Η Mozilla κυκλοφόρησε την πρώτη σταθερή έκδοση του Popcorn Maker, ένα λογισμικό μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να επεξεργαστεί video με έναν ιδιαίτερο τρόπο, και βασίζεται στα τελευταία πρότυπα του Web χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη Popcorn της Javascript.

To Popcorn Maker δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργεί video για το Web προσθέτοντας εικόνες, Google Maps, αναρτήσεις της Wikipedia ή ακόμη και αναδιπλούμενο κείμενο. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι το περιεχόμενο κατά την αναπαραγωγή του video αντλείται από το Internet σε πραγματικό χρόνο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το video υπάρχει περίπτωση να τροποποιείται σε κάθε αναπαραγωγή του.

 

Η Mozilla όπως είναι γνωστό αξιοποιεί στο έπακρο το ανοιχτό λογισμικό και όπως είναι αναμενόμενο το Popcorn Maker είναι και αυτό ανοιχτού κώδικα, επιτρέποντας έτσι σε όποιον το επιθυμεί να το τροποποιήσει ή να το χρησιμοποιήσει σε προσωπικές του εργασίες.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο app μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του και να δημιουργήσετε τα δικά σας video που ενημερώνονται με περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο κάνοντας κλικ εδώ.

 

Link.png Site: techspot.com