Όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο tweet του Elon Musk, το οποίο -όπως πολλοί ίσως περίμεναν- ο διάσημος συνιδρυτής της Tesla δεν άφησε να παραμείνει απλά ένα αστείο.

Ο Elon Musk, όπως φαίνεται, σπάνια αστειεύεται. Πίσω στο μακρινό 2018, δημοσίευσε μια σειρά από tweets με αφορμή την πρωταπριλιά, αστειευόμενος πως η εταιρεία Tesla είχε πτωχεύσει για τα καλά και πως ο Elon βρέθηκε αναίσθητος, ακουμπώντας σε ένα Tesla Model 3 και περιτριγυρισμένος από μπουκάλια "Teslaquilla".

Αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά, η εταιρεία έδειξε ενδιαφέρον για τα σχετικά trademarks, οπότε οι φήμες γύρω από την πιθανή ύπαρξη της τεκίλας άρχισαν να πληθαίνουν.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα πράγματα πήραν παράξενη τροπή, καθώς η Tesla Tequila όχι απλά δημιουργήθηκε και πωλείται, αλλά έχει ξεπουλήσει κιόλας! Όπως περιγράφεται στην αντίστοιχη σελίδα, πρόκειται για μια premium, 100% de agave tequila, η οποία προσφέρεται σε ένα μπουκάλι με πολύ ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει την επώνυμη Tesla και τα διάσημα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα.

Η Tequila παράγεται από την Nosotros Tequila και διατίθεται για πώληση μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές των ΗΠΑ εξαιτίας της νομοθεσίας περί αλκοόλ που ισχύει ανά πολιτεία. Το κόστος της ανέρχεται στα 250$ ανά φιάλη, η οποία περιλαμβάνει 750ml του ποτού.

Άλλες τεκίλες που πωλούνται από την Nosotros Tequila κοστίζουν από 40-60$, όμως βάσει της περιγραφής, η διαδικασία παρασκευής του ποτού (όπως η τετράμηνη ωρίμανση σε βαρέλια γαλλικής βελανιδιάς) διαφέρει από εκείνα.

1617866-00-A_0.jpg

  • Like 10
  • Confused 3