Ετοιμάζεστε να φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και ως εκ τούτου θέλετε έξτρα data και χρόνο ομιλίας;

Κανένα πρόβλημα. Μόλις επιστρέψατε και λέτε να το πάρετε… χαλαρά ώσπου να ξαναφύγετε; Το COSMOTE Neo θα σας καλύψει απόλυτα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε data, ομιλία και αριθμό SMS στις ανάγκες σας.

Το COSMOTE Neo είναι το πιο ευέλικτο πρόγραμμα κινητής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κατ’ αρχάς μπορείτε να το προσαρμόζετε όποτε και όπως εσείς θέλετε. Καλά διαβάσατε. Ξεχάστε τα συμβόλαια και τα άκαμπτα όρια χρήσης.

Η απόλυτη ελευθερία κινήσεων

Το δεύτερο μοναδικό πλεονέκτημα του COSMOTE Neo, είναι πως όλα όσα σας περιγράψαμε, δε θα μπορούσαν να γίνονται πιο εύκολα! Ξεχάστε την αναμονή στο ακουστικό έχοντας καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών ή την αναγκαστική επίσκεψη σε κατάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το app της COSMOTE και να κάνετε τις επιλογές σας από εκεί, εύκολα, γρήγορα και χωρίς δεσμεύσεις. Τόσο απλά, σαν να χρησιμοποιούσατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

image.jpeg.c6a5a2c7c6c455d9c73e6fa48f98cfe8.jpeg

Ως εκ τούτου, θα απολαύσετε πλήρη ελευθερία κινήσεων γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήματα αφού θα μπορείτε να κάνετε τις όποιες αλλαγές σας… on the fly! Θέλετε να προσαρμόσετε το πακέτο σας; Ένα tap στο app αρκεί. Θέλετε να το διακόψετε; Το ίδιο: με μία κίνηση μέσα από το app είστε πανέτοιμοι (και το ενεργοποιείτε εκ νέου εξίσου εύκολα). Χρειάζεστε βοήθεια; Απλά επικοινωνήστε με την COSMOTE μέσα από το app.

Τώρα και με 50% έκπτωση

Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμα καλύτερα! Σε μία πρωτοφανή κίνηση, η COSMOTE σας χαρίζει ακόμα περισσότερη άνεση και ευελιξία, προσφέροντάς σας έκπτωση της τάξης του 50% για τους πρώτους τρεις μήνες (τις τρεις πρώτες πληρωμές) του πλάνου, σε περίπτωση νέας ενεργοποίησης. Και θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το πακέτο των ονείρων σας δηλαδή, και θα πληρώσετε τα μισά χρήματα για τους πρώτους τρεις μήνες!

Και επειδή το καλοκαίρι προσφέρεται για streaming σειρών, ανέβασμα βίντεο στο TikTok και ατελείωτες selfies στο Insta, εξασφαλίστε unlimited data για δύο μήνες (ένας συν ένας δώρο) μόνο με €9,90 στο καλύτερο summer offer της αγοράς! Πληρώνετε έναν, παίρνετε δύο και ασχολείστε ξανά με data από… φθινόπωρο μεριά!

Η απόλυτη καλοκαιρινή προσφορά στο απόλυτο ευέλικτο πακέτο

Το COSMOTE Neo είναι το πακέτο της ψηφιακής εποχής. Η εφαρμογή My COSMOTE είναι ένα κλικ μακριά. Θα τη βρεις στο Google Play Store, στο Apple App Store και στο Huawei AppGallery για δωρεάν λήψη. Ευέλικτο, προσιτό, θα σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε, χωρίς δεσμεύσεις μέσα από την άνεση του smartphone σας. Αν μάλιστα επωφεληθείτε από το summer offer της COSMOTE θα έχετε εξασφαλίσει και μία σούπερ τιμή για τους καλοκαιρινούς μήνες και κάτι παραπάνω, έτσι ώστε το μόνο που θα σας απασχολήσει, να είναι το περιεχόμενο των selfies σας και όχι αν το ξενοδοχείο έχει Wi-Fi! Μη χάνετε χρόνο!