Η Vivodi Telecom, μετά την επιτυχή διάθεση υπηρεσιών Triple Play, δηλαδή της ταυτόχρονης παροχής σταθερής τηλεφωνίας, Internet και ψηφιακής τηλεόρασης από μία και μόνο γραμμή, μέσα από το προηγμένο ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο που πρώτη παρουσίασε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2006, ανακοινώνει ότι προχωρά στην ενοποίηση των υπηρεσιών Triple Play με υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για συνεχή πρωτοπορία στις εξελίξεις.

 

Συγκεκριμένα, η Vivodi ξεκινά από 1η Ιουλίου του 2008, την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας "Quad by Vivodi", η οποία περιλαμβάνει την παροχή broadband Internet, ψηφιακής τηλεόρασης μαζί με σταθερή και κινητή τηλεφωνία. Η καινοτομία της έγκειται στο γεγονός ότι η Vivodi μπορεί και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε μία και μόνο συσκευή. Μία συσκευή που λειτουργεί τόσο ως σταθερό τηλέφωνο όσο και ως κινητό. Όταν ο χρήστης είναι στο σπίτι χρησιμοποιεί τη συσκευή του ως μία ασύρματη συσκευή σταθερής τηλεφωνίας αλλά και σαν κινητό ταυτόχρονα, ενώ όταν βρίσκεται εκτός χρησιμοποιεί την ίδια συσκευή ως κινητό τηλέφωνο.

 

Έτσι, με το πακέτο Quad by Vivodi, ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα, μέσα από το σπίτι του:

- να απολαμβάνει από το "κινητό" του, δωρεάν απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα [αστικά και υπεραστικά] και σε 21 επιλεγμένους προορισμούς στο Εξωτερικό [σταθερά δίκτυα].

- να έχει μία κοινή τηλεφωνική ατζέντα για σταθερό και κινητό, σε μία μόνο συσκευή.

- να πραγματοποιεί και να δέχεται κλήσεις στο σταθερό και στο κινητό σε μία μόνο συσκευή.

- να σερφάρει απεριόριστα στο Internet σε ταχύτητες έως 24 Mbps.

- να παρακολουθεί ταινίες 1ης προβολής και να ενημερώνεται από τα δημοφιλέστερα διεθνή τηλεοπτικά κανάλια.

Και όλα αυτά χωρίς πάγιο ΟΤΕ

 

Με την έναρξη της εμπορικής διάθεσης της υπηρεσίας, η εταιρεία θα παρέχει τη συσκευή Dual Mode [GSM & WiFi] Pirelli DP-L10, η οποία πήρε βραβείο Info Vision Awards από τα μέλη της IEC [international Engineering Consortium] στην κατηγορία Broadband Appliances, Devices and Home Networking στο Broadband World Forum Europe 2007. Η συσκευή είναι αποκλειστικά "branded" για το δίκτυο της Vivodi, η οποία επιτυγχάνει τη σύνδεση της σταθερής με την κινητή τηλεφωνία προσφέροντας ταυτόχρονα όλες τις γνωστές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας αναγνώρισης και αναμονής κλήσεων, SMS, MMS, GPRS, ringtones κ.ά.

 

Στο μέλλον, θα προστεθεί και μία γκάμα από συσκευές, οι οποίες θα εξυπηρετούν, τόσο τους οικιακούς όσο και τους εταιρικούς συνδρομητές της αγοράς.

 

H υπηρεσία θα μπορεί να διατίθεται μέσω των πακέτων της Vivodi, Telefonet+ καθώς και cableTV από την 1η Ιουλίου 2008, ως επιπρόσθετη υπηρεσία με μηνιαίο πάγιο ?5,90 και τέλος ενεργοποίησης ?7, ενώ δεν υφίσταται τέλος απενεργοποίησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Vivodi μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 13880 [κόστος κλήσης ?0,054/λεπτό από σταθερό ΟΤΕ].

 

Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%.

 

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr