Τι κάνει ένα ρολόι «έξυπνο»; Οι μετρήσεις υγείας που προσφέρει; Μήπως η υποστήριξη για διάφορα αθλήματα; Οι περιφερειακές εφαρμογές που υποστηρίζει; Όλα αυτά μαζί, κι ακόμη περισσότερα, όπως αποδεικνύει το κορυφαίων προδιαγραφών smartwatch Huawei Watch GT3 Pro.

Οι δυνατότητές του καλύπτουν πολλαπλά μέτωπα, κάνοντάς το ιδανική επιλογή για αθλητές κάθε είδους και επιπέδου, για εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν την υγεία τους εύκολα κι αποτελεσματικά, όπως και για όσους ψάχνουν ένα αξιόπιστο smartwatch γενικότερων καθηκόντων με πρόσβαση σε ντουζίνες εφαρμογών.

Παρακολούθησε την υγεία σου, με μια ματιά

Με το Huawei Watch GT3 Pro, είτε αναφερόμαστε στην Titanium έκδοση είτε στην εξίσου εντυπωσιακή Ceramic έκδοση, έχεις εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα που αφορούν στην υγεία σου, όλη τη μέρα και κάθε μέρα χωρίς κόπο. Προσφέρει ολοήμερη παρακολούθηση σε πολλαπλά επίπεδα, καταγράφοντας τον καρδιακό παλμό 24 ώρες το 24ωρο και παρακολουθώντας τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σου. Καλύπτοντας τα βασικά σε τόσο σταθερή βάση, έχεις πάντοτε ενδείξεις για το αν κάτι δεν βρίσκεται στα επίπεδα που πρέπει προκειμένου να προχωρήσεις στα απαραίτητα βήματα – φυσικά, το καλύτερο πάντοτε είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό.

image.jpeg.865f35383be448d4dbf5f0c8653348d6.jpeg

Επιπλέον, όσο κοιμάσαι παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σου ώστε να σου παρέχει την πλήρη εικόνα όταν ξυπνήσεις, αλλά και να σε συμβουλέψει προκειμένου να ξεκουράζεσαι όσο πρέπει κι είναι καλό για τον οργανισμό σου. Οι συμβουλές είναι προσωποποιημένες και στοχευμένες, βάσει του ιστορικού σου, οπότε βρίσκεσαι σε… καλά χέρια κι ο ύπνος σου θα γίνει απολαυστικότερος.

Αντίστοιχα, τα επίπεδα άγχους είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της υγείας σου την οποία θα πρέπει να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οπότε άλλο ένα σημείο στο οποίο θα σε βοηθήσει πολύ το Huawei Watch GT3 Pro είναι το άγχος. Μην στρεσάρεις τον εαυτό σου κι αν χρειαστεί, το ρολόι θα σου δώσει οδηγίες για σωστές αναπνοές προκειμένου να αποβάλλεις το άγχος.

Ακόμη, θα σου θυμίζει να πίνεις νερό, κάτι που ακούγεται πολύ μικρό όμως είναι τόσο σημαντικό – σε μια δύσκολη ημέρα, είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι πρέπει να καταναλώνουμε περίπου 3 λίτρα νερό ημερησίως.

Η κατάλληλη επιλογή για αθλητές

Με το Huawei Watch GT3 Pro, έχεις πρόσβαση σε 100+ προγράμματα άσκησης προκειμένου να παρακολουθείς όσα χρειάζονται, με τον τρόπο που πρέπει για να σημειώνεις την πρόοδο που θέλεις και να πετυχαίνεις στους στόχους σου. Από ορειβασία μέχρι γκολφ κι από τρέξιμο μέχρι ποδήλατο, τρίαθλο και κολύμβηση, καλύπτει όλα τα μέτωπα για να προπονείσαι και το μυαλό σου να παραμένει συγκεντρωμένο εκεί – άσε τα νούμερα και την καταγραφή στον… σύμμαχό σου.

image.jpeg.8976aa57b0fc77c0c26fa50c5ff36451.jpeg

Το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα GPS που διαθέτει, καταγράφει με ακρίβεια τις πορείες σου σε τρέξιμο, ποδηλασία κι οποιοδήποτε είδος άσκησης προϋποθέτει να καλύπτεις απόσταση, ακόμη κι αν είσαι μέσα στο νερό.

Για την ακρίβεια, οι κολυμβητές ή λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, θα βρουν εξαιρετική την πρόταση του Huawei Watch GT3 Pro, αφού αντέχει σε βάθος έως και 30 μέτρων. Για ιδρώτα και βροχή, ούτε λόγος, μιας και τα διαχειρίζεται με τεράστια άνεση. Κατά την κατάδυση, παρέχει χρήσιμα δεδομένα όπως καμπύλη βάθους και ταχύτητα, υπενθυμίσεις βάθους και διάρκειας κατάδυσης, μεταξύ άλλων.

Ανεξάρτητα από το είδος της άσκησης, όλα τα δεδομένα μεταφέρονται στην εφαρμογή Huawei Health για smartphones, από όπου μπορείς να βλέπεις όσα χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή. Σύγκρινε τις επιδόσεις σου από μέρα σε μέρα, δες αναλυτικότερα δεδομένα, θέσε στόχους και δημιούργησε το δικό σου πρόγραμμα με τη βοήθεια του ψηφιακού «προπονητή» που είναι ενσωματωμένος στην εφαρμογή. Ακόμη κι όταν αθλείσαι χωρίς να έχεις το κινητό μαζί σου, το smartwatch κρατάει όλα τα δεδομένα της κάθε άσκησης για να τα μεταφέρει όταν βρεθούν ξανά εντός εμβέλειας οι δύο συσκευές.

image.jpeg.cc46947b13861dfc27a7a9ac43d8b70a.jpeg

Σύμμαχος εντός κι εκτός ασκήσεων

Με τέτοια εμφάνιση και φινέτσα, το Huawei Watch GT3 Pro είναι ένας «χαμαιλέοντας» σε στυλ, ικανό να σε συνοδεύει σε οτιδήποτε από την προπόνηση, τη βόλτα ή το γραφείο. Διατίθεται σε δύο μεγέθη καντράν (42mm και 46mm), με δερμάτινο λουράκι ή μεταλλικό μπρασελέ. Φυσικά, το λουράκι είναι εναλλάξιμο χωρίς την ανάγκη για εργαλεία, οπότε μπορείς κάλλιστα να αλλάζεις λουράκι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χρειαστεί.

Η πανέμορφη, φωτεινή οθόνη AMOLED που χρησιμοποιεί προσφέρει απίθανα χρώματα και μπορεί να διαβαστεί ακόμη και υπό το φως του ήλιου. Για να φέρεις το ρολόι ακόμη πιο κοντά στα γούστα σου για κάθε στιγμή μέσα στη μέρα σου, μπορείς να αλλάζεις watch faces εύκολα: από αναλογικούς δείκτες μέχρι ψηφιακό ταμπλό κι οτιδήποτε άλλο φανταστείς. Η γκάμα είναι μεγάλη και υπάρχουν πολλές δωρεάν επιλογές, όπως και premium.

Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, μπορείς να απαντάς σε κλήσεις απευθείας από το smartwatch όπως και να απαντάς σε SMS. Φυσικά, οι ειδοποιήσεις των διάφορων εφαρμογών του κινητού σου θα εμφανίζονται και στο ρολόι (ή τουλάχιστον, όσες επιθυμείς να εμφανίζονται) για να μη χάνεις τίποτα αλλά να μην έχεις και συνεχώς τον νου σου στο κινητό.

image.jpeg.18f2c9fdf6dffdd93e2c1fad91ff4812.jpeg

Μπορείς, επίσης, να διαλέξεις από μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο AppGallery και να τις εγκαταστήσεις απευθείας στο Huawei Watch GT3 Pro σου. Και πρόκειται για κάθε είδους εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν στην καθημερινότητά σου: εφαρμογές μετάφρασης, εφαρμογές προπόνησης, μουσικής, χάρτες και πολλές ακόμη. Επιπλέον, μέσω του ρολογιού μπορείς να παρακολουθείς τον εμμηνορροϊκό σου κύκλο εύκολα, από τον καρπό σου.

Μπαταρία που διαρκεί εβδομάδες

Ολοκληρώνοντας ένα εντυπωσιακό πακέτο, η μπαταρία της συσκευής είναι φτιαγμένη για να αντέχει… πολύ. Με τυπική χρήση, το Huawei Watch GT3 Pro αντέχει έως και δύο εβδομάδες ενώ σε σενάρια έντονης χρήσης, η μπαταρία φτάνει τις οκτώ ημέρες προτού χρειαστεί φόρτιση. Όταν έρθει αυτή η ώρα, η διαδικασία είναι εξαιρετικά γρήγορη, καθώς μόλις 10 λεπτά αρκούν για να φορτίσει στο 25% και η πλήρης φόρτιση χρειάζεται λιγότερο από μιάμιση ώρα. Αν χρειαστεί να το φορτίσεις 10 λεπτά στη βάση του θα αντέξει πάνω από μια ημέρα, με λίγα λόγια, μια άριστη λύση έκτακτης ανάγκης.

Αν βρίσκεσαι κάπου χωρίς τον φορτιστή του ρολογιού, αλλά υπάρχει ένας ασύρματος φορτιστής Qi, τότε τα νέα είναι καλά: μπορεί να φορτίσει σε τέτοιου είδους φορτιστές, για να σου χαρίσει όλη την ευελιξία που χρειάζεσαι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.