Είτε χρειάζεστε Excel για ανάλυση δεδομένων, Teams για απομακρυσμένη εργασία ή PowerPoint για εταιρικές και όχι μόνο παρουσιάσεις, το Microsoft Office είναι εδώ και πολύ καιρό το πιο δημοφιλές λογισμικό γραφείου, αλλά συνήθως κοστίζει αρκετά ακριβά.

Με την προσφορά BOGO (buy one get one) του ηλεκτρονικού καταστήματος Godeal24 μπορείτε να αποκτήσετε το Microsoft Office 2021 Professional με μόλις 31,99€ και μαζί να αποκτήσετε τα Windows 10 ή Windows 11 ΔΩΡΕΑΝ

Το Office 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft και είναι πιθανό σήμερα να χρησιμοποιείται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή PC υπολογιστή στον κόσμο. Τώρα, το Godeal24 σας προσφέρει την καλύτερη τιμή και τον πιο χρήσιμο συνδυασμό κατά τη διάρκεια της προσφοράς BOGO για τη γιορτή της μητέρας. Εφόσον αγοράζετε τη σειρά MS Office, θα λαμβάνετε τα Windows 10 ή τα Windows 11 ΔΩΡΕΑΝ, που σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο να πληρώσετε την τιμή του Office για να αποκτήσετε Office και Windows OS!

image.jpeg.84dc121889c72f9f13b535b6b2ba5984.jpeg

Έκπτωση BOGO για λίγο ακόμα! Η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε MS Office! Ολοκληρώστε την αναβάθμιση του υπολογιστή σας!

Αποκτήστε έκπτωση 50% χρησιμοποιώντας το κουπόνι SG050

Αποκτήστε έκπτωση 62% χρησιμοποιώντας το κουπόνι SG062

Ως επαγγελματική πλατφόρμα λογισμικού, η Godeal24 δεν διαθέτει μόνο Windows και Office, αλλά και πληθώρα εργαλείων υπολογιστή, όπως Ashampoo PDF Pro 3, MacBooster 8 Lifetime Subscription για MAC, λογισμικό εργαλείων της σειράς iObit κ.λπ. Περισσότερα εργαλεία για τον υπολογιστή σας, με καλύτερη τιμή και καλύτερα προϊόντα!

Αποκτήστε ακόμα περισσότερα εργαλεία

Γιατί Godeal24

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος GoDeal24 θα λάβουν τα πλήρη στοιχεία εγκατάστασης μέσω email σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αγορά τους. Θα αποκτήσουν ένα κλειδί άδειας χρήσης προϊόντος και όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τη λήψη του λογισμικού ή του λειτουργικού συστήματος και στη συνέχεια την εγκατάσταση του κλειδιού ενεργοποίησης των Windows ή του Microsoft Office. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Godeal24 παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που ανταποκρίνεται γρήγορα και σας καθοδηγεί αποτελεσματικά. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με email [email protected].

image.jpeg