Προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία ωστόσο πιθανόν να αναγκάσουν την Deutsche Telekom να αποσύρει μέχρι τα Χριστούγεννα από τα ράφια της τις συσκευές iPhone, κέρδισε η Vodafone

 

Η βρετανική παροχός κινητής τηλεφωνίας ζητά από την ανταγωνίστριά της να αφαιρέσει το λογισμικό που χρησιμοποιεί, με το οποίο αναγκάζει τους πελάτες να χρησιμοποιούν το iPhone της Apple μόνο μέσω του δικτύου της μονάδας κινητής τηλεφωνίας της Deutsche Telekom, T-Mobile.

 

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Vodafone, Jens Kuerten, «επιθυμούμε μια νομική απόφαση για το αν είναι νόμιμη ή όχι η πώληση μιας συσκευής η οποία συνδέεται αποκλειστικά με μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας».

 

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον Kuerten, οι Γερμανοί μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες συσκευές μέσω οποιασδήποτε παροχού κινητής τηλεφωνίας.

 

Υπενθυμίζεται ότι η κορυφαία εταιρεία τηλεφωνίας της Ευρώπης έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης της συσκευής της Apple στην Γερμανία. Το iPhone διατέθηκε στη γερμανική αγορά στις 9 Νοεμβρίου και πωλείται σε περισσότερα από 700 καταστήματα της εταιρείας.

 

Source.png Πηγή: naftemporiki.gr