Τη δύναμη του Photoshop και της τεχνητής νοημοσύνης θέλει να φέρει η Adobe στην κάμερα του smartphone σας, ανακοινώνοντας στο συνέδριο Max την εφαρμογή Photoshop Camera.

H εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της νέας χρονιάς για iOS και Android, φέρνει μερικά από τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε από το Photoshop απευθείας σε μια νέα εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε τις λήψεις σας αλλά και να επεξεργαστείτε στη συνέχεια πολύ εύκολα το τελικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή του Photoshop Camera θα μπορεί να αναλύει και να προτείνει πιθανές βελτιώσεις για κάθε φωτογραφία, μικρές ή μεγάλες, που σε κάθε περίπτωση θα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με τη δύναμη της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης Adobe Sensei, το Photoshop Camera θα μπορεί να αναγνωρίζει τι περιέχει μια φωτογραφία, όπως ανθρώπους, φαγητά ή βουνά, και να ενσωματώνει τα κατάλληλα φίλτρα ενώ αν ο χρήστης δεν μείνει ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορεί να επαναφέρει τη φωτογραφία στην αρχική της κατάσταση.

Το demo στο οποίο προχώρησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια της κεντρικής παρουσίασης ήταν άκρως εντυπωσιακό χωρίς να περιορίζεται μόνο στη βελτίωση της φωτογραφίας αλλά και στην αλλαγή της σε μια καλλιτεχνική δημιουργία με την προσθήκη ακόμα και γραφικών και τον εύκολο διαμοιρασμό στα social media/ Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι να μπορέσουν να δοκιμάσουν την εφαρμογή, δηλώνοντας αρχικά το e-mail τους στη σχετική ιστοσελίδα προκειμένου να συμμετάσχουν πρώτοι στη δοκιμαστική περίοδο.

  • Like 3
  • Sad 2