Η πανδημία μας έχει αναγκάσει να προσαρμόσουμε την καθημερινότητά μας σε μια νέα κανονικότητα. 

Η τηλεργασία, όπου είναι εφικτή, μπορεί να περιορίσει τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού και να μας βοηθήσει να μείνουμε ασφαλείς. Ήδη αρκετές επιχειρήσεις έχουν συνειδητοποιήσει, ότι οι εργαζόμενοί τους μπορούν να δουλέψουν το ίδιο παραγωγικά από το σπίτι τους. Για να διασφαλιστεί όμως η παραγωγικότητα μιας επιχείρησης ή ενός εργαζομένου θα πρέπει να τηρούνται ορισμένες βασικές προϋποθέσεις. Κοινώς θα πρέπει όλες οι πλευρές να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή τους.

image.jpeg.dc63d146b8606117dd26e599b6a0f2c2.jpeg

Ήδη αρκετοί από εσάς έχουν φροντίσει να προμηθευτούν τα απαραίτητα, όπως web cameras και άλλα περιφερειακά. Η καρδιά ωστόσο ενός σύγχρονου υπολογιστή είναι το λειτουργικό σύστημά του. Η ανάγκη αναβάθμισης στα Windows 10 είναι πιο επιτακτική από ποτέ, ιδίως από τη στιγμή που η Microsoft αρχίζει σταδιακά να αποσύρει την υποστήριξη των παλαιότερων λειτουργικών της. Δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα χρηστών εξακολουθεί να αγνοεί τον κίνδυνο των κυβερνοεπιθέσεων ή προτιμά να μείνει στα Windows 7 ή ακόμη χειρότερα σε κάποιο παλαιότερο λειτουργικό σύστημα από το να προμηθευτεί τα Windows 10, τα οποία προσφέρουν τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας, καθώς και αρκετά ακόμη πλεονεκτήματα.

Η επικρατέστερη δικαιολογία όσων χρηστών δεν έχουν ακόμη προβεί στην αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του desktop ή του laptop τους, είναι ότι το κόστος των Windows 10 είναι υψηλό. Πλέον όμως στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 με εκπτώσεις έως και 62% μπορείτε να αποκτήσετε την Home ή την Professional έκδοση του Windows 10, καθώς και λογισμικό Office σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Εκπτώσεις 50% με τη χρήση κουπονιού

Ο υπολογιστής σας είναι σαφέστατα το σημαντικότερο εργαλείο της καθημερινότητάς σας, αφού σας επιτρέπει να φέρετε εις πέρας την εργασία σας, καθώς και να μείνετε συνδεδεμένοι με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να τον εξοπλίσετε με το πιο σύγχρονο και ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα της αγοράς, το Windows 10. Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, το κόστος αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος σας είναι χαμηλότερο από 8 ευρώ, ενώ παράλληλα αρκετά ακόμη λογισμικά της Microsoft διατίθενται με έκπτωση 50%. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “SGO50” στο ταμείο.

Bundles και προϊόντα Office με έκπτωση 62%

Για να είστε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί ενώ δουλεύετε από το σπίτι θα πρέπει να συνδυάσετε τα Windows 10 με το Office 2016 ή το Office 2019. Με έκπτωση 62% το κόστος απόκτησης μιας σουίτας Office ξεκινά από τα 20.68€, ενώ η ίδια έκπτωση ισχύει και για όσους θέλουν να αποκτήσουν “πακέτο” τις Home/Professional εκδόσεις των Windows 10 και το Office 2016/2019. Για να απολαύσετε αυτές τις εξαιρετικά ελκυστικές τιμές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “SGO62” στο ταμείο.

Office 365 και άλλα προϊόντα με έκπτωση 55%

Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “SGO55” στο ταμείο.

Όλες οι προσφορές θα ισχύσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε όσοι θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές θα πρέπει να σπεύσετε.

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ PAYPAL:

Για αγορά μέσω PayPal επιλέξτε το Order Review αφού προσθέσετε το προιόν στο καλάθι σας και επιλέξτε το Place Order:

image.png.724fed3691310b2e02650edbf82161e1.png

Στη συνέχεια επιλέξτε το Choose Payment Method και το Process Order:

image.png.badf8e3a1fdb98027e4fad1e5c276b74.png

Θα εμφανιστούν αρκετές μέθοδοι πληρωμής μεταξύ αυτών και το PayPal το οποίο και επιλέγετε.

image.png.c77f794e3b4c0fd08b5df2f3e0ff4487.png

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].

red magic 6 screen.jpg

image.png

red magic 6 screen.jpg