Η Oppo εδώ και καιρό προσπαθεί να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ευρωπαϊκή ήπειρο και η τελευταία της συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την Κινέζικη εταιρεία.

Σε επίσημη ανακοίνωση της, η Oppo έκανε γνωστό ότι θα συνεργαστεί με τον γνωστό πάροχο Vodafone σε επτά Ευρωπαϊκές χώρες, όπου μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της θα προσφέρει τις συσκευές της Κινέζικης εταιρείας με στόχο την «επιτάχυνση της υϊοθέτησης του 5G και την επέκταση της διαθεσιμότητας των προϊόντων Oppo».

Οι πρώτες χώρες, όπου στα καταστήματα της Vodafone θα υπάρχουν συσκευές της Oppo είναι η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Ολλανδία και η Τουρκία.

Εκτός από τα φυσικά καταστήματα, οι συσκευές της Oppo θα πωλούνται και μέσω του online store της Vodafone σε κάθε χώρα. Όσον αφορά στα μοντέλα, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από προσφορές και οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν μοντέλα από τις σειρές A και Reno μέχρι τα κορυφαία Find X2 και Find X2 Pro.

Αν και δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί τα online stores/ ιστοσελίδες και τα καταστήματα της Vodafone σε όλες τις παραπάνω χώρες, εντούτοις οι Ολλανδοί καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν το Find X2 Pro από τη Vodafone από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της Κινέζικης εταιρείας ενώ η Vodafone Ισπανίας προσφέρει το Oppo A9 (2020) δωρεάν με συμβόλαιο για νέους πελάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Insomnia, οι συσκευές της Oppo θα ξεκινήσουν να πωλούνται σταδιακά και σε άλλες χώρες το επόμενο διάστημα, στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα. 

  • Like 2