Το laptop του σήμερα έχει δύσκολο έργο: πρέπει να χωράει όλη την ημέρα σου, με τη δυνατότητα να συνδυάζει παραγωγικότητα και ψυχαγωγία, αλλά να είναι βολικό κι άνετο, με μεγάλη αυτονομία. Πρέπει να έχει μεγάλη οθόνη για να εργάζεσαι με άνεση, όμως να είναι ελαφρύ κι εύκολο στη μεταφορά.

Με λίγα λόγια, πρέπει να είναι το HUAWEI MateBook D 16, το εντυπωσιακότερο laptop της εταιρείας μέχρι σήμερα, που συνδυάζει με μαεστρία ισχύ, κομψότητα, αντοχή και πλούσιες δυνατότητες. Η νεότερη πρόταση της HUAWEI στην κατηγορία των μεγάλων laptops με βασικό στόχο την παραγωγικότητα, έφτασε και τραβάει τα βλέμματα με τις επιδόσεις του σε κάθε τομέα. Ανακάλυψε τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό και δώσε νέα πνοή στην καθημερινότητά σου.

Δύναμη και ευελιξία, για κάθε σου ανάγκη!

Πλέον, το laptop έχει μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από μια απλή συσκευή για πολλούς από εμάς, καθώς αποτελεί το μέρος όπου εργαζόμαστε, διαβάζουμε για τη σχολή και ψυχαγωγούμαστε στον ελεύθερό μας χρόνο. Είναι πολύ βολικό να έχεις μια συσκευή για όλα αυτά, πόσω μάλλον μια συσκευή που τα διαχειρίζεται με περισσή ευκολία.

Εξοπλισμένο με επεξεργαστές Intel Core H-Series 12ης γενιάς και μεγάλη μνήμη RAM για άψογη συνεργασία μεταξύ των δύο, όπως και ταχύτατη αποθηκευτική μονάδα SSD, το HUAWEI MateBook D 16 ξεπερνάει τα όρια με χαρακτηριστική άνεση. Μπορεί να διαχειριστεί ντουζίνες καρτελών σε έναν browser, παράλληλα με προγράμματα επεξεργασίας κειμένου ή φωτογραφιών, χωρίς να δείξει ίχνος «κόπωσης» και φυσικά, εύκολα μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά ακόμη προγράμματα γραφείου κι όχι μόνο.

image.jpeg.6d7d9ce887b6facb0506598296c8d53b.jpeg

Ακόμη και όταν χρησιμοποιείς προγράμματα ανάλυσης δεδομένων, κώδικα ή αρχεία με πολύπλοκα γραφήματα όπου ο επεξεργαστής θα δίνει το κάτι παραπάνω σε προσπάθεια, δε θα έχεις λόγο ανησυχίας για την καλή λειτουργία του υπολογιστή αφού το προηγμένο σύστημα ψύξης εγγυάται πως θα παραμένει σε υγιή επίπεδα θερμότητας ακόμη κι υπό πίεση.

Μάλιστα, εναλλάσσει αυτόματα μεταξύ Standard Mode και Performance Mode όποτε χρειάζεται και βάσει του φόρτου που έχει να διαχειριστεί, για να έχεις πάντοτε τις καλύτερες επιδόσεις χωρίς άσκοπη σπατάλη ενέργειας ή αχρείαστο φορτίο στον υπολογιστή.

Αν χρειάζεται να μεταφέρεσαι συχνά από δωμάτιο σε δωμάτιο ή άλλο χώρο εντελώς, και το ασύρματο δίκτυο είναι η βολικότερη λύση, τότε μπορείς να στηριχτείς στην αξιόπιστη λύση που προσφέρει το HUAWEI MateBook D 16. Η τεχνολογία HUAWEI Metaline Antenna βελτιστοποιεί τις επιδόσεις του ασύρματου δικτύου για να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία, με τη χαμηλότερη καθυστέρηση που μπορεί να υπάρξει αλλά και σταθερότητα σε περίπτωση που το σήμα είναι ασθενές.

Οθόνη που σε… ταξιδεύει!

Συνήθως, έχουμε στο μυαλό μας πως ένα laptop με μεγάλη οθόνη είναι ογκώδες, ίσως δύσκολο στη μεταφορά και η οθόνη πάλι να μη μας βολεύει για όλες τις εργασίες, όπως η σύνταξη κειμένων. Με το HUAWEI MateBook D 16 οι σκέψεις αυτές φεύγουν, από τη στιγμή που το αντικρύζει κανείς για πρώτη φορά. Διατηρώντας το πλαίσιο ενός τυπικού laptop 15.6”, οι… μάγοι της HUAWEI κατάφεραν να χωρέσουν μια μεγάλη οθόνη 16” χωρίς να ξεφύγουν από τα όρια που έχουμε συνηθίσει. 

Στη μεγάλη οθόνη του, λοιπόν, θα μπορείς να χωρέσεις πολλά παράθυρα ταυτόχρονα για να εργάζεσαι με το δικό σου ρυθμό, αξιοποιώντας πλήρως την έκταση και το λόγο διάστασης που προσφέρεται για παραγωγικότητα. Για την ακρίβεια, η οθόνη έχει μέγεθος 16” και λόγο διάστασης 16:10, κάτι που δε συναντάται συχνά όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στην καθημερινότητα. Απόλαυσε μεγάλη ελευθερία σε ύψος και πλάτος, δούλεψε με άνεση τα κείμενά σου, τις αναφορές σε λογιστικά φύλλα ή οτιδήποτε άλλο απαιτεί λίγο περισσότερο χώρο και «ξεκλείδωσε» έναν νέο τρόπο να προσεγγίζεις την καθημερινότητά σου.

image.png.a14c154d0796112c3acdb49ed110ef86.png

Φυσικά, μια τέτοια οθόνη δε θα ήταν ολοκληρωμένη αν δεν προσέφερε τα καλύτερα σε πολλαπλά μέτωπα. Πέραν της ποιότητας εικόνας, τα χρώματα και την ποιότητα του γυαλιού, είναι εξίσου σημαντικό τα μάτια σου να παραμένουν ξεκούραστα όσο χρησιμοποιείς τον υπολογιστή, είτε για δουλειά είτε για να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες.

Με πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light, το HUAWEI MateBook D 16 είναι φιλικό για τα μάτια, μειώνοντας δραματικά την εκπομπή βλαβερού μπλε φωτός και παράλληλα, δεν αλλοιώνει την ακρίβεια των χρωμάτων κιτρινίζοντας όσα βλέπεις – όπως συχνά συμβαίνει.

Έτοιμο για κάθε σενάριο!

Με το πληκτρολόγιο του HUAWEI MateBook D 16, η πληκτρολόγηση θα γίνει ευχάριστη διαδικασία. Τα πλήκτρα του έχουν βάθος διαδρομής 1,5mm για να δίνουν ωραία αίσθηση στο πάτημα, το «κλικ» και την επιστροφή. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλός θόρυβος για να μην ενοχλείσαι εσύ ή οι γύρω σου, ακρίβεια και ταχύτητα στην πληκτρολόγηση χάρη στην συμπεριφορά των πλήκτρων.

Ένα εξίσου ποιοτικό touchpad συνοδεύει το πληκτρολόγιο, για να λειτουργείς με ευκολία το laptop σου οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό. Αυτό ισχύει και για τον συνδυασμό κάμερας-μικροφώνου, με το HUAWEI MateBook D 16 να χρησιμοποιεί τεχνολογία αφαίρεσης θορύβου ώστε να ακούγεσαι ξεκάθαρα στις κλήσεις σου και η κάμερα καταγράφει με ποιότητα για να εμφανίζεσαι όπως πρέπει στους συνομιλητές σου.

image.png.34debbbd4bc51f1ef0ad3ebfbdaa4000.png

 

Ακόμη, αν διαθέτεις άλλες συσκευές HUAWEI, η σύνδεσή τους με το HUAWEI MateBook D 16 είναι εύκολη υπόθεση. Για την ακρίβεια, μπορείς να συνδέσεις ασύρματα ακουστικά HUAWEI απλώς βγάζοντάς τα από τη θήκη τους ενώ αν έχεις ένα HUAWEI smartphone ή tablet, μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε πολλά σενάρια. Μετάφερε αρχεία μεταξύ των συσκευών, χρησιμοποίησέ τα ως δεύτερη οθόνη ή επιφάνεια γραφής κι όσα σημειώνεις θα εμφανίζονται στον υπολογιστή.

Οι επιδόσεις του είναι -αναμφίβολα- κορυφαίες, η μεταλλική κατασκευή του ένα κομψοτέχνημα πολυτελείας… όμως η αυτονομία του; Φυσικά, είναι εξίσου εντυπωσιακή. Είσαι στο πανεπιστήμιο και ξέχασες τον φορτιστή στο σπίτι; Αν τύχει να βρεθείς μακριά από πρίζα για μεγάλο διάστημα, είτε γιατί ταξιδεύεις πολύ είτε γιατί δεν έχεις μία πρίζα κοντά, τότε θα έχεις ελευθερία να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή για διψήφιο αριθμό ωρών. Η φόρτιση είναι αντίστοιχα γρήγορη, με μισή ώρα στην πρίζα να προσφέρει περίπου 35% σε μια άδεια μπαταρία, δηλαδή λίγες ακόμη ώρες προτού χρειαστεί να αναζητήσεις πάλι φορτιστή και πρίζα.

Με το HUAWEI MateBook D 16, η καθημερινότητά σου αλλάζει επίπεδο: ταχύτητα, αξιοπιστία και ποιότητα σε ένα εκπληκτικό πακέτο.

Το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα παρακάτω links: Facebook: HUAWEImobileGR και Instagram: HUAWEImobilegr και HUAWEI Community.