Τα Windows 11 είναι πλέον διαθέσιμα εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί από εμάς φαίνεται πως είχαμε μία πρώτη εμπειρία με το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Microsoft.

Παράλληλα, τα Windows 10 είναι φθηνότερα από πριν, επομένως εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή επιλογή να αποκτήσετε γνήσια Windows 10 keys και να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, δωρεάν. Εάν διαθέτετε Windows 10 λοιπόν αλλά δεν έχετε λάβει την ειδοποίηση δωρεάν ενημέρωσης, τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε απευθείας σε χαμηλή τιμή στο Godeal24.

To Godeal24 πουλάει κυρίως μεταχειρισμένες άδειες, τις οποίες αγοράζει από εταιρείες που δεν έχουν πλέον καμία χρήση και τις μεταβιβάζει σε ιδιώτες. Το Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει, ώστε ο τελικός χρήστης να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα με το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το σύστημα αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αδειών είναι εγκεκριμένο στην Ευρώπη και δεν έχετε πλέον καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία της νομοθεσίας και των υπηρεσιών. Έτσι αγοράζετε ένα προϊόν που είναι ασφαλές και νόμιμο, ώστε να μην διατρέχετε πλέον τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσετε πειρατικό λογισμικό. Δεύτερον, δεδομένου ότι το Godeal24 σας στέλνει πληροφορίες ενεργοποίησης και τιμολόγια παραγγελιών μέσω email, δεν υπάρχουν έξοδα υλικοτεχνικής υποστήριξης, γεγονός που κάνει την τιμή πολύ χαμηλότερη και μπορείτε να αποκτήσετε Windows OS και Microsoft Office σε πολύ χαμηλή τιμή! Τέλος, η άδεια που αγοράζετε από το Godeal24 δεν υπόκειται σε συνδρομή, επομένως η άδεια χρήσης Godeal24 είναι “εφ’ όρου ζωής” και έχετε απεριόριστη πρόσβαση: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του.

Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

Έκπτωση 60% σε λοιπά Windows+Office bundles, με το κουπόνι: SGO62

Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές >>

Super Sale προσφορές – windows 10 keys με τον κωδικό: SGO50

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές >>

Επιπλέον προσφορές σε ΝΕΑ προϊόντα με το κουπόνι: SGO62

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας Macbook με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

Εργαλεία – εφαρμογές για τον υπολογιστή σας

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια ;

Το Godeal24 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πωλεί γνήσια κλειδιά λειτουργικών συστημάτων υπολογιστών, λογισμικού γραφείου και λογισμικού παιχνιδιών στην παγκόσμια αγορά. Εξυπηρετούμε εδώ και αρκετά χρόνια, προσέχουμε πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη και φέρνουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες.

Για να ενισχύσουμε την εμπειρία του χρήστη, η διαδικασία αγορών στο Godeal24 είναι απλή και εύκολη στη λειτουργία και ο κωδικός ενεργοποίησης λογισμικού και οι λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης θα αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη εγκαίρως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Και κατά τη διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Godal24 ανά πάσα στιγμή εάν έχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις και είμαστε online 24 ώρες το 24ωρο (email επικοινωνίας: [email protected]).

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Godeal24, μπορείτε όχι μόνο να μπείτε στον ιστότοπό μας μέσω του παραπάνω συνδέσμου, αλλά και να ελέγξετε τα πραγματικά σχόλια περισσότερων χρηστών στο Trustpilot.