Με το Galaxy Tab A7, η Samsung επαναπροσδιορίζει τον ρόλο του tablet ως μέσο ψυχαγωγίας. Υιοθετεί λιτό σχεδιασμό και διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και λειτουργίες που θα ικανοποιήσουν τα “θέλω” κάθε μέλους της οικογένειας -από τα πάντα ανήσυχα παιδιά, μέχρι τον επαγγελματία που δουλεύει από το σπίτι.

Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του, του επιτρέπει να αποδώσει άριστα σε πλήθος διαφορετικών συνθηκών, στο σπίτι, τον δρόμο ή το γραφείο, καλύπτοντας την ανάγκη για επικοινωνία, εργασία ή ψυχαγωγία.

Λεπτό, με προφίλ μόλις 7 χιλ. και ελαφρύ καθώς το βάρος του δεν ξεπερνά τα 476 γραμμάρια, το Galaxy Tab A7 είναι κομψό και διακριτικό. Υιοθετεί λιτό σχεδιασμό που όμως αποπνέει έναν premium αέρα, την ίδια στιγμή που η στιβαρότητα στην κατασκευή του εγγυάται την αντοχή του στη σκληρή, καθημερινή χρήση. Τα τρία διαθέσιμα χρώματα (σκούρο γκρι, ασημί, χρυσό) αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το μεταλλικό του σώμα. Στην πρόσοψη κυριαρχεί φυσικά η οθόνη των 10,4 ιντσών που καταλαμβάνει το 80% της συνολικής επιφάνειας. Το δε λεπτό, συμμετρικό πλαίσιο, επιτρέπει στον χρήστη να εστιάζει εκεί που βρίσκεται όλη η δράση.

slim.jpg.02d054ae3b1eecdc41a8ccd0956387f0.jpg

Η ποιότητα των χρωμάτων που είναι σε θέση να αποτυπώσει η οθόνη είναι εκπληκτική. Σε συνδυασμό με τη σπουδαία αντίθεση και την απίθανη WUXGA+ ανάλυση των 2000x1200 pixel, έχει ως αποτέλεσμα μοναδικές εμπειρίες θέασης, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μέρα και νύχτα. Η εικόνα μόνη της βέβαια δε θα έλεγε και πολλά, γι’ αυτό και η Samsung ενσωμάτωσε στο tablet τεχνολογία τέσσερα ηχεία Dolby Atmos, έτσι ώστε να απολαμβάνετε… κινηματογραφικά τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες. Χάρη δε στην υποστήριξη Bluetooth, μπορείτε απλά να συνδέσετε τα ασύρματα ακουστικά της αρεσκείας σας και να “κάνετε παιχνίδι” έτσι.

Μιας που αναφερθήκαμε στο παιχνίδι όμως, αξίζει να κάνουμε μία αναφορά στις επιδόσεις του Galaxy Tab A7 στο gaming. Η Samsung, βλέπετε, το έχει εξοπλίσει με έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή και 3 GB RAM, χάρη στα οποία τα αγαπημένα σας παιχνίδια θα ξεκινούν στη στιγμή και θα τρέχουν ομαλά. Όσο για το τι θα παίξετε, η επιλογή είναι δική σας: από Call of Duty Mobile και Asphalt 9*: Legends μέχρι ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του xCloud της Microsoft -ό,τι κι αν επιλέξετε, να είστε σίγουροι ότι η εμπειρία gameplay που θα απολαύσετε, δε θα ‘χει προηγούμενο. Κι αν προβληματίζεστε για την αυτονομία της συσκευής, η τεράστια μπαταρία των 7.040 mAh θα σας κάνει να ξεχάσετε τι πάει να πει φόρτιση.

game.jpg.9bab695a1469dc187685276747244e4c.jpg

Όπως προείπαμε όμως, το Galaxy Tab A7 φροντίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας. Η πλατφόρμα Samsung Kids δημιουργεί ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον, μέσα από το οποίο τα παιδιά μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τη συσκευή, να παίξουν παιχνίδια και να παρακολουθήσουν περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους. Οι γονείς μπορούν να θέσουν όρια όσον αφορά στον χρόνο χρήσης, τις επαφές και τις εφαρμογές, έχοντας πρόσβαση σε πληθώρα δεδομένων. Την ίδια στιγμή ο επαγγελματίας θα βρει χάρη στο Samsung Knox ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, μέσω του οποίου θα έχει πρόσβαση στα email τις συνομιλίες και τα αρχεία του.

1065396340_taba7back.jpg.6330cdaa9d8e326e080dd113e53d7303.jpg
Το tablet της Samsung έρχεται με δύο κάμερες -μία κύρια 8 MP στην πίσω του πλευρά και μία 5 MP στην πρόσοψη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μη χάσετε καμία σημαντική στιγμή. Η κάμερα πρόσοψης μάλιστα βρίσκεται επάνω από την οθόνη όταν το tablet βρίσκεται σε οριζόντια (landscape) θέση κάτι που δίνει στο Galaxy Tab A7 συγκεκριμένα πλεονεκτήματα. Συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους πιο στενούς σας συνεργάτες και μείνετε σε επαφή με τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας κόσμο μέσα από τις δημοφιλέστερες βιντεοεφαρμογές. Το Galaxy Tab A7 δε θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι εναρμονισμένο με τις επιταγές της εποχής που η εργασία και η εκπαίδευση από το σπίτι αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της “νέας πραγματικότητας”, κάνοντας πιο άνετη την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Με μεγάλη αυτονομία, άπλετη χωρητικότητα, απίστευτη ισχύ και σπουδαία ανθεκτικότητα στη σκληρή καθημερινή χρήση, το Galaxy Tab A7 συνιστά ένα οικονομικά προσιτό και εύχρηστο tablet. Έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας της σύγχρονης οικογένειας χάρη στις εξειδικευμένες του λειτουργίες, η πρόταση της Samsung θα προσαρμοστεί άνετα στον τρόπο ζωής σας, αλλάζοντας προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας.

Ισχυρό έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας της σύγχρονης οικογένειας αλλά απόλυτα φιλικό προς όλα της τα μέλη, απόρροια των εξειδικευμένων του λειτουργιών, το Samsung Galaxy Tab A7 είναι το tablet που θα προσαρμοστεί άνετα στον τρόπο ζωής σας, αλλάζοντας προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας.

*To Call of Duty είναι εμπορικό σήμα της Activision Publishing, Inc. To Asphalt 9: Legends είναι εμπορικό σήμα της Gameloft S.E. Όλα τα υπόλοιπα σήματα ανήκουν στους εκάστοτε ιδιοκτήτες τους.

Sponsored by Samsung