Τα Windows και το Microsoft Office είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα και σουίτα εφαρμογών αντίστοιχα σήμερα με περισσότερες από 1 εκατομμύριο εταιρείες παγκοσμίως να τα χρησιμοποιούν.

Είτε χρειάζεται να εργαστείτε πάνω σε ένα έγγραφο, είτε να αναλύσετε δεδομένα ή να δημιουργήσετε μια παρουσίαση, το Microsoft Office είναι ο βασιλιάς των εφαρμογών. Με το εργαλείο αυό μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Word, το Excel και το PowerPoint. Η τελευταία έκδοση του Office 2021 βοηθά τους χρήστες να είναι πιο παραγωγικοί στο εργασιακό τους περιβάλλον. Με αυτή την αγορά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση εφ' όρου ζωής στα Word, Excel, PowerPoint, Outlook και όχι μόνο, μέσω μιας συσκευή είτε για επαγγελματική είτε για προσωπική χρήση, χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις.

Προς ενημέρωσή σας, το κόστος άδειας απόκτησης του Office 2021 στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft έχει οριστεί στα $439,99. Όμως στο ηλεκτρονικό κατάστημα Godeal24 και την περίοδο εορτασμού της “Γιορτής του Πατέρα”, το κόστος του Office 2021 Pro είναι μόλις €24,99. Αυτή τη γιορτή του πατέρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα τόσο ουσιαστικό και πρακτικό δώρο για τον πατέρα σας! Το Godeal24 προσφέρει διαφορετικούς συνδυασμούς του Office 2021 σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών.

Για παράδειγμα η πιο οικονομική πρόταση φέρνει το κόστος αγοράς άδειας για εγκατάσταση του Office 2021 σε συνολικά 5 υπολογιστές, με το κόστος για κάθε υπολογιστή να φτάνει μόλις τα 12,99€. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη άδεια χρήσης για να την αξιοποιήσετε με φίλους και άλλα μέλη της οικογένειάς σας, εξοικονομώντας αρκετά χρήματα. Ο κωδικός ενεργοποίησης κλειδιού αποστέλλεται άμεσα μέσω email, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε για τυχόν άλλες πολύπλοκες διαδικασίες.

560616557_220607-720p-gd24-.jpg.23ab3be11ffcdfc05d4a8b10ea26a8d8.jpg

Microsoft Office 2021 Εκπτώσεις! Από 12.99€/PC

Έκπτωση 62% στο  Office 2021 και στο συνδυασμό Office 2021 + Windows OS Bundle με το κουπόνι "SGO62"

Κατά διάρκεια εορτασμού της "Γιορτής του Πατέρα" στο Godeal24, μπορείτε να αποκτήσετε με τεράστια έκπτωση και άδειες χρήσης των Windows 10. Προχωρήστε σε αναβάθμιση του υπολογιστή σας με μια από τις τελευταίες εκδόσεις των Windows η οποία προσφέρει και μεγαλύτερη ασφάλεια, από μόλιε 6,06€ ανά PC! Επιπλέον μη ξεχνάτε ότι είναι πάντα σε ισχύ η ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση από Windows 10 στα Windows 11 που παρέχει η Microsoft.

Έκπτωση 50% στα Windows με τη χρήση του κουπονιού " SGO50"

Περισσότερες εκδόσεις με έκπτωση 62% στο Office και άλλα bundles με τον αριθμό κουπονιού " SGO62"

Περισσότερα>>>

Γιατί το Godeal24 είναι τόσο φθηνό, είναι το λογισμικό γνήσιο; Είναι νόμιμο;

Οι άδειες χρήσης που παρέχει το Godeal24 είναι 100% πρωτότυπες και γνήσιες. Το Godeal24 γνωρίζει το "ιστορικό" κάθε άδειας που πουλάει και, ως εκ τούτου, είναι σε θέση να διαθέσει τα κλειδιά σε πελάτες που διαφορετικά θα έμεναν αχρησιμοποίητα. Με τη μη εμπορία αδειών χρήσης που πωλούνται από τη Microsoft ως "volume", οι τελικοί χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες χρήσης που μπορείτε να αγοράσετε στο Godeal24 είναι "εφ' όρου ζωής" και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. Στο Godeal24, μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο λογισμικό εξοικονομώντας περισσότερο από το 80% της αρχικής του αξίας, ενώ είναι πάντα γνήσιο χωρίς να σας δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

907776175_220607-720p-gd24.jpg.681833e0b761e94a068006306242a03a.jpg

Επιπλέον, ο πλούσιος κατάλογος του Godeal24 περιλαμβάνει λογισμικό για οργάνωση και συντήρηση του υπολογιστή σας όπως το Ashampoo Photo Commander 16, το Wise Care 365, το Adguard, το λογισμικό της σειράς iObit κ.λπ., το οποίο μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας σε αυθεντικό λογισμικό, το Godeal24 είναι 100% αυθεντικό!

Περισσότερα Εργαλεία, Οι καλύτερες τιμές, Τα καλύτερα προγράμματα

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα με ένα εκτεταμένο κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Στη Godeal24 μπορείτε να προμηθευτείτε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση 80%, το οποίο είναι πάντα γνήσιο. Εκτός από τις διάφορες εκδόσεις των Windows και Office, ο κατάλογος του Godeal24 περιλαμβάνει και λογισμικό για τη συντήρηση του υπολογιστή σας όπως τα IOBIT, Ashampoo, Disk Drill και πολλά άλλα.

Επιπλέον παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο. Το Godeal24 όχι μόνο παρέχει εγγύηση προϊόντος, αλλά παρέχει επίσης στους χρήστες επαγγελματική τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση! Αυτό σημαίνει ότι το Godeal24 είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας, είτε αφορά την εγκατάσταση είτε τη χρήση.

Η Godeal24 έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία ανάμεσα στους χρήστες με την επαγγελματική και γρήγορη εξυπηρέτηση, την παρακολούθηση των πληρωμώνα αλλά και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που παρέχει. Διαθέτει βαθμολογία 4,9 και 98% βαθμολογία ικανοποίησης στο TrustPilot (μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων από τους χρήστες), η οποία είναι η επιβεβαίωση και η αναγνώριση του Godeal24 από τους ίδιους τους χρήστες! Επιπλέον, μια ομάδα τεχνικής υποστήριξης πριν και μετά την αγορά είναι πάντα διαθέσιμη, η οποία μπορεί να λύσει τυχόν προβλήματα και να παρέχει υπηρεσίες μετά την πώληση και εφ' όρου ζωής.

Επικοινωνία με την Τεχνική Υποστήριξη Godeal24: [email protected]