Άκου το καλοκαίρι σου καλύτερα από ποτέ, με τα Huawei Freebuds 4!

Φέτος το καλοκαίρι, διακοπές και ήχος πάνε παρέα, παντού! Με τα Huawei Freebuds 4 μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο τη μουσική, τις κλήσεις σου, τα audiobooks, τις ταινίες σου ή οτιδήποτε άλλο ακούς με απαράμιλλη ποιότητα χάρη σε καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν τα πάντα να ακούγονται φανταστικά με μηδενική προσπάθεια από πλευράς σου. Κυριολεκτικά, είναι τα in-er ακουστικά που φοράς και τα αφήνεις να… κάνουν τη δουλειά τους με τον τρόπο που μόνο εκείνα μπορούν!

Πες «αντίο» στο θόρυβο, χαλάρωσε όπως ονειρεύεσαι!

Δεν είναι εκνευριστικό όταν χαλαρώνεις και ο διαρκής θόρυβος σε αποσπά από τη μουσική σου; Όταν θέλεις να συγκεντρωθείς σε μια εκπομπή ενώ απολαμβάνεις τον ήλιο ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα σου και οι ήχοι του περιβάλλοντος σε αποσπούν; Γενικώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να χάσεις τη συγκέντρωσή σου ή να μην απολαμβάνεις στο έπακρο οτιδήποτε ακούς, απλώς λόγω του θορύβου που υπάρχει γύρω – όμως δεν είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό. Με τα Huawei Freebuds 4 μπορείς να αποχαιρετίσεις τέτοιου είδους περιστατικά, χάρη στην τεχνολογία Active Noise Cancelling που χρησιμοποιούν ακριβώς για να προλάβουν τέτοιες καταστάσεις. Ενεργοποιώντας το ANC, τα ακουστικά αυτόματα… στέκονται εμπόδιο ανάμεσα στο θόρυβο και την ψυχαγωγία σου, επιτρέποντάς σου να εστιάσεις στα όσα ακούς χωρίς το φόβο πως όλοι οι μικροί (αλλά συχνοί ή διαρκείς) θόρυβοι του περιβάλλοντος θα σε αποσπάσουν από ό,τι κι αν κάνεις.

image.jpeg.e9269a4e19394f42989f607ced1c4f2c.jpeg

Το καλύτερο -ίσως- της υπόθεσης είναι πως η ηρεμία θα έρθει με μηδενικό κόπο. Πρακτικά, το ANC ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αγγίζοντας το ακουστικό κι έτσι μπορείς να το χειρίζεσαι οποτεδήποτε – για παράδειγμα, μπορεί να μπλοκάρεις τους θορύβους όμως να χρειαστεί να μιλήσεις με κάποιον, οπότε το απενεργοποιείς για λίγο κι έπειτα το ενεργοποιείς ξανά. Ιδανικά, μπορείς να βλέπεις μια ταινία καθισμένος στην παραλία με απενεργοποιημένο ANC για να μη χάνεις την επαφή με τους φίλους ή τα παιδιά σου, όμως να το ενεργοποιείς όταν έρθει η ώρα της απόλυτης χαλάρωσης. Άπαξ και ακούσεις τον κόσμο μέσω του ANC, δύσκολα θα μείνουν μακριά σου τα Huawei Freebuds 4 σε οποιαδήποτε έξοδο!

Τα ακουστικά που σίγουρα θα ταιριάξουν στο αυτί σου!

Είναι συχνό φαινόμενο κάποιος να αποκτά μικρά ακουστικά για άνεση στο ταξίδι και τη βόλτα, όμως μην έχει την κατάλληλη εφαρμογή – ορισμένοι τύποι αυτιού είναι απλώς δυσκολότεροι από άλλους, οπότε τα ακουστικά που μπαίνουν μέσα στο αυτί μπορεί να πιέζουν πολύ ή να μην στερεώνονται καλά. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει απώλεια ήχου ή ακόμη πιο απλά, να σε εμποδίσει από το να απολαύσεις πλήρως τη μουσική, την ταινία, την εκπομπή, το audiobook σου. Με το Adaptive Ear Matching, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν. Η πρωτοποριακή τεχνολογία των Huawei Freebuds 4 προσαρμόζει τον ήχο στο αυτί σου, ώστε το κάθε ακουστικό να αποδίδει όπως πρέπει για να σου προσφέρει τα μέγιστα παράλληλα ελαχιστοποιώντας την απώλεια ή τον χαμηλής ποιότητας ήχο λόγω άβολης τοποθέτησης του ακουστικού.

image.png.2fc5d589d238967defaed053ad0c9353.png

Φυσικά, τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα να εκτελούν την παραπάνω διαδικασία αυτόματα όταν ανιχνεύσουν πως τοποθετήθηκαν στο αυτί προς χρήση, οπότε δε χρειάζεται κάποια ρύθμιση από εσένα για να απολαύσεις τα οφέλη του Adaptive Ear Matching. Μόνα τους θα προσαρμοστούν στο αυτί σου και θα σε καλύψουν πλήρως, ενώ μαζί με το ANC, θα σου προσφέρουν απίστευτα ποιοτικό ήχο δίχως περιττούς θορύβους ή «διαρροές», μιας και όλα προσαρμόζονται σε εσένα κι ύστερα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μπορείς, λοιπόν, να τα χρησιμοποιήσεις τόσο στο αεροπλάνο όσο και στο τρένο, στην παραλία ή στο σπίτι κι οπουδήποτε αλλού γνωρίζοντας πως πάντα θα έχεις το καλύτερο δυνατό ακουστικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σου.

Ακούς πολλή μουσική; Μήπως θέλεις να δίνεις έμφαση στα μπάσα για να απολαμβάνεις ταινίες με δράση και «βαρύ» ήχο; Ή ακούς εκπομπές και αφηγήσεις βιβλίων οπότε θέλεις να δίνεται έμφαση στα πρίμα; Όπως κι αν έχει, οι επιλογές equalizer (EQ) που προσφέρονται στην εφαρμογή Huawei AI Life θα σε βοηθήσουν να βρεις τις ρυθμίσεις ήχου που ταιριάζουν καλύτερα στην περίσταση ώστε να ακούς πάντοτε τον ήχο όπως πρέπει να φτάνει στα αυτιά σου, ανεξάρτητα από το είδος περιεχομένου που παρακολουθείς. Κι όλα αυτά, χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις – οι αλλαγές στο EQ είναι μόλις μερικά “taps” μακριά οπότε μπορείς ακόμη και να αλλάζεις διαρκώς επιλογή ανάλογα με το τι ακούς, κι ο ήχος πάντοτε προσαρμοσμένος στο δικό σου αυτί!

Εργονομικά σχεδιασμένα, εύχρηστα και άνετα για κάθε αυτί!

Μικρά, όσο χρειάζεται για να κάθονται τέλεια στο αυτί χωρίς να γίνονται ογκώδη αλλά ούτε και άβολα. Διακριτικά, για να τα φοράς σε μια επίσημη έξοδο ή στην παραλία με την ίδια άνεση. Άνετα, διότι δεν μπαίνουν στο εσωτερικό του αυτιού λόγω του σχεδιασμού ανοιχτού τύπου που εκτελεί τα ίδια καθήκοντα χωρίς να απαιτούνται λαστιχένια tips ή οποιουδήποτε άλλου είδους στήριγμα. Αυτά είναι τα Huawei Freebuds 4, τα open fit ακουστικά που θα γίνουν αχώριστος σύμμαχός σου για ολόκληρη τη δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο κι όχι μόνο.

image.jpeg.9d9c0afc575afe9aa850b5e0bb99266a.jpeg

Αρχικά, μονάχα το γεγονός ότι δεν εισχωρούν στο αυτί τα καθιστά άνετα για χρήση ακόμη και τις πιο ζεστές ημέρες, μιας και δε θα ζεσταίνουν περισσότερο το αυτί και δε θα προκαλούν ίδρωμα στο εσωτερικό. Επιπλέον, το αμελητέο βάρος τους (μόλις 4.1 γραμμάρια ανά ακουστικό) τα καθιστά… πούπουλα στο αυτί, σε σημείο που ξεχνάς ότι τα φοράς. Και η μικρή τους θήκη κάνει τη μεταφορά εύκολη υπόθεση, μιας και χωράει με περισσή ευκολία σε μια τσέπη, τσάντα ή ένα ευρύχωρο πορτοφόλι ενώ ακόμη διαθέτουν προστασία ενάντια σε σταγόνες νερού – ο μοναδικός λόγος να τα αποχωριστείς θα είναι αν επιλέξεις να τα αφήσεις στο σπίτι και κανένας άλλος!

Παρά το μικρό τους μέγεθος, όμως, ο χειρισμός τους είναι εξαιρετικά εύκολη υπόθεση. Για να τα ακουμπάς και να τα χειρίζεσαι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες χωρίς να πιέζεις το δάχτυλο στο ακουστικό, διαθέτουν επιφάνεια αφής που κάνει εφικτό το χειρισμό μέσω αφής με έξυπνους συνδυασμούς. Μπορείς να κάνεις ένα διπλό άγγιγμα, παρατεταμένο άγγιγμα ή πέρασμα του δαχτύλου επάνω από την επιφάνεια αφής για να εκτελέσεις διάφορες ενέργειες που εσύ ορίζεις μέσα από την εφαρμογή Huawei AI Life, είτε για να προσπεράσεις ένα τραγούδι είτε για να ρυθμίσεις την ένταση του ήχου. Άφησε το κινητό σου μακριά, χαλάρωσε με τον δικό σου τρόπο και μην ανησυχείς για τον χειρισμό: όλα όσα θα χρειαστείς βρίσκονται στην άκρη του δαχτύλου σου!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr