Μια νέα υπηρεσία στην καρτοκινητή ανακοίνωσε η Vodafone με την ονομασία CU Liquid η οποία αποτελεί σύμφωνα με την εταιρεία «το πρώτο digital καρτοκινητό που προσαρμόζεται αυτόματα στα θέλω του συνδρομητή χωρίς περιορισμούς από πακέτα».

Το CU Liquid έχει αρκετές ομοιότητες με το Cosmote NEO, και καταργεί σύμφωνα με την εταιρεία την επιλογή προκαθορισμένων πακέτων φωνής και δεδομένων προσφέροντας «την απόλυτη ελευθερία στους πελάτες Vodafone CU να αξιοποιήσουν τα χρήματά τους, ακριβώς όπως το χρειάζονται». Στις διαθέσιμες επιλογές του χρήστη είναι η αυτόματη μηνιαία ανανέωση συνδρομής, η χρέωση με βάση την πραγματική χρήση και όχι προκαθορισμένα πακέτα, και το «πλαφόν» στην ημερήσια χρέωση με σκοπό την προστασία του συνδρομητή.

Ως πλήρως ψηφιακή υπηρεσία, ενεργοποιείται μέσω του My CU app ενώ από την ίδια εφαρμογή γίνεται η διαχείριση του. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν τη συνδρομή τους, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα, και μπορούν να ξοδεύουν το υπόλοιπο τους σε αυτό που χρειάζονται ανάμεσα σε MB, λεπτά και SMS, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις από πακέτα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία για 1 μήνα δωρεάν ενώ αν αλλάξουν γνώμη μπορούν ανά πάσα στιγμή, μετά τον δωρεάν μήνα, να τροποποιήσουν ή να διαγράψουν τη συνδρομή τους, χωρίς καμία δέσμευση.  

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για όλους τους CU Liquid χρήστες  ισχύει ημερήσιο όριο χρέωσης, καθώς μετά το €1,5 ημερήσιας χρήσης, συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν δωρεάν και Unlimited μέχρι το τέλος της ημέρας, χωρίς να χρεώνονται και χωρίς περιορισμό στις ταχύτητες του ίντερνετ. Η ελάχιστη χρέωση κλήσης είναι πλέον το 1 λεπτό της ώρας και μετά συνεχίζει ανά λεπτό. Οι μηνιαίες συνδρομές του CU Liquid ξεκινάνε από τα €12 και άνω και ελκυστικές τιμές για φωνή και δεδομένα (0,0015€/MB και 0,0065€/λεπτό ομιλίας), ενώ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταναλώσουν το αδιάθετο υπόλοιπό τους σε υπηρεσίες συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, μέσα από το CU Smart Pocket
 

  • Like 2
  • Haha 16
  • Confused 1
  • Sad 1