Σε μία εποχή ιδιαίτερη από πολλές απόψεις, ο ρόλος του smartphone έχει γίνει ακόμα πιο νευραλγικός.

Η συσκευή που εξελίχθηκε από gadget σε καθημερινό εργαλείο προσαρμόστηκε στα δεδομένα του τελευταίου έτους, αποτελώντας πλέον μέσω κοινωνικοποίησης, έκφρασης και εξωτερίκευσης της δημιουργικότητας του ατόμου. Με τις απαιτήσεις από το smartphone να έχουν αυξηθεί, εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι για να ανταποκριθεί αυτό, θα πρέπει να διαθέτει και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά.

Enter Galaxy S21 series 5G

Η νέα σειρά της Samsung έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου ο εξωστρεφής και γεμάτος ενέργεια, φαντασία και δημιουργικότητα χρήστης να μοιραστεί την καθημερινότητά του με ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο. Οι προηγμένες δυνατότητες των τριών συσκευών Galaxy S21 του επιτρέπουν να εκφραστεί και να δημιουργήσει ελεύθερα, κάνοντας ακόμα περισσότερα και μένοντας σε επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το smartphone προσαρμόζεται στη ζωή του και γίνεται οργανικά μέρος της καθημερινότητάς του, καλύπτοντας τις ανάγκες του και δημιουργώντας ευκαιρίες για νέες εμπειρίες.

Επιλέγοντας την κατάλληλη πρόταση

Η ναυαρχίδα της σειράς δεν είναι άλλη από το Galaxy S21 Ultra 5G. Πρόκειται για το πληρέστερο Galaxy smartphone που έχει υπάρξει ποτέ, μία συσκευή ωδή στη φωτογραφία και το βίντεο. Σχεδιασμένο για να αποτυπώνει την κάθε σας στιγμή με τον τρόπο που εσείς προτιμάτε, είναι σε θέση να καταγράψει βίντεο 4Κ ανάλυσης στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο και από τις τέσσερις κάμερές του -τέσσερις στην πίσω όψη και μία στην πρόσοψη. Οι ικανότητες εγγραφής του φτάνουν μέχρι και το 8K με δυνατότητα απαθανάτισης κρυστάλλινων και πεντακάθαρων ενσταντανέ μέσα από τα κλιπ.

image.jpeg.81603313b7d80374566c230beb48adee.jpeg

Η εξαιρετική ποιότητα των λήψεων του Galaxy S21 Ultra 5G ουδόλως επηρεάζεται από τις συνθήκες φωτισμού. Τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και μέσα στη νύχτα, η συσκευή θα είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοζώντανα χρώματα, ισορροπία,  αντίθεση και εκπληκτικό βαθμό λεπτομέρειας ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία. Οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μοιραστείτε κάθε σας στιγμή ακριβώς όπως τη φαντάζεστε.

Εκεί όμως που η εμπειρία χρήσης του Galaxy S21 Ultra 5G “απογειώνεται” είναι με τη χρήση του S Pen, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε χωριστά. Πρόκειται άλλωστε για το πρώτο smartphone εκτός της σειράς Note που προσφέρει συμβατότητα με S Pen, ανοίγοντας διάπλατα στον χρήστη νέους ορίζοντες. Χάρη στο S Pen θα έχετε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε τα βίντεο σας καρέ-καρέ με ακρίβεια που δε θα μπορούσατε να πετύχετε με το δάχτυλο. Θα κρατάτε σημειώσεις και θα αποτυπώνετε ιδέες με τον πλέον φυσικό τρόπο, περνώντας την αλληλεπίδρασή σας με τη συσκευή σε άλλο επίπεδο.

Τα Galaxy S21 και Galaxy S21+ 5G ακολουθούν σε χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Αμφότερα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τα “θέλω” του απαιτητικού χρήστη, προσφέροντάς του την ευκαιρία να τραβήξει βίντεο έως και σε 8K ανάλυση -μέσα από τα οποία μπορεί σε δεύτερο χρόνο να εξάγει εκπληκτικές φωτογραφίες 33 MP. Ζήστε τις σημαντικότερες στιγμές σας, καταγράφοντας απλώς τη δράση και χωρίς να σας απασχολεί τίποτε άλλο. Εν συνεχεία σαν άλλος σκηνοθέτης, θα διαλέξετε τις λήψεις που σας αρέσουν περισσότερο κατά την εγγραφή βίντεο, έχοντας τη δυνατότητα να βλέπετε σε προεπισκόπηση ζωντανή εικόνα από όλες τις κάμερες, την ίδια στιγμή!

image.jpeg.4a9c8eed44e86faf57ed3560cee9d046.jpeg

Ο συνδυασμός της σταθεροποίησης εικόνας μέσω τεχνητής νοημοσύνης με την εγγραφή βίντεο στα 60 καρέ/δευτερόλεπτο, έχει ως αποτέλεσμα κλιπ σταθερότητας που παραπέμπουν σε action cam. Οι δε λειτουργίες Super Steady και Super Smooth θα δώσουν άλλη αίσθηση στις καθημερινές σου περιπέτειες. Την ίδια στιγμή, τα πιο… artsy πνεύματα θα υποκλιθούν στα πανέμορφα πορτρέτα που θα τους επιτρέψουν να μοιραστούν τα λαμπερότερα χαμόγελα απ’ ευθείας σε messaging και social media apps χωρίς επεξεργασία.

Οι συσκευές του αύριο, σήμερα

Τα νέα Galaxy S21 ωστόσο δε μένουν μόνο στις επιδόσεις τους σε φωτογραφία και βίντεο -τουναντίον. Ενσωματώνοντας μια σειρά από εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, κάνουν  τον χρήστη να νοιώθει σίγουρος πως θα κρατά για χρόνια στα χέρια του μια συσκευή που θα βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας.

image.jpeg.13e59b0b949a9f2db69b71d82448710e.jpeg

Οι Dynamic AMOLED 2X οθόνες με ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz και υποστήριξη HDR10+ προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες θέασης, ενώ παράλληλα ο έξυπνος σχεδιασμός, εκτός από κορυφαία αισθητική εξασφαλίζει και σταθερό κράτημα. Το δε SoC Exynos 2100 με τεχνολογία 5 nm, εγγυάται επιδόσεις που κοντράρουν επάξια κι εκείνες του… laptop σας. Με έως και 16 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1 στο Galaxy S21 Ultra 5G, μπαταρία που φτάνει τα 5000 mAh και προφίλ συνδεσιμότητας που περιλαμβάνει Wi-Fi 6, USB 3.2 Type-C και NFC, μετατρέπουν το Galaxy S21 σε πολυεργαλείο Εκφραστείτε ελεύθερα και μείνετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρά τις ιδιαιτερότητες του καιρού μας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την κάθε σας ημέρα και αποτυπώστε κάθε της πτυχή με το απόλυτο smartphone για τη δημιουργία βίντεο. Κυρίως όμως, κάντε δική σας τη συσκευή που θα προσαρμοστεί στο lifestyle σας, συμπληρώνοντάς σας ιδανικά καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ψάξετε καν: μόλις τη βρήκατε.

Sponsored by Samsung