Θα ήταν τέλειο αν υπήρχε ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, που προσφέρουν τεράστια ευελιξία, άκρως ποιοτικό ήχο και παράλληλα μικρό μέγεθος για να τα έχεις πάντοτε μαζί σου, σωστά;

Πλέον, αυτά τα ακουστικά υπάρχουν και λέγονται Huawei Freebuds 4. Τα νεότερα True Wireless ακουστικά της Huawei υπόσχονται πολλά και τηρούν κάθε υπόσχεση, με σκοπό να σε εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα ταξίδια, τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή την καθημερινότητά σου στην πόλη πάντοτε κρατώντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας. Είτε για ψυχαγωγικούς σκοπούς είτε για επαγγελματικούς (ή και τα δύο, μαζί), είναι βέβαιο πως θα σε αφήσουν πλήρως ικανοποιημένο και το κυριότερο: από πλευράς σου, απαιτούνται ελάχιστα.

Ευέλικτη συνδεσιμότητα, κορυφαία ποιότητα κλήσεων!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να σε βρει οπουδήποτε, ίσως και με τον υπολογιστή της δουλειάς παρέα, για εργασία και χαλάρωση σε ισόποσες δόσεις. Η απόσταση σημαίνει επικοινωνία, ωστόσο, οπότε τα ακουστικά σου θα πρέπει να μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο τις ανάγκες σου στη διασκέδαση όσο και στη δουλειά.

image.jpeg.81697c1ff5f7c36410a4df489b8b90bc.jpeg

Με λίγα λόγια, να μπορείς να τα χρησιμοποιείς εύκολα στον υπολογιστή και το tablet ή το κινητό σου, απρόσκοπτα και με την ίδια ποιότητα μεταξύ όλων των συσκευών. Για το λόγο αυτό, τα Huawei Freebuds 4 μπορούν να συνδεθούν εντελώς ασύρματα με δύο συσκευές ταυτόχρονα και έξυπνα να εναλλάσσουν μεταξύ των δύο για να σε βοηθήσουν να συνεχίζεις οτιδήποτε κάνεις χωρίς καν να κουνήσεις το χέρι σου για μια μικρή ρύθμιση. Έτσι, θα μπορείς με το ίδιο ζευγάρι ακουστικών να εργάζεσαι και να έχεις ήχο από τον υπολογιστή, ενόσω το κινητό σου θα παραμένει συνδεδεμένο κι αν δεχτείς κάποια κλήση θα μπορείς να απαντήσεις και να μιλήσεις μέσω των ακουστικών, πάντα με ευκολία χρήσης που είναι σχεδόν… αυτοματοποίηση.

Επιπλέον, ενσωματώνονται τριπλά μικρόφωνα με τεχνολογία αφαίρεσης θορύβων, ώστε οι κλήσεις σου να έχουν συνεχώς κρυστάλλινη ποιότητα ακουστικής και οι συνομιλητές σου να σε ακούνε όπως πρέπει: δυνατά και καθαρά. Για χρήση σε περιβάλλον εργασίας είναι τέλεια επιλογή, ενώ και για τις καθημερινές καλοκαιρινές σου εξορμήσεις παραμένουν κορυφαίας κατηγορίας ακουστικά στον τομέα των κλήσεων, οπότε ακόμη κι αν βρίσκεσαι έξω, σε χώρο με άνεμο ή θόρυβο πάλι θα μπορείς να μιλήσεις άνετα στο τηλέφωνο χωρίς να επηρεάζεσαι.

image.png.603f4ed85d82146ae7e6df7d5575bffc.png

Είναι εξίσου ιδανικά ακουστικά για vloggers, μιας και χρησιμοποιούν προηγμένης τεχνολογίας μικρόφωνο που φτάνει τα 48KHz και βοηθάει τα ακουστικά να αντιληφθούν το χώρο στον οποίο βρίσκεσαι κι έτσι να «παγιδεύσουν» όλους τους ήχους που χρειάζεσαι με άριστη ποιότητα. Βόλτες σε νέα μέρη ή εξερεύνηση γνώριμων τοπίων; Περπάτημα στην εξοχή ή βίντεο δίπλα στα κύματα; Όποια κι αν είναι η χρήση που θα κάνεις, ο ήχος πάντοτε θα αποτυπώνεται με άριστη ακρίβεια και καθαρότητα για να γλιτώσεις την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό κι απλά να επικεντρωθείς στο βίντεό σου.

Καθαρές υψηλές συχνότητες, δυνατές χαμηλές!

Μπορεί να έχουν μέγεθος μόλις μερικά εκατοστά, όμως η δύναμή τους είναι ανεπανάληπτη. Τα Huawei Freebuds 4 ενσωματώνουν δυναμικό οδηγό ήχου LCP μεγέθους 14.3mm που μπορεί να  φτάσει εύρος συχνοτήτων έως και 40KHz. Με απλά λόγια, θα αποδώσει σε άψογη ποιότητα τα πρίμα και θα τα διατηρεί καθαρά, για να απολαμβάνεις πεντακάθαρη ποιότητα ήχου στη μουσική σου που δε θα πιστεύεις ότι προέρχεται από τόσο μικρά ακουστικά. Αντίστοιχα, στο κομμάτι του μπάσου χρησιμοποιούνται προηγμένης τεχνολογίας εξαρτήματα που βοηθούν τα μικροσκοπικά ακουστικά να παράγουν δυνατό μπάσο που θα σε ικανοποιήσει σε οτιδήποτε κι αν ακούς, δίνοντας μεν έμφαση στο μπάσο αλλά όχι εις βάρος των υπολοίπων συχνοτήτων.

image.jpeg.101db7f834535b8c20ed9600dd46607b.jpeg

Για περαιτέρω βελτίωση των φωνών κάθε είδους, το Voice Hearing Enhancement αναλαμβάνει δουλειά με την επικείμενη αναβάθμιση μέσα στο μήνα. Η τεχνολογία της Huawei επεξεργάζεται με κατάλληλο τρόπο τον ήχο ώστε οι φωνές να ξεχωρίζουν και να είναι εύκολες στο άκουσμα, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς σε μουσική, ταινίες, εκπομπές ή ακόμη και κλήσεις – οτιδήποτε έχει να κάνει με φωνή, θα το ακούς βελτιωμένο. Το ίδιο ισχύει και για τα μπάσα, τα οποία χάρη στην ενίσχυση μπάσου μπορούν να παράγουν εκπληκτικά αποτελέσματα και βαθύ ήχο, παρά το μικρό τους μέγεθος. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ήχος που ξεχωρίζει σε κάθε επίπεδο, με αξιοζήλευτη ποιότητα που ανταγωνίζεται ακουστικά πλήρους μεγέθους και θα αφήσουν ικανοποιημένους τους μουσικόφιλους, τους σινεφίλ και γενικότερα οποιονδήποτε αποφασίσει να τα χρησιμοποιήσει

image.png.2959ce0e6967991f7e1befc30c7f9037.png

Με μπαταρία που διαρκεί!

Ακούγοντας μουσική ή παρακολουθώντας μια ταινία, η ξαφνική απενεργοποίηση των ακουστικών λόγω χαμηλής μπαταρίας είναι πάντα ένας φόβος. Ειδικά αν τα ακουστικά δε διαθέτουν γρήγορη φόρτιση, θα πρέπει να μείνεις χωρίς αυτά για μερικές ώρες ενδεχομένως όσο εκείνα φορτίζουν. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί με τα Huawei Freebuds 4, τα οποία σχεδιάστηκαν για να αντέχουν. Συγκεκριμένα, με το ANC ενεργοποιημένο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ακουστικά για έως και 2.5 ώρες προτού χρειαστεί να επιστρέψουν στη θήκη-φοριστή τους, η οποία μπορεί να προσφέρει σχεδόν μισή ντουζίνα πλήρεις φορτίσεις στη μπαταρία προτού η ίδια «ζητήσει» να επιστρέψει στην πρίζα για επαναφόρτιση.

Ακούγοντας μουσική και δίχως ANC, η μπαταρία φτάνει τις 4 ώρες διάρκειας, χρόνος υπέρ-αρκετός για να σε συνοδεύσουν σε ένα μπάνιο ή μια βόλτα, δεδομένου ότι θα υπάρχουν διαστήματα κατά τα οποία θα τα έχεις τοποθετήσει πίσω στη θήκη τους για να αναπληρώσουν τη χαμένη ενέργεια. Σε συνδυασμό με τη θήκη, η μπαταρία μπορεί να αντέξει τις 22 ώρες συνολικής αυτονομίας προτού όλα χρειαστούν φόρτιση ξανά.

image.jpeg.359c916922c7009b9339287b2fb6c82e.jpeg

 Έχοντας κατά νου πως το ANC είναι από τις πλέον ενεργοβόρες λειτουργίες ενός ακουστικού, θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις για να λάβεις τα μέγιστα από τα ακουστικά σου στο κομμάτι της αυτονομίας και να τα χρησιμοποιείς πρακτικά για τουλάχιστον μια ολόκληρη ημέρα προτού χρειαστούν φόρτιση. Αν βιάζεσαι και πρέπει να φύγεις από το σπίτι άμεσα και δεν είχες φορτίσει τα ακουστικά, τότε μην αγχωθείς: με μόλις 15 λεπτά φόρτισης η μπαταρία τους θα είναι σε επίπεδο που μπορεί να προσφέρει 2.5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, δηλαδή περισσότερο από όσο πιθανόν χρειάζεσαι για μια επίσκεψη στην άμμο, μια βουτιά και την επιστροφή στο σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr