H Adobe διέθεσε μία νέα εφαρμογή στο App Store με την ονομασία Post, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εύκολα γραφικά τα οποία μπορείτε εξίσου εύκολα να αναρτήσετε σε κοινωνικά δίκτυα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μία φωτογραφία που έχετε τραβήξει ή μία εικόνα από την βιβλιοθήκη Lightroom ή την συλλογή Creative Cloud ή ακόμα και μία από τις ένα εκατομμύριο εικόνες που βρίσκονται διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής, και στην συνέχεια να επιλέξετε ένα σχέδιο. Κατόπιν μπορείτε να προσθέσετε κείμενο ή να επιλέξετε κάποιο φίλτρο από τα δεκάδες που προσφέρονται.

 

Όταν η δημιουργία σας είναι έτοιμη, μπορείτε να την μοιραστείτε στο αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο ή να την αποστείλετε με email. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε πρώτα είτε με το Adobe ID σας ή με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Όλες οι δημιουργίες σας αποθηκεύονται στο cloud (προσφέρονται 2GB χώρου δωρεάν, ενώ μπορείτε να αγοράσετε 20GB επιπλέον με συνδρομή προς $1,99 τον μήνα). Εξ ορισμού, τα γραφικά που δημιουργείτε διαθέτουν waremark, ωστόσο μπορείτε να το αφαιρέσετε αν κάνετε ένα tap πάνω του. Επίσης μπορείτε να “ξεκλειδώσετε” επιπλέον γραμματοσειρές και σχήματα αν συμφωνήσετε να κάνετε ένα tweet με το link της εφαρμογής”.

 

File.png Download: iOS
Link.png Site: GSMArena