Η Tesla ξεκίνησε αθόρυβα την πώληση μίας σανίδας για σερφ σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων –μόλις 200- η αισθητική της οποίας ταιριάζει με κάποια από τα χρώματα του εσωτερικού των αυτοκινήτων της συνδυάζοντας ματ και γυαλιστερό φινίρισμα.

Για πρόσθετη επίσης ενίσχυση και αντοχή, έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα τύπου “Black Dart” στο πάνω μέρος, εκεί που βρίσκεται και το διακριτικό λογότυπο της Tesla. Στο κάτω μέρος του Limited Edition Tesla Surfboard παρατηρούμε το όνομα της Tesla. Η σανίδα χωράει βεβαίως στον χώρο αποσκευών του Model 3 και άλλων αυτοκινήτων της Tesla όπως στα Model S και Model X.

Τον σχεδιασμό ανέλαβε το Tesla Design Studio της εταιρείας του Elon Musk σε συνεργασία με την εταιρεία Lost Surfboards καθώς και με τον επαγγελματία κατασκευαστή σανίδων του σερφ Matt Biolos οπότε είναι επαγγελματικών προδιαγραφών.

Υπάρχει πάντως ένα σοβαρό πρόβλημα. Εξαντλήθηκαν. Ακόμα λοιπόν και να είχατε τα $1500 για να αγοράσετε μία τέτοια custom-made σανίδα, δεν θα ήταν δυνατό εκτός και αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε αρκετά περισσότερα για να δελεάσετε κάποιον να πουλήσει τη δική του.

873423021_teslasurfboard.jpeg.0b77f1ddfee17d1b3780e8df6ccaa27e.jpeg

Engadget