Σε ειδική εκδήλωση, η Vodafone παρουσίασε σήμερα την πλήρως ανανεωμένη τηλεοπτική της πλατφόρμα η οποία είναι διαθέσιμη για όλους τους καταναλωτές ανεξάρτητα από το δίκτυο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας που αυτοί ανήκουν,

Η Ελλάδα είναι η τρίτη χώρα μετά την Πορτογαλία και τη Νέα Ζηλανδία όπου η Vodafone λανσάρει τη νέα « πλατφόρμα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας», δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του περιεχομένου αλλά και στις λειτουργίες που παρέχει η υπηρεσία στη σύγχρονη εποχή της τηλεόρασης και του Internet. Συνολικά ένας συνδρομητής της Vodafone TV έχει πρόσβαση σε 62 θεματικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και δημοφιλή brands όπως τα National Geographic, Discovery, Ε! Εntertainment, Food Network, FOX, FOXlife, Disney και Nickelodeon. Παράλληλα διαθέσιμα θα είναι και τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, μέσω της DIGEA αφού συνδεθεί το καλώδιο της κεραίας πάνω στον αποκωδικοποιητή. Για τα αθλητικά προγράμματα, υπάρχει πάντα η επιλογών όλων των novasports καναλιών αλλά και του Eurosport.

IMG_20180920_124128.jpg.5fd29adfe19c5c68c8c7030e6885307c.jpg

Στο τεχνολογικό κομμάτι, το Vodafone TV υποστηρίζει 4K ανάλυση, με το σχετικό περιεχόμενο να είναι διαθέσιμο μόνο μέσω YouTube για την ώρα. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στο on-demand περιεχόμενο, με τον χρήστη να μπορεί να δει οποιοδήποτε πρόγραμμα ακόμα και αν έχουν περάσει 7 ημέρες από την προβολή του, ενώ και στην περίπτωση που έχει χάσει μερικά λεπτά από την έναρξη της προβολής του, μπορεί να πάει πίσω στο χρόνο και να το δει από την αρχή. Όπως κάθε σύγχρονη τηλεοπτική πλατφόρμα, έτσι και με αυτή της Vodafone, ο χρήστης μπορεί να διακόψει την προβολή μιας εκπομπής προκειμένου να τη συνεχίσει αργότερα. Η σημαντική διαφοροποίηση βρίσκεται στη μη παρουσία σκληρού δίσκου εντός του αποκωδικοποιητή, με όλες τις ενέργειες να γίνονται από το cloud, συμπεριλαμβανομένου και των εγγραφών εκπομπών. Κάθε συνδρομητής έχει στη διάθεσή του τη δυνατότητα για εγγραφή προγράμματος συνολικής διάρκειας 100 ωρών. 

VFTV_Content.jpg.d35a412ac0d6a535e0fad89d4b07bbd0.jpg

Στον τομέα του περιεχομένου, η Vodafone TV διατίθεται και ως ανεξάρτητο προϊόν με τέσσερα διαφορετικά πακέτα (full, family, entertainment + sports και φοιτητικό) αλλά και ως μέρος του Vodafone Home Triple Play το οποίο συνδυάζει υπηρεσίες τηλεφωνίας και Internet μαζί με τηλεόραση. Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της υπηρεσίας και από δύο επιπλέον φορητές συσκευές, είτε αυτές στηρίζονται στην πλατφόρμα του Android είτε του iOS. Μία ακόμη διαφοροποίηση στην περίπτωση των φορητών συσκευών είναι η δυνατότητα offline πρόσβασης σε ταινίες, σειρές και παιδικά προγράμματα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Internet. 

Το κόστος για καθένα από τα πακέτο έχει οριστεί για το:

  • Vodafone TV Family από €11,90 €/μήνα 
  • Vodafone TV Entertainment pack + Sports από €19,40 €/μήνα
  • Vodafone TV Full από €21,90 ευρώ €/μήνα 
  • Φοιτητικό: Vodafone TV Entertainment pack μόνο με €9,40 €/μήνα