Μόλις πριν λίγες ημέρες, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό τις επόμενες εβδομάδες – και πιο συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου.

Τα νέα Windows 11 θα είναι προεγκατεστημένα σε νέους υπολογιστές που θα πωληθούν μετά τις 5 Οκτωβρίου, και ταυτόχρονα, η Microsoft θα προσφέρει την επιλογή ενημέρωσης των Windows 10 σε νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Η διαδικασία αναβάθμισης θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα στάδια, με τις συσκευές αυτές να πληρούν τις βασικές απαιτήσεις υλικού για να ενημερώνονται αργότερα – αρκεί να έχουν αυθεντικά Windows 10 keys.

Εάν σκοπεύετε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11, θα πρέπει πρώτα να έχετε αυθεντικά Windows 10 – έτσι οι φίλοι μας στο Godeal24 έχουν μια προσφορά όπου ένα κλειδί OEM των Windows 10 Pro κοστίζει ΜΟΛΙΣ 7,35 € μετά την έκπτωση.

image.jpeg.39c09f99951ef07f5a00a7351f75b9dc.jpeg

Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

Super Sale προσφορές – windows 10 keys με τον κωδικό: SGO45

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

Έκπτωση 60% σε λοιπά Microsoft apps, με το κουπόνι: SGO60

Επιπλέον προσφορές σε προγράμματα για το PC

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας Macbook με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

Οι προσφορές του GoDeal24.com θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: [email protected]

image.jpeg.cbb21f315e6a379c98e8cc2927a8e266.jpeg