Η Black Friday είναι ίσως η μεγαλύτερη περίοδος προσφορών στις ΗΠΑ πριν τα Χριστούγεννα, και τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί παγκοσμίως από αμέτρητα καταστήματα.

Το GoodOffer24 δεν αποτελεί εξαίρεση και προετοιμάζει ήδη τις εκπτώσεις του για την επερχόμενη περίοδο εκπτώσεων. Από τις 12 Νοεμβρίου, έως και τη 1 Δεκεμβρίου, στο GoodOffer 24 θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες για αγορά Windows 10, Office, και άλλου λογισμικού της Microsoft.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές, σημειώσαμε παρακάτω τις καλύτερες προσφορές που θα διαρκέσουν για πολύ περισσότερο από τη Black Friday.

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές.

image.jpeg.6cbbd1971a76492ccdb7463fac74c6ee.jpeg

Οι καλύτερες προσφορές της Black Friday στο GoodOffer24!

Προσφορά Black Friday: Έκπτωση έως και 30% σε Windows και Office

Για να έχετε έκπτωση 30% σε όλα τα προϊόντα της Microsoft, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον κωδικό JGBF30. Με τη χρήση αυτού του κουπονιού, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Προσφορά Black Friday: 35% έκπτωση στα Office 2019

Σε αυτή τη Black Friday υπάρχει επιπλέον έκπτωση 35% στα προϊόντα που περιλαμβάνουν Office 2019, με τη χρήση του κουπονιού JGBF35. Έτσι, μπορούμε να αποκτήσουμε:

Τι είναι το Goodoffer24 και γιατί να το προτιμήσω

Το Goodoffer24 είναι ένα online κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση κλειδιών για αγορά Windows 10, Office 2019, και άλλων προϊόντων της Microsoft. Παράλληλα, στο κατάστημα θα βρείτε διαθέσιμες σουίτες Antivirus και άλλα εργαλεία προστασίας σε πολύ προσιτές τιμές.

Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον χώρο, αλλά και τις αμέτρητες θετικές αξιολογήσεις (όπως μπορείτε να δείτε στο Trustpilot), το Goodoffer24 συνεχίζει να επεκτείνει τη δραστηριότητά του ανά τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξω το Goodoffer24;

Το Goodoffer24.com είναι μία από τις μεγαλύτερες εξελισσόμενες online πλατφόρμες πώλησης αδειών λογισμικού, με αρκετά προσιτές τιμές, άμεση παράδοση μέσω e-mail, και άψογη τεχνική υποστήριξη.

Για επιπλέον προστασία, το κατάστημα μας δίνει την επιλογή πληρωμής με PayPal, την οποία και προτείνουμε για τη μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών.

Αν συναντήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αν έχουμε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη στο info@goodoffer24.com, έτσι ώστε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα.