Θέλετε να αγοράσετε προϊόντα Microsoft, αλλά το κόστος τους σας κάνει να διστάζετε;

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις αγορές σας, καθώς στα πλαίσια των Back to School προσφορών του GoDeal24, μπορείτε να βρείτε διάφορα δημοφιλή λογισμικά της Microsoft σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, με μόλις 7.35€ μπορείτε να αποκτήσετε κλειδιά Windows 10 ή να επωφεληθείτε από τις προσφορές για να αποκτήσετε την 2016 έκδοση του Office ξοδεύοντας μόλις 20€. Επιπροσθέτως, χρησιμοποιώντας τα ειδικά κουπόνια μπορείτε να αγοράσετε δεκάδες ακόμη προϊόντα με έκπτωση που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει το 60% της αρχικής τιμής αγοράς. Εάν λοιπόν επιστρέφετε στο σχολείο ή την εργασία σας μετά τις διακοπές σας, βιαστείτε για να εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικές προσφορές του GoDeal24.

image.jpeg.9f6239ad7f4c5105a69408fec3e267cf.jpeg

Ειδικές προσφορές χωρίς τη χρήση κουπονιού

Το κόστος της απόκτησης του Windows 10 είναι πιο χαμηλό από ποτέ, καθώς με μόλις 7.35€ (5.67€ ανά PC) μπορείτε να αποκτήσετε την Professional έκδοσή του. Εάν βέβαια θέλετε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα προϊόν Office. H πανίσχυρη σουίτα της Microsoft διατίθεται σε προσφορά και μπορεί να γίνει δικιά σας με μόλις 19.99€.

Έκπτωση 45% στην οικιακή έκδοση του Windows 10

H οικιακή έκδοση του Windows 10 διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 8.76€ στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, ενώ το Parallels Desktop, η hardware visualization εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να τρέξετε το Windows 11 στα Mac διατίθεται σε εξίσου χαμηλή τιμή. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO45 στο ταμείο.

Έκπτωση 60% στα Windows/Office bundles

Αν θέλετε να συνδυάσετε το Windows 10 με την πανίσχυρη σουίτα Office και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, τότε καλό θα είναι να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές. Πιο συγκεκριμένα, αν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO60 στο ταμείο μπορείτε να αποκτήσετε συνδυαστικά τις Professional και Home εκδόσεις του Windows 10 και το Office 2016/2019 με έκπτωση 60% επί της αρχικής τιμής αγοράς.

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Όλες οι προσφορές θα διαρκέσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε βιαστείτε αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].