Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την υποστήριξη που παρέχει για τα Windows 8.1 στις αρχές του 2023.

Επίσης ο γίγαντας του λογισμικού τερματίζει το πρόγραμμα Extended Security Update (ESU) για τα Windows 8.1, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μην έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν για πρόσθετα ενημερώσεις ασφαλείας. Θα πρέπει είτε να αναβαθμίσετε σε Windows 10 είτε να διακινδυνεύσετε τη λειτουργία των Windows 8.1 ή των Windows 8 χωρίς ενημερώσεις ασφαλείας. Το τελευταίο δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, καθώς εκθέτει τον υπολογιστή σας στις τελευταίες ευπάθειες. Χάρη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Godeal24, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον παλιό υπολογιστή σας από Windows 8.1 σε Windows 10 Pro στην τιμή ενός καφέ.

Η Godeal24 προσφέρει γνήσια άδεια Windows 10 Pro με μόλις 7,42€. Είτε σκοπεύετε να αναβαθμίσετε τον προσωπικό σας υπολογιστή είτε πέντε υπολογιστές γραφείου, η εξαιρετική καλοκαιρινή προσφορά της Godeal24 σας καλύπτει με διαφορετικά πακέτα. Μπορείτε να αποκτήσετε δύο κλειδιά Windows 10 Pro με 12,67€ (6,33€ ανά υπολογιστή) και πέντε άδειες χρήσης με μόλις 30,74€, με αποτέλεσμα το κόστος αναβάθμισης ανά υπολογιστή να ανέρχεται σε μόλις 6,14€. Εκτός από την άδεια χρήσης Windows 10 Pro, η Godeal24 πραγματοποιεί επίσης εκπτώσεις σε άδειες Windows 11 Pro, Microsoft Office 2021 Pro και Microsoft Office 2019 Professional Plus.

image.jpeg.9f6383f934ec840019bbeddbb808ae4e.jpeg

Γνήσιες άδειες Windows και Office: Αγοράστε περισσότερα, εξοικονομήστε περισσότερα! Οικονομικός συνδυασμός!

Μόλις ενεργοποιήσετε τα Windows 10 Pro, έχετε ήδη το δικαίωμα να αναβαθμιστείτε δωρεάν στα Windows 11 αν το υποστηρίζει το hardware σας. Η τελευταία μεγάλη έκδοση των Windows φέρνει ένα ανανεωμένο UI (περιβάλλον εργασίας χρήστη) με στρογγυλεμένες γωνίες, ένα νέο μενού Έναρξης, επανασχεδιασμένες εφαρμογές των Windows και πολλά άλλα. Εάν ο υπολογιστής σας δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11, μπορείτε πάντα να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Windows 10 Pro, τα οποία η Microsoft υπόσχεται να υποστηρίζει μέχρι τον Οκτώβριο του 2025.

Η ιδανική εμπειρία των Windows είναι ελλιπής χωρίς τη σουίτα εφαρμογών του Office. Ενώ υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, τίποτα δεν πλησιάζει τις πλούσιες λειτουργίες των Word, PowerPoint, Excel και την απρόσκοπτη ενσωμάτωσή τους στα Windows.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια άδεια χρήσης του Microsoft Office Professional 2021 με μόλις 13,52€ κατά την περίοδο εκπτώσεων της Godeal24. Μια μεμονωμένη άδεια χρήσης του Office 2021 Pro Plus διατίθεται προς 25,61€. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο δύο, τριών ή πέντε αδειών μειώνοντας την τιμή του Office Professional 2021 ανά υπολογιστή. Πρόκειται για μια τεράστια εξοικονόμηση αν αναλογιστείτε ότι η αγορά του Office Professional κοστίζει 440 δολάρια από το Microsoft Store.

Τεράστια έκπτωση που δεν μπορείτε να χάσετε: MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Για να καλυφθούν οι διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, παρέχονται διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 για να ταιριάζουν σε διαφορετικά συστήματα είτε αυτά είναι προσωπικά είτε εταιρικά. Έτσι μπορείτε να προμηθευτείτε όχι μόνο τα πιο δημοφιλή Windows 10 Pro, αλλά και την καλύτερη έκδοση Windows 10 Enterprise που προορίζεται για επιχειρηματική χρήση όπως τα Windows Server κ.λπ.

Έως και 50% έκπτωση σε περισσότερες εκδόσεις Windows! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό κατάστημα με έναν εκτεταμένο κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση μεγαλύτερη του 80% το οποίο θα είναι πάντα επίσημο. Παρέχονται όχι μόνο δημοφιλή προγράμματα όπως Windows και Office, αλλά και λογισμικό οργάνωσης και συντήρησης υπολογιστών με τα κατάλληλα εργαλεία, όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Περισσότερα εργαλεία υπολογιστών: Προϊόντα: Καλύτερη τιμή, καλύτερα προϊόντα!

Γιατί να αγοράσετε από το Godeal24

Στο Godeal24 μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα φετινά antivirus για PC, Mac, Android και iOS και να εξοικονομήσετε έως και 90% σε σύγκριση με τις επίσημες τιμές των εταιρειών. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για Windows και τις καλύτερες προσφορές για το Microsoft Office για PC και Mac. Οι άδειες που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αυθεντικές και γνήσιες: αυτό αποδεικνύεται από τις πολύ συμφέρουσες αλλά και ρεαλιστικές τιμές που προσφέρει το κατάστημα. Η αγορά μιας μη γνήσιας άδειας χρήσης θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα ασφάλειας στον υπολογιστή σας, ειδικά όταν πρόκειται για antivirus.

Η αξιοπιστία του Godeal24 αποδεικνύεται περίτρανα από την εξαιρετική φήμη που απολαμβάνει στο διαδίκτυο και τις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογήθηκε με "Άριστα και Υπέροχα" από το 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει: εκτός του ότι μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με έκπτωση έως και 90%, η ψηφιοποιημένη παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας λίγα δευτερόλεπτα μετά την αγορά, απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μια πολύ βολική μέθοδος διανομής για όσους αγοράζουν, αλλά και ένας εξαιρετικός τρόπος για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς εξαλείφεται πλήρως η ανάγκη για φυσική μεταφορά και η παραγωγή περιττών συσκευασιών.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι παρέχει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]