Πιο επιθετικό θέλει να κάνει το λανσάρισμα του νέου της κορυφαίου smartphone η κινεζική Umi, εγκαινιάζοντας μια προσφορά για τους πρώτους που θα το προπαραγγείλουν.

Συγκεκριμένα όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το UMI Super 4G, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας και να πραγματοποιήσουν μια σύντομη εγγραφή, κάτι που θα τους δώσει το δικαίωμα να προμηθευτούν τη συσκευή με έκπτωση 70 δολαρίων με τη χρήση κουπονιού που θα λάβουν στο e-mail τους. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα από σήμερα, και μειώνει την επίσημη τιμή του UMI Super από τα $250 στα $180, με περισσότερα από 55.000 άτομα να έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον.

 

Με το μοντέλο Super, η UMI φιλοδοξεί να απευθυνθεί σε όσους θέλουν να προμηθευτούν ένα smartphone που εκτός από κορυφαίες επιδόσεις, θα διαθέτει όμορφη εμφάνιση και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Στον τομέα της εμφάνισης, ξεχωρίζει για την μεταλλική κατασκευή και την οθόνη των 5.5 ιντσών (Full HD ανάλυση) που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της εμπρόσθιας όψης, με την ηλιοφάνεια να μην επηρεάζει την ανάγνωση του περιεχομένου της όπως αναφέρει η εταιρεία.

 

Στο πίσω μέρος υπάρχει αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος σε μια θέση που βολεύει τη χρήση του με το ένα χέρι ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει θύρα USB Type-C με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Για τις επιδόσεις, υπεύθυνο είναι το Helio P10 SoC της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και υποστήριξη σύνδεσης ακόμα και με δίκτυα 4G+. Υποστηρίζει ακόμα την εισαγωγή δύο sim καρτών, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB, επεκτάσιμος με μια κάρτα μνήμης.

 


UMi-Super-18-960x960.jpg

 


Για την κύρια κάμερα η UMI έχει συνεργαστεί με την Panasonic ενσωματώνοντας στο Super αισθητήρα 13MP, η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 5MP, ενώ μια ακόμη επώνυμη συνεργασία έχει πραγματοποιηθεί με τη Sony που εξοπλίζει τη μπαταρία της συσκευής η οποία έχει χωρητικότητα 4.000mAh. Τρέχει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας του Android, την 6.0 Marshmallow με την εταιρεία ήδη δεσμεύεται για την κυκλοφορία και της επόμενης έκδοσης με την κωδική ονομασία Android N, στο κοντινό μέλλον.