“Η ισχύς εν τη ενώσει”. Αξίωμα που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στα τεχνολογικά δρώμενα και όχι άδικα.

Οι καταναλωτές άλλωστε δεν έχουν ανάγκη από ισχυρές συσκευές αλλά από ολοκληρωμένες λύσεις, ικανές να καλύψουν εξ ολοκλήρου την καθημερινότητά τους, να αφουγκραστούν τις ανάγκες τους και να προσαρμοστούν στο lifestyle και τους ρυθμούς της ζωής τους. Εδώ είναι που αναδεικνύεται λοιπόν η αξία ενός οικοσυστήματος.

Ένα πλήρες οικοσύστημα όπως αυτό των συσκευών Galaxy της Samsung, δίνει έμφαση στη συνδεσιμότητα και τη μεταξύ τους επικοινωνία. Στην πράξη, οι συσκευές που το αποτελούν συμπληρώνουν αρμονικά η μία την άλλη, τοποθετώντας τον χρήστη στο επίκεντρο. Ο στόχος ενός οικοσυστήματος άλλωστε είναι να επιτρέψει στον τελευταίο να κάνει ακόμα περισσότερα με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια και πιο φυσικό τρόπο, κάτι στο οποίο η Samsung τα έχει καταφέρει περίφημα.

Ο πυρήνας του οικοσυστήματός της δεν είναι άλλο από το smartphone και δεν υπάρχουν καλύτερα και αποτελεσματικότερα μοντέλα για τον ρόλο αυτό από τα νεότευκτα Galaxy Note20 και Galaxy Note20 Ultra 5G. Δύο συσκευές με ισχύ και δυνατότητες που θα ζήλευαν μέχρι και υπολογιστές, εξαιρετικά ευέλικτες αλλά και απόλυτα λειτουργικές, δίνοντας πλήρεις λύσεις και βελτιστοποιώντας την παραγωγικότητα του χρήστη.

note20_2.jpg.cfef3fd0d835659d79df4a91f6224f8d.jpg

 Το S Pen ανοίγει νέους ορίζοντες σε ό,τι αφορά την εμπειρία χρήσης, μεταμορφώνοντας την επεξεργασία και την αναθεώρηση εγγράφων, το κράτημα σημειώσεων και γενικότερα τον έλεγχο της συσκευής. Ο δε συγχρονισμός με το Microsoft Office εξασφαλίζει άνετη εργασία ενώ το Samsung DeX κάνει τη σύνδεση με άλλες συσκευές παιχνίδι. Όσον αφορά στην ψυχαγωγία, ο χρήστης μπορεί να streamάρει τους αγαπημένους τίτλους του από το Xbox, να απαθανατίσει τις σημαντικότερες στιγμές του με ασύγκριτη ποιότητα και βέβαια να απολαύσει το περιεχόμενο της αρεσκείας του μέσω μίας AMOLED οθόνη που προσαρμόζει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσής της, φτάνοντας μέχρι και τα εξωπραγματικά 120 Hz.

Την ίδια στιγμή, το Galaxy Watch3 έρχεται να αναβαθμίσει πλήρως τον ρόλο του smarwatch. Ένα premium wearable που εντυπωσιάζει με τα υψηλά στάνταρ παραγωγής και το εκλεπτυσμένο design, το Galaxy Watch3 παρακολουθεί 24/7 την υγεία του χρήστη, καταγράφοντας κάθε του κίνηση και αναλύοντας τη φυσική του κατάσταση. Κομψό και διακριτικό, τροφοδοτεί με δεδομένα τη σουίτα ευεξίας της Samsung, από την αρτηριακή πίεση και την καρδιακή λειτουργία, μέχρι την ποιότητα του ύπνου και τις επιδόσεις κατά την άσκηση. Την ίδια στιγμή προσφέρει μία άνετη και φιλική εμπειρία χρήσης με πολλαπλούς τρόπους ελέγχου (οθόνη αφής, νεύματα, φωνητικές εντολές) και διαχείριση εφαρμογών στο smartphone όπως κάμερα και παρουσιάσεις.

Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα αποτελούν “κλειδιά” και για ακόμα μία συσκευή του οικοσυστήματος της Samsung -το tablet. Τα Galaxy Tab S7 και Galaxy Tab S7+ έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα “θέλω” του χρήστη σε πλήθος διαφορετικών καταστάσεων: επικοινωνία, ψυχαγωγία, ενημέρωση, εργασία. Διαθέτουν την επεξεργαστική ισχύ να τρέξουν όποια εφαρμογή κι αν χρειάζεται ο χρήστης, την ίδια στιγμή που μέσω της υποστήριξης S Pen προσφέρουν μία αναβαθμισμένη και απόλυτα φιλική εμπειρία χρήσης. Με μεγάλη οθόνη και λεπτό πλαίσιο για κινηματογραφικές εμπειρίες θέασης, προηγμένες τεχνολογίες και υψηλό ρυθμό ανανέωσης για άνετη, πολύωρη χρήση και βέβαια 5G συνδεσιμότητα, ο χρήστης θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το tablet του όπου κι αν βρίσκεται.

note20_3.jpg.718cb4b855a11130cdebe564985ba00d.jpg

 
Όσο για εκείνους που μετακινούνται πολύ (δηλαδή όλους), τα Galaxy Buds Live θα αλλάξουν σημαντικά μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Εργονομικά σχεδιασμένα, με design που προσαρμόζεται στο σχήμα του αυτιού, προσφέροντας άριστη εφαρμογή και σταθερό κράτημα, τα Galaxy Buds Live προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου περνώντας σχεδόν απαρατήρητα. Από την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας κομματιών μέχρι τις επαγγελματικές συνομιλίες και τις κλήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, τα ασύρματα Buds της Samsung αναβαθμίζουν την ποιότητα του ήχου που φτάνει στα αυτιά σας, απόρροια της τεχνολογίας εξουδετέρωσης εξωτερικών θορύβων. Οι δε 24 ώρες αυτονομίας τους, φτάνουν και περισσεύουν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες ακόμα και των πλέον πολυάσχολων.

Το οικοσύστημα των συσκευών Galaxy της Samsung είναι για εκείνους που θέλουν να παίρνουν το μέγιστο από την κάθε τους ημέρα. Ικανό να καλύψει τις επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών, δίνει έμφαση στην παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, φροντίζοντας όμως οι συσκευές του να προσαρμόζονται με απόλυτη φυσικότητα στο lifestyle τους. Εμπιστευτείτε το οικοσύστημα Samsung Galaxy και αυτό θα “μεταμορφώσει” τον τρόπο που εργάζεστε, που επικοινωνείτε, που ψυχαγωγείστε, που ζείτε.

Sponsored by Samsung