Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τα Windows 11 θα κυκλοφορήσουν στις 5 Οκτωβρίου και ότι οι χρήστες των Windows 10 θα μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς δωρεάν το λειτουργικό σύστημά τους.

Η μόνη προϋπόθεση λοιπόν για να αποκτήσετε δωρεάν το νέο OS της Microsoft, όταν αυτό κυκλοφορήσει, είναι να έχετε στην κατοχή σας μια 100% αυθεντική άδεια χρήσης του Windows 10. Το κόστος του Windows 10 είναι συνήθως υψηλό, ωστόσο αυτή την περίοδο μπορείτε να το αποκτήσετε σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε αρκετά ακόμη προϊόντα σε έκπτωση, όπως λογισμικά Office και διάφορα αξιόπιστα antivirus.

image.jpeg.3e35dad8f06b9a93dc527bcef2e86abe.jpeg

Ειδικές προσφορές χωρίς τη χρήση κουπονιού

Έκπτωση 45% στην οικιακή έκδοση του Windows 10

H οικιακή έκδοση του Windows 10 διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 8.76€ στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, ενώ το Parallels Desktop, η hardware visualization εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να τρέξετε το Windows 11 στα Mac διατίθεται σε εξίσου χαμηλή τιμή. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO45 στο ταμείο.

Έκπτωση 60% στα Windows/Office bundles

Αν θέλετε να συνδυάσετε το Windows 10 με την πανίσχυρη σουίτα Office και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, τότε καλό θα είναι να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές. Πιο συγκεκριμένα, αν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO60 στο ταμείο μπορείτε να αποκτήσετε συνδυαστικά τις Professional και Home εκδόσεις του Windows 10 και το Office 2016/2019 με έκπτωση 60% επί της αρχικής τιμής αγοράς.

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Όλες οι προσφορές θα διαρκέσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε βιαστείτε αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].