Ποιος δεν θέλει να κρατά στα χέρια του ένα μοντέρνο και στιβαρό smartphone;

Να έχει τη δυνατότητα να αποτυπώνει με μία κίνηση κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του; Να streamάρει το αγαπημένο του περιεχόμενο και να μιλά με τους πιο στενούς του φίλους με τέλεια ποιότητα εικόνας και τέλος, να τα κάνει όλα αυτά χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις αντοχές της μπαταρίας του; Ε, λοιπόν οι νέες συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A έρχονται να προσφέρουν τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα!

Προέκταση του χεριού σας

Έρωτας με την πρώτη ματιά. Τα καινούρια μοντέλα της σειράς Galaxy A της Samsung, Galaxy A52, Galaxy A52 5G και Galaxy A72 θα σας μαγέψουν χάρη στην υψηλή αισθητική και το υπέροχο design τους. Με λείες επιφάνειες, μίνιμαλ σχεδιασμό πλαισίου κάμερας και premium ματ φινίρισμα, συνδυάζουν την υπέροχη εμφάνιση με τη στιβαρή κατασκευή -πραγματικά κομψοτεχνήματα που αντέχουν την καθημερινή χρήση. Τα δε τέσσερα… awesome χρώματα (Awesome Violet, Awesome Black, Awesome White και Awesome Blue) θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας.

Galaxy_A52_lifestyle_black.jpg.954bcc3fe986b7e5aacf1ae9382985d5.jpg

Ο συνδυασμός έξυπνης διαχείρισης ισχύος της AI και μπαταρίας μεγάλης χωρητικότητας (4500 mAh στα Samsung Galaxy A52 και A52 5G και 5000 mAh στο Galaxy Α72*) θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να κινηθείτε ελεύθερα. Τα νέα Samsung Galaxy A άλλωστε είναι σε θέση να προσαρμοστούν άνετα στο lifestyle σας, καλύπτοντας τα “θέλω” σας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με αντοχή στο νερό και τη σκόνη βάσει πιστοποίησης IP67** και δυνατότητα 25 W Super Fast Charging με φορτιστή που πωλείται χωριστά, όχι μόνο θα σας ακολουθήσουν σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας αλλά ακόμα κι όταν έρθει η στιγμή της φόρτισης, θα επανέλθουνπολύ γρήγορα.

Μοναδικές εμπειρίες θέασης και χρήσης

Οι Super AMOLED οθόνες των νέων Samsung Galaxy A είναι πραγματικά “παράθυρα” σε έναν κόσμο γεμάτο ζωντάνια, κίνηση και χρώματα. Δεν είναι μόνο το μεγάλο τους μέγεθος που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο -από σειρές και ταινίες, μέχρι τα πιο πρόσφατα video games- αλλά και υψηλή φωτεινότητα, η κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας και βέβαια ο εκπληκτικός ρυθμός ανανέωσης των 90 Hz στα Samsung Galaxy A52 και Α72 και των 120 Hz στο Galaxy A52 5G. Η κίνηση γίνεται πλέον εξαιρετικά ομαλή με την εμπειρία χρήσης της συσκευής να είναι εντυπωσιακότερη και πιο ξεκούραστη, ακόμα κι όταν βρίσκεστε στα μενού!

SM_A525_GalaxyA52_AwesomeViolet_FrontR30.jpg.3016721667866306e7b46b84752c22df.jpg

Η ανάλυση των 1080 x 2400 pixels σημαίνει ότι θα streamάρετε στα 1080p. Την εικόνα που βρίθει λεπτομερειών μάλιστα πλαισιώνει και ήχος surround χάρη στα δύο ηχεία (ένα στο επάνω και ένα στο κάτω μέρος της συσκευής) για μία στερεοφωνική εμπειρία που θα σας μεταφέρει αυτοστιγμεί στην καρδιά της δράσης και μάλιστα χωρίς την ανάγκη ακουστικών. Σε ό,τι αφορά το gaming μάλιστα, τις επιδόσεις του οκταπύρηνου επεξεργαστή με την άπλετη μνήμη RAM (6 ή 8 GB ανάλογα με τη συσκευή***) ενισχύει η λειτουργία Game Booster που με τις επιπρόσθετες ρυθμίσεις της, έρχεται να κάνει level up στο gameplay σας.

Κάθε στιγμή κρατά για πάντα

Εκεί όμως που τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A θα σας ενθουσιάσουν, είναι στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο. Η κύρια κάμερα των 64 MP προσφέρει πεντακάθαρες λήψεις, απαλλαγμένες από θόρυβο και θολώματα. Την ίδια στιγμή, το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας σε συνδυασμό με την τεχνολογία tetra-binning «απογειώνουν» τις επιδόσεις της κάμερας ακόμα και σε σκοτεινά περιβάλλοντα έτσι ώστε να εξωτερικεύετε τη δημιουργικότητά σας.

Galaxya72_handson_violet_1.jpg.29719f7125d92b1d433493e3ae9c49bf.jpg

Την κύρια κάμερα συνοδεύουν άλλες τρεις για μία ολοκληρωμένη εμπειρία φωτογραφίας και βίντεο. Η υπερευρυγώνια κάμερα διαθέτει γωνία θέασης 123ο ενώ το Space Zoom 30x του Samsung Galaxy A72 θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στο θέμα σας από μακριά. Σε ό,τι αφορά το βίντεο, μπορείτε να γράψετε σε 4K/30 fps για κλιπ γεμάτα δυναμισμό και ένταση και μάλιστα να μετατρέψετε τα ενσταντανέ που σας αρέσουν περισσότερο σε εικόνες ανάλυσης 8K με ένα μόνο άγγιγμα μέσω της λειτουργίας 4K Video Snap.
Το καλύτερο; Με όλα τα εργαλεία επεξεργασίας που σας ενσωματώνουν τα νέα Samsung Galaxy A Series, θα βγάλετε τον σκηνοθέτη που κρύβετε μέσα σας, δημιουργώντας βίντεο που θα αφήσουν άφωνους φίλους και followers!

Δημιουργήστε!

Σπουδαίες κάμερες που θα αποτυπώσουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας, εκθαμβωτικές οθόνες για αξέχαστες εμπειρίες θέασης, χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, μοντέρνο design, προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και η πιο πρόσφατη έκδοση του Android. Τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A προσφέρουν στους δημιουργούς του σήμερα ό,τι θα μπορούσαν να ζητήσουν κι ακόμα πιο πολλά.

* Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh για Galaxy A52, A52 5G και 4.860 mAh για A72, αντίστοιχα. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες
**Τα Galaxy A52, Α52 5G και Α72 έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.
***Ο πραγματικός διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης μπορεί να εξαρτάται από το προεγκατεστημένο λογισμικό.

 

Sponsored by Samsung