Το smartphone αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Πρόκειται για τη συσκευή που μας συνοδεύει σε κάθε μας βήμα, εντός και εκτός του σπιτιού, κρατώντας μας σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αποτυπώνοντας τα πιο ξεχωριστά μας ενσταντανέ, ψυχαγωγώντας μας και επιτρέποντάς μας να εκμεταλλευτούμε κάθε στιγμή της ημέρας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, είναι η συσκευή που θα επιλέξουμε να διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία, προκειμένου να συμβαδίσει με τους ρυθμούς της ζωής μας.

Enter Samsung Galaxy S20 series. Η νέα σειρά smartphones από τη Samsung έρχεται και… μαγεύει, όχι μόνο με την υψηλής αισθητικής εμφάνιση και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής της, αλλά και με την ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης που είναι σε θέση να χαρίσουν οι συσκευές της. Ενσωματώνοντας οθόνες Infinity-O με Gorilla Glass 6, τα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra προσφέρουν μοναδικές εικόνες και απολαυστική ποιότητα θέασης. Την ίδια στιγμή η κάμερα των 64 MP με 3x υβριδικό οπτικό zoom στα δύο πρώτα και εκείνη των 108 MP με το 10x υβριδικό οπτικό zoom στο S20 Ultra, θα απαθανατίσουν εικόνες γεμάτες ζωντάνια και λεπτομέρειες.

Τα νέα Galaxy S20 όμως δε σταματούν εκεί. Έρχονται εξοπλισμένα με μια σειρά εφαρμογών που καλύπτουν πλήθος διαφορετικών αναγκών του χρήστη, ικανοποιώντας έτσι τα «θέλω» του σε όποια στιγμή της ημέρας κι αν βρίσκεται εκείνος. H μέρα ξεκινά με το Samsung Health app το οποίο μεριμνά για το καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, επιτρέποντάς του να διατηρήσει τη φόρμα του, να ελέγξει τη διατροφή του, να βελτιώσει την ευεξία του και να υιοθετήσει έναν ολιστικό τρόπο υγιεινής ζωής, αξιοποιώντας τα δεδομένα από όλες τις έξυπνες συσκευές του οικοσυστήματος της Samsung και των συνεργατών της.

image.jpeg.3a152eb40e0b14c62903dc52f5f074c3.jpeg

Ο σύγχρονος χρήστης όμως περνά ένα μεγάλο τμήμα της ημέρας του δουλεύοντας και το smartphone του οφείλει να έχει ενεργό ρόλο και εκεί, βοηθώντας τον να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του. Τα Galaxy S20 series έχουν και πάλι τη λύση χάρη σε μια σειρά εφαρμογών παραγωγικότητας που φέρνουν τον χρήστη κοντά στους συναδέλφους του όπου κι αν βρίσκεται εκείνος. Το Google Duo θα αναλάβει την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και φωνητικών κλήσεων έως και 8 ατόμων, την ίδια στιγμή που το Samsung Knox θα διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των δεδομένων του, χαρίζοντάς του μία εμπειρία ασφαλή και προστατευμένη από παντός είδους απειλή.

Φυσικά, τα νέα Galaxy S20 series δε θα μπορούσαν να μη φροντίζουν και για την καθημερινή σας ψυχαγωγία. Για τις ώρες που πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, το Spotify θα σας δώσει απλόχερα ρυθμό επιλέγοντας τα αγαπημένα σας κομμάτια. Ποιος είπε ότι η ιδανική playlist δεν υπάρχει; Υπάρχει και είναι ένα “κλικ” μακριά, σας το προτείνει το ίδιο το Galaxy S20! Το δε Netflix θα εξασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να χάσετε λεπτό από τις αγαπημένες σας σειρές και ψυχαγωγικά προγράμματα, πάλι μέσα από την ανάλυση των προτιμήσεών σας από το Galaxy S20. Χάρη στο dual-band Wi-Fi μάλιστα, η ποιότητα του σήματος θα είναι πάντοτε η καλύτερη δυνατή προκειμένου να streamάρετε με κρυστάλλινη εικόνα.

image.jpeg.66cb252f946099afa5cd4ea226b03115.jpeg

Για τις στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς, τα μοντέλα της σειράς Galaxy S20 series θα σας δώσουν τη δυνατότητα να χαλαρώσετε παίζοντας τα καλύτερα video games που κυκλοφορούν στο Play Store. Με εκθαμβωτικά γραφικά που κόβουν την ανάσα, εφέ που θα ζήλευαν μέχρι και οι πλατφόρμες οικιακής ψυχαγωγίας και βέβαια άριστη απόδοση με τα settings στο max, απόρροια του Exynos 990 στα 7 nm τον οποίο πλαισιώνουν 8 ή 12 GB RAM LPDDR5 (ανάλογα με τη συσκευή που θα επιλέξετε), να είστε σίγουροι ότι οι εμπειρίες gameplay σας δε θα έχουν προηγούμενο. Και επειδή η ψυχαγωγία δεν έχει ηλικία, με το Kids Mode θα είστε σίγουροι ότι όποτε ασχολούνται με τη συσκευή τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, το περιεχόμενο που θα απολαμβάνουν θα είναι το κατάλληλο για αυτά.

Δημιουργημένα με γνώμονα τις ανάγκες του χρήστη -και όχι μόνο- καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα νέα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra έρχονται να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης, μοναδική από άκρη σε άκρη. Με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, αστείρευτες δυνατότητες και μια σειρά από εφαρμογές που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας με τον τρόπο τους, θα αναπροσαρμόσουν τον ρόλο του smartphone στη ζωή σας, μεταμορφώνοντας την τελευταία προς το καλύτερο.

Sponsored by Samsung

Το Play Store είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc.