Προφανώς πρόκειται για μία άσκηση… μάρκετινγκ, καθώς δεν υπάρχουν και πολλοί πρακτικοί λόγοι για να έχεις μία καρέκλα για το γραφείο σου που μπορεί να ταξιδέψει με 20 χλμ./ώρα εκτός και αν είσαι ο… Elon Musk και θέλεις να διανύεις το Gigafactory σου κάθε μέρα. Και ναι, έχει και ζώνη ασφαλείας.

Η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ήθελε να προσθέσει όσα περισσότερα χαρακτηριστικά μπορούσε από τα αυτοκίνητα της στην καρέκλα γραφείου, η οποία διαθέτει swappable μπαταρία, πέντε περιστρεφόμενες ρόδες, αισθητήρες αποφυγής σύγκρουσης 360°, εφεδρική κάμερα με πλήρη καθοδήγηση, φώτα, οθόνη αφής, φορτιστή USB καθώς και… κοτσαδόρο. Φυσικά, είναι θερμαινόμενη.

volkswagen_chair__2_.gif

Στον στάνταρντ εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης προβολείς τεχνολογίας LED, ζώνη ασφαλείας και κόρνα. Επίσης, διαθέτει… «πορτ μπαγκάζ» (κάτι σαν τσέπη) με χώρο 0,17 κυβικά πόδια για έγγραφα ή για να τοποθετήσεις τον φορητό υπολογιστή σου. Αυτό που απουσιάζει από ότι καταλαβαίνουμε είναι ο κλιματισμός και κυρίως το γνωστό σε όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων Volkswagen… λαμπάκι «Check Engine».

volkswagen_electric_office_chair_2.webp

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με το πως δημιουργήθηκε η καρέκλα γραφείου της Volkswagen. Λογικά, δεν περιμένουμε να διατεθεί προς πώληση ωστόσο η Γερμανική εταιρεία λέει πως θα είναι διαθέσιμη για test drive σε διάφορες τοποθεσίες (υποθέτουμε σε αντιπροσωπείες της).

  • Like 1
  • Confused 1