Η Microsoft έχει ξεκινήσει να προειδοποιεί τους χρήστες που έχουν την κακή συνήθεια να αποθηκεύουν τους κωδικούς τους σε απλό κείμενο.

Αρκετοί αποθηκεύουν τους κωδικούς απλά στο Notepad και μετά αποθηκεύουν το αρχείο ως .txt, κάτι που είναι αρκετά επίφοβο. Μία νέα δυνατότητα ασφαλείας των Windows 11 χρησιμοποιεί το Microsoft Defender SmartScreen, η οποία είναι ενσωματωμένη εγγενώς στο λειτουργικό σύστημα και παρέχει προστασία απέναντι από κακόβουλες εφαρμογές αλλά και browser extensions.

Στην επερχόμενη έκδοση 22H2 των Windows 11, ο Microsoft Defender θα παρέχει προστασία από το phising, κάνοντας χρήση τεχνολογίας εντοπισμού που είναι βασισμένη στο AI. Ο στόχος της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι να προστατέψει τους χρήστες από επιθέσεις "ψαρέματος" (phising), αναγνωρίζοντας πότε οι χρήστες εισάγουν τα στοιχεία σύνδεσής τους σε εφαρμογές όπως το Notepad. Στην περίπτωση αυτή τα Windows 11 ενημερώνουν τον χρήστη με ένα μεγάλο pop-up παράθυρο και στο οποίο γίνεται αναφορά για την εφαρμογή ή tab που δημιουργεί το πρόβλημα ασφαλείας.

Τελικά όμως πως λειτουργεί όλο αυτό; Στη θεωρία, το Windows 11 Smart Screen Saver σε kernel επίπεδο μπορεί να διαπιστώσει πότε έχετε εισάγει τον κωδικό σας σε μια εφαρμογή. Ακόμα εντοπίζει κωδικούς που έχουν εισαχθεί σε φόρμες ιστοσελίδων που προσπαθούν να αντιγράψουν τον αρχικό κωδικό.

Πως να αγοράσετε αυθεντικές και φθηνές άδειες Windows και MS Office

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήσματα όταν αγοράζετε μια αυθεντική άδεια Windows ή Office, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Godeal24 μπορεί να σας βοηθήσει. Για την ώρα η εταιρεία προσφέρει σε χρήστες ειδικές εκπτώσεις σε εκδόσεις των Windows και Office. Με αυτό το Special Deal, μπορείτε να πάρετε μια άδεια Windows 10 Pro με μόλις €7,24.

Με τη Microsoft να ανακοινώνει ότι η αναβάθμιση των Windows 11 είναι δωρεάν για όσους έχουν ήδη Windows 10, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ενεργοποιήσετε την άδεια των Windows 10. Όμως και οι άδειες Office Professional παρέχονται με έκπτωση από $439,99, μόλις €30,22, κάτι που σημαίνει ότι εξοικονομείτε €370! Το πρόβλημα με το λογισμικό είναι ότι συνήθως δεν έχει χρόνο λήξης. Με άλλα λόγια, η άδεια των Windows 10 που αγοράσατε πριν 5 χρόνια, ακόμα προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά και δυνατότητες με την τωρινή έκδοση των Windows που διατίθεται σε έκπτωση. Έχετε ακόμα πρόσβαση σε ενημερώσεις ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πλήρης λειτουργίες του λειτουργικού.

Η Godeal24, είναι ένας IT software reseller που δεν διαθέτει μόνο αυθεντικές άδειες Windows και Office αλλά και εργαλεία παραγωγικότητας όπως τα Iobit Advanced SystemCare 14 Pro , Ashampoo PDF Pro 3 και MacBooster 8 Lifetime Subscription που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο υπολογιστής σας.

1201770973_220412-720p-gd24-.jpg.a91d4ce7161860a2cc0073d148ac74ba.jpg

Η φθηνότερη τιμή, για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εκπτώσεις έως 62% για συνδυασμό Windows και Office (χρήση κωδικού "SGO62")

Εκπτώσεις έως 50% για άδειες Windows με χρήση κωδικού "SGO50"

Περισσότερο λογισμικό για την εργασία και τη φοιτητική ζωή με το κουπόνι "SG062"

1466343099_220412-720p-gd24.jpg.c85612fea891ad2cd68801a3579cd1c0.jpg

Περισσότερα εργαλεία για τον υπολογιστή σας: Καλύτερη τιμή και καλύτερα προιόντα!

Δείτε και άλλες εφαρμογές

Πως να ενεργοποιήσετε μια Windows 10 Pro άδεια

Ο πρώτος τρόπος

1. Κατεβάσετε και εγκαταστήστε τα Windows 10 Professional
2. Ανοίξετε το "Control Panel" - "All Control Panel Items" - "System” και κάντε κλικ στο "Activate Windows" & "Change Product Key".
3. Κάντε κλικ στο "Activation" και εισάγετε το κλειδί αδείας Windows 10 Pro.

Ο δεύτερος τρόπος

1. Κατεβάσετε και εγκαταστήστε τα Windows 10 Professional
2. Δεξί κλικ στο "Start Menu" και μετά επιλέξτε μετά το "System"
3. Κάντε κλικ στο "About" και μετά στο "Change Product Key" ή στο "Upgrade Your Edition of Windows"
4. Κάντε κλικ στο "Change Product Key" και εισάγετε το κλειδί αδείας Windows 10 Pro.

Τι είναι οι άδειες ΟΕΜ – Γιατί να αγοράσετε μία ΟΕΜ άδεια

Πολλοί χρήστες είναι ενθουσιασμένοι με τις χαμηλές τιμές που προσφέρει το Godeal24, αλλά αναρωτιούνται γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή. Και το πιο σημαντικό, είναι γνήσιες και νόμιμες αυτές οι άδειες; Φυσικά και είναι αφού οι άδειες χρήσης που πωλούνται από το Godeal24 είναι άδειες OEM.

Αυτές είναι άδειες χρήσης που συνήθως πωλούνται σε κατασκευαστές υπολογιστών, έτσι ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα Windows φθηνότερα για να εγκατασταθούν σε υπολογιστές μαζικής παραγωγής. Το μειονέκτημα μιας άδειας OEM είναι ότι είναι ουσιαστικά συνδεδεμένη με τη motherboard του υπολογιστή, οπότε μόλις ενεργοποιηθεί, είναι δύσκολο να μεταφέρετε την άδεια χρήσης σε άλλον υπολογιστή.

Ευτυχώς, το Godeal24 πωλεί τις άδειες OEM που διαθέτει τόσο φθηνά, ώστε εάν αλλάξετε τον υπολογιστή σας ή εάν χρειάζεστε μια άλλη άδεια, μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο και θα είναι και πάλι πολύ φθηνότερο από τις τιμές που θα βρείτε στην αγορά. Το Godeal24 όχι μόνο παρέχει γνήσια προϊόντα, αλλά και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι πάντα σε ισχύ και όταν αγοράζετε κάποιο από τα προϊόντα που προσφέρει το Godeal24, μπορείτε επίσης να απολαύσετε υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση, εφ’ όρου ζωής!

Εάν έχετε ερωτήσεις κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 7/24 της Godeal24 ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε με την Godeal24 : [email protected]