Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους, και πρέπει να προετοιμαστείς σωματικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά αλλά και... τεχνολογικά για την επόμενη περίοδο της ζωής σου στα θρανία (ή στα έδρανα, ανάλογα από ποια οπτική γωνία κοιτάζεις τα πράγματα).

Σύντομα, οι περισσότεροι από εσάς θα ξεκινήσουν να “ψάχνονται” με τα νέα βιβλία, τα νέα μαθήματα, τις τάξεις και τους καθηγητές ενώ πολλοί θα αναζητήσουν και νέο υπολογιστή. Σήμερα, ο υπολογιστής είναι απολύτως απαραίτητος για να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, να γράφεις τις εργασίες σου ή να λύνεις “προβλήματα” και θεωρήματα. Ενδεχομένως το παλιό PC σου να μην... μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων μαθημάτων και των σχολών, οπότε η αγορά ενός είναι απαραίτητη.

Αν και σήμερα υπάρχουν πολλές συσκευές που μπορούν να σε βοηθήσουν με τα μαθήματα στο σχολείο, στην σχολή ή στο φροντιστήριο, καμία άλλη δεν επιδεικνύει τον συνδυασμό φορητότητας, χαρακτηριστικών και απόδοσης όσο ένας φορητός υπολογιστής. Μάλιστα αν θέλεις κάτι οικονομικό και αρκετά προσιτό, υπάρχουν πολλές επιλογές όπως o Stream 13-c100nv της HEWLETT PACKARD ή ο DELL Inspiron 11-3162.

Αν μάλιστα επιθυμείς ακόμα περισσότερη ευελιξία και ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες στον τομέα της φορητότητας, τελευταία οι φορητοί υπολογιστές που μετατρέπονται με μία κίνηση σε tablet (2-in-1) έχουν μεγάλη απήχηση.

Ποια όμως είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να διαθέτει ένας σύγχρονος φορητός υπολογιστής; Ποιες ανάγκες και απαιτήσεις πρέπει να καλύπτει; Πριν κοιτάξεις τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μοντέλα παρακάτω, ρίξε μια ματιά στον ρόλο που παίζουν κάποια από τα χαρακτηριστικά τους.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/index.php?/review/_/software/back-to-school-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%ad%ce%b3%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b7%cf%84%cf%8c-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae-r846[/url]']Back To School Επιλέγοντας φορητό υπολογιστή!