Από την πρώτη ματιά, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πώς το Samsung Galaxy S22 Ultra ήρθε για να ξεχωρίσει. Είναι μια εκλεπτυσμένη συσκευή που συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα, με τρόπο που εντυπωσιάζει.

Διατηρεί τα καλύτερα στοιχεία της σειράς Galaxy S, τα βελτιώνει περαιτέρω και παράλληλα, προσθέτει το ευέλικτο S Pen ως βασικό μέρος της συσκευής για να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε κάτοχό της να την αξιοποιήσει στο έπακρο. Με λίγα λόγια, η ερώτηση δεν είναι «τι μπορεί κανείς να κάνει με το Samsung Galaxy S22 Ultra;», αλλά τι δεν μπορεί – αφού η ναυαρχίδα της Samsung καλύπτει κάθε σενάριο χρήσης με άνεση.

Επαγγελματικού επιπέδου κάμερα και εργαλεία

Η τέλεια φωτογραφία είναι ένας συνδυασμός ταλέντου και εξοπλισμού – βάλε τη φαντασία σου στην εξίσωση κι άσε το Samsung Galaxy S22 Ultra να διαχειριστεί τα υπόλοιπα. Η κάμερα ενσωματώνει τον μεγαλύτερο αισθητήρα που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρεία σε κινητό έως σήμερα, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα τεχνολογίες που βελτιώνουν ποικιλοτρόπως πριν και μετά τη λήψη φωτογραφίας ή την καταγραφή βίντεο. Το 100X Space Zoom επιστρέφει βελτιωμένο, προσφέροντας απίστευτα μεγάλες δυνατότητες μεγέθυνσης σε συνδυασμό με βελτιωμένη σταθεροποίηση και ποιότητα εικόνας για να απαθανατίζεις οτιδήποτε θέλεις, όσο μακριά κι αν είναι.

image.jpeg.aee279958fed8f0bf36fe038a22e58bb.jpeg

Συνολικά, η ποιότητα φωτογραφίας είναι υψηλού επιπέδου τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, καθώς ο νέος αισθητήρας βοηθάει στην αιχμαλώτιση περισσότερου φωτός για πιο καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες ακόμη και στο σκοτάδι. Προσφέρεται επίσης μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων, από την ταχύτητα του κλείστρου έως το ISO και τα επίπεδα έκθεσης, οπότε όσοι έχουν εμπειρία από φωτογραφικές μηχανές DSLR θα μπορέσουν εύκολα να προσαρμόσουν κάθε λήψη στα «θέλω» τους χωρίς δυσκολία ή περιορισμούς.

Μια πλήρης σουίτα εργαλείων για επεξεργασία κάνει εύκολη την παρέμβαση σε οποιοδήποτε σημείο μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας, δίνοντας ακόμη και τη δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών σε μορφή RAW μέσω ειδικής εφαρμογής. Επίσης, προσφέρονται εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο η οποία στη μεγάλη οθόνη του Samsung Galaxy S22 Ultra γίνεται εύκολη, ειδικά όταν συνδυαστεί με το S Pen.

Με το S Pen, η εμπειρία χρήσης μεταμορφώνεται!

Δύο κόσμοι συναντιούνται για πρώτη φορά, αφού το S Pen κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά Samsung Galaxy S και όχι απλώς συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά υπάρχει ειδική υποδοχή στο σώμα του κινητού για να το έχεις παντού μαζί. Τα οφέλη ενός τέτοιου εργαλείου είναι πολλά και θα φανούν στην καθημερινότητα, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε απλό πάτημα ή για πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις με το δάχτυλο.

image.jpeg.45a2508765bee9328a11c592b60361eb.jpeg

Μπορείς να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις σαν σε τετράδιο, επιτόπου κι εύκολα, τις οποίες μετά μετατρέπεις σε ψηφιακό κείμενο για να τις επεξεργαστείς όπως θέλεις. Η ανασχεδιασμένη εφαρμογή Samsung Notes μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες προς άλλες εφαρμογές με ευκολία, οπότε οι σημειώσεις σου με ελάχιστο κόπο εισάγονται σε ένα e-mail ή στο ημερολόγιό σου. Φυσικά, μπορείς να σχεδιάσεις και να ζωγραφίσεις με ακρίβεια κι απόδοση, αφού το S Pen έχει πολλά επίπεδα πίεσης και 70% λιγότερο χρόνο απόκρισης συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση, οπότε όταν κάνεις μια γραμμή ακαριαία εμφανίζεται στην οθόνη, όπως θα γινόταν στο χαρτί. Κι αυτές τις δημιουργίες μπορείς εύκολα να τις μοιραστείς με όλους, με την ευκολία που προσφέρει ένα smartphone.

Design που αιχμαλωτίζει το βλέμμα!

Πέρα από το S Pen, το design του Samsung Galaxy S22 Ultra θυμίζει κάτι από τα Galaxy Note, έχοντας μεγάλη κι επιβλητική οθόνη στην οποία μπορείς να νιώθεις άνετα ό,τι κι αν κάνεις. Το S Pen θα γίνει… προέκταση του χεριού σου, αφού μια τόσο μεγάλη οθόνη είναι ιδανική για χρήση γραφίδας είτε από άποψης παραγωγικότητας είτε από δημιουργικότητας. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι βολικό και για χρήση με τα δάχτυλα – τουναντίον, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό για να κάθεται στο χέρι χωρίς να κουράζει. Οι στρογγυλεμένες γωνίες του το κάνουν εύκολο στο κράτημα και όσον αφορά στην πίσω όψη, η πενταπλή κάμερα φιλοξενείται σε μια μινιμαλιστικά σχεδιασμένη πλάτη.

image.jpeg.3ee917b1f083baa99cb515f692476d9c.jpeg

Το Samsung Galaxy S22 Ultra διατίθεται σε τέσσερα εντυπωσιακά χρώματα (Phantom Black, Phantom White, Green, Burgundy) που δείχνουν τον ξεχωριστό του χαρακτήρα. Είναι κατασκευασμένο από Armour Aluminum, ένα ενισχυμένο, επεξεργασμένο μέταλλο που είναι πολύ απαλό στην αφή αλλά πολύ ανθεκτικό ενάντια σε γρατζουνιές και πτώσεις, ώστε να εγγυάται τη μακροβιότητα του Samsung Galaxy S22 Ultra. Επίσης, η οθόνη είναι κατασκευασμένη από Gorilla Glass Victus+, κάτι που θα βρεις μόνο στο Samsung Galaxy S22 Ultra και πάλι, πρόκειται για άκρως ανθεκτική κατασκευή που θα βοηθήσει να παραμείνει το κινητό σου σαν καινούριο.

Επιδόσεις που συναρπάζουν!

Δε θα ήταν Samsung Galaxy S αν δεν περιλάμβανε εξαρτήματα που… «ρίχνουν σαγόνια». Το Samsung Galaxy S22 Ultra έρχεται με επεξεργαστή Exynosεπεξεργασίας 4nm, ο οποίος προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις σε οτιδήποτε χρειαστεί, λαμβάνοντας βοήθεια από τη μεγάλη μνήμη RAM (8GB ή 12GB). Μπορείς να χρησιμοποιείς πολλαπλά apps ταυτόχρονα, να εργάζεσαι σε υπολογιστικά φύλλα, προγράμματα κειμένου ή με οποιοδήποτε πρόγραμμα γραφείου, να κάνεις επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών ή να παίζεις παιχνίδια και να μην αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αν, μάλιστα, θέλεις πράγματι να το χρησιμοποιήσεις έναντι ενός υπολογιστή, τότε μέσω του Samsung DeX μπορείς να το συνδέσεις σε μια οθόνη, τηλεόραση ή laptop και να το χρησιμοποιείς σε ένα περιβάλλον παραδοσιακού υπολογιστή, έχοντας επιφάνεια εργασίας, ρυθμιζόμενα παράθυρα, τη δυνατότητα χρήσης ποντικιού και πληκτρολογίου – και γενικότερα, οτιδήποτε άλλο έχεις συνηθίσει στην καθημερινότητά σου.

Στα παιχνίδια, το Samsung Galaxy S22 Ultra «λάμπει» κυριολεκτικά, χάρη στην τεράστια Dynamic Amoled 2X οθόνη 6.8” που διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης. Τα χρώματά της είναι πλούσια και τα μαύρα πραγματικά σκοτεινά, παρουσιάζοντας με απολαυστικό τρόπο κάθε καρέ σε οτιδήποτε κι αν παρακολουθείς. Μπορείς άνετα να βλέπεις ταινίες, να παίζεις παιχνίδια ή να σχεδιάζεις και λόγω της οθόνης, να μη θέλεις να σταματήσεις. Πρόκειται για την καλύτερη οθόνη που έχει υπάρξει σε ένα smartphone της σειράς Samsung Galaxy S κι αυτό αποδεικνύεται από την πρώτη ματιά.

Τα δύο ηχεία, ρυθμισμένα από την AKG προσφέρουν, δυνατό και ποιοτικό ήχο για ταινίες, παιχνίδια ή μουσική, οπότε θα μπορείς κάλλιστα να εκμεταλλευτείς τους 4 μήνες συνδρομής YouTube Premium* που περιλαμβάνονται στο πακέτο για να απολαύσεις περιεχόμενο κάθε είδους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με το Samsung Galaxy S22 Ultra, τα smartphones περνούν σε μια νέα εποχή. Ανακάλυψέ τη σήμερα!

*Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε