Πρόσφατα, η Microsoft παρουσίασε τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματός της, τα Windows 11.

Μαζί με το νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη, το νέο λειτουργικό φέρνει ένα πλήρως ανανεωμένο Microsoft Store, τα Snap Layouts, ακόμη και υποστήριξη εφαρμογών Android που έρχονται στη νέα έκδοση μέσω του Amazon Appstore. Βέβαια, αυτό που πιθανότατα αναρωτιέστε είναι για το ποιες είναι οι απαιτήσεις ενός συστήματος, ώστε να μπορείτε να δείτε εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας τα νέα Winoows.

Τα Windows 11 εστιάζουν αρχικά στο ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον και την απλοποίηση των λειτουργιών, διαθέτοντας ακόμα ένα νέο app store, βελτιώσεις στην απόδοση και το multitasking. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε στα Windows 11 είναι ότι το νέο μενού “Έναρξη” που βρίσκεται στο κέντρο της γραμμής εργασιών. Αυτό το περιβάλλον χρήστη είναι παρόμοιο με αυτό που είδαμε για πρώτη φορά στα Windows 10X, μια έκδοση που είχε αρχικά προγραμματιστεί για συσκευές διπλής οθόνης, με τη Microsoft να ακυρώνει την κυκλοφορία του τελικά. Πολλά πράγματα από το περιβάλλον της έκδοσης των Windows 10X εμφανίζονται πλέον στα Windows 11. Στο νέο μενού Έναρξη αφαιρούνται τα Live Tiles που είχαν αρχικά παρουσιαστεί με τα Windows 8 και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να καρφιτσώσει τις αγαπημένες του εφαρμογές όπως συμβαίνει και σε άλλες πλατφόρμες όπως το Chrome OS  ή το Android. Εμφανίζονται ακόμα οι τελευταίες εφαρμογές που έχουν χρησιμοποιηθεί, τα πρόσφατα έγγραφα και ανεξάρτητη δυνατότητα αναζήτησης. Η εμφάνιση σε πολλά στοιχεία επηρεάζεται σαφώς από τα macOS και Chrome OS.

Όλα τα παραπάνω – και ακόμα περισσότερα θα είναι διαθέσιμα σαν δωρεάν αναβάθμιση, για όσους έχουν προμηθευτεί αυθεντικά Windows 10 keys, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το GoDeal24.com – που φέρνει το δικό του Godeal24 Mid-Year Sale Event, διαθέτει Windows 10 keys σε δυνατή προσφορά, καθώς και λογισμικό της Microsoft με σημαντική έκπτωση!

2057064157_210621-720p-gd24-.jpg.90d16f6d735a564b6bcb66a4a62dcfde.jpg

Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

Super Sale προσφορές – windows 10 keys με τον κωδικό: SGO45

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

Έκπτωση 60% σε λοιπά Microsoft apps, με το κουπόνι: SGO60

Νέα προϊόντα σε έκπτωση:

Οι προσφορές του GoDeal24.com θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: [email protected]

Επομένως βιαστείτε και εκμεταλλευτείτε το Microsoft Software Mid-Year Sale και λάβετε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές στο Godeal24.