Το Gammaxx L360 V2 AIO είναι ένα από τα τελευταία συστήματα υδρόψυξης κλειστού κυκλώματος του Κινέζου κατασκευαστή DeepCool και σχεδιάστηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις των χρηστών που αναζητούν ένα εργοστασιακά σφραγισμένο (για περισσότερη ευκολία και ασφάλεια) και αποτελεσματικό σύστημα υδρόψυξης για τον επεξεργαστή τους.

Το συγκεκριμένο σύστημα υδρόψυξης χρησιμοποιεί τη γνωστή συνταγή κλειστού κυκλώματος AIO (All-In-One) και επομένως διαθέτει ένα μεγάλο «τριπλό» αλουμινένιο ψυγείο (με διαστάσεις 402 x 120 x 27 χιλιοστά), ένα waterblock-αντλία (με φωτισμό RGB), τρεις ανεμιστήρες 120 χιλ. PWM επίσης με φωτισμό RGB και τις απαραίτητες σωληνώσεις.

Όσον αφορά τον φωτισμό, είναι συμβατός με ποικιλία από mainboards και πιο συγκεκριμένα με τα οικοσυστήματα ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync (κάτι που μπορέσαμε να διαπιστώσουμε καθώς το mainboard μας είναι το B550 Taichi της ASRock), Gigabyte RGB Fusion και MSI Mystic Light Sync.  

Στη μεγάλη σχετικά συσκευασία, θα βρείτε όλα όσα είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση του συστήματος υδρόψυξης στον υπολογιστή.

Θα βρείτε λοιπόν βίδες, βάσεις τοποθέτησης -ανάλογα την πλατφόρμα- και θερμοαγώγιμη πάστα μέχρι κάθε είδους καλώδιο που μπορεί να χρειαστείτε (π.χ. για τη σύνδεση των ανεμιστήρων) συμπεριλαμβανομένου του fan hub και του SATA-powered ελεγκτή φωτισμού RGB. Γενικώς, η συσκευασία είναι αρκετά προσεγμένη και διαθέτει όλα τα απαραίτητα.

Διαβάστε ολόκληρο το review