Ο Elon Musk έκανε γνωστό πρόσφατα ότι η Tesla «σύντομα» θα δώσει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που κατασκευάζει να αλλάζουν κατά βούληση τον ήχο της κόρνας του αυτοκινήτου τους ή του ήχου τους καθώς κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Η πλήρης συλλογή ήχων δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, ωστόσο ο Elon Musk μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, άφησε να εννοηθεί ότι ορισμένοι από αυτούς θα είναι ήχοι από βελάσματα κατσικιών, από σφυρίγματα ανέμου ή ακόμα ήχους από την ταινία Monty Python and the Holy Grail, όπως η χρήση τροπικών καρυδών για να μιμηθούν το ποδοβολητό αλόγου κ.ά.

Ο Elon Musk πρόσθεσε επίσης ότι «θα λάβει υπόψη του» την περίπτωση η Tesla να προσθέσει την δυνατότητα «ανεβάσματος» custom ήχων από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, ωστόσο αυτό ανοίγει τον δρόμο προς την… εκμετάλλευση και κακοποίηση του συστήματος (π.χ να ακούγονται βρισιές κ.λπ, κάτι που βεβαίως πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα).

Κάποιοι πάντως δεν χρειάστηκε να περιμένουν και πολύ για να πάρουν δόση από… Monty Pythons. Ενας ιδιοκτήτης ενός Model 3 ανακάλυψε ότι αφού μετονόμασε το αυτοκίνητο του σε Rabbit of Caerbannog (The Killer Rabbit of Caerbannog από την ταινία Monty Python and the Holy Grail) αντιλήφθηκε ότι δημιουργήθηκε στο περιβάλλον χρήσης στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου μία συντόμευση Tesla Theater που οδηγούσε σε βίντεο με τους Pythons στο YouTube.

Engadget