Αποκτήστε αυθεντικές άδειες χρήσης για τα Windows 10 και το Office 2021 με το κουπόνι του GoDeal24.com στις σημερινές προσφορές του γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τα Windows 11 είναι πλέον διαθέσιμα εδώ και αρκετό διάστημα και πολλοί από εμάς φαίνεται πως είχαμε μία πρώτη εμπειρία με το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Microsoft. Παράλληλα, τα Windows 10 είναι φθηνότερα από πριν, επομένως εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή επιλογή να αποκτήσετε γνήσια Windows 10 keys και να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, δωρεάν. Εάν διαθέτετε Windows 10 λοιπόν αλλά δεν έχετε λάβει την ειδοποίηση δωρεάν ενημέρωσης, τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε απευθείας σε χαμηλή τιμή στο Godeal24.

Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και χιλιάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

image.jpeg.4960ee178af6c03710edfd98d69ef99e.jpeg

Εκπτωτικό κουπόνι -50%: SGO50

Μια συνδρομή Microsoft 365 μπορεί να φαίνεται φθηνή όταν έχει μηνιαίο μικρό κόστος, αλλά εάν τη χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια, τότε το κόστος που συγκεντρώνεται είναι μεγάλο. Αντίθετα, μπορείτε να αγοράσετε το Office 2021 Pro μόνο με 29,99€, να το χρησιμοποιείτε συνεχώς, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τίποταεπιπλέον. Ναι, να το αγοράσετε μία φορά και να το έχετε για πάντα!

Έως 62% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Office με το κουπόνι: SGO62

Έκπτωση 62% σε λοιπά Windows+Office bundles, με το κουπόνι: SGO62

Super Sale προσφορές – windows 10 keys με τον κωδικό: SGO50

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

Επιπλέον προσφορές σε ΝΕΑ προϊόντα με το κουπόνι: SGO62

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας Macbook με το πιο αξιόπιστο λογισμικό; Ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα προγράμματα:

Περισσότερα Εργαλεία για το PC σας – στις καλύτερες τιμές

Επιπλέον, ο πλούσιος κατάλογος του Godeal24 περιλαμβάνει  διάφορα εργαλεία για υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένου των Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, λογισμικό σειράς iObit κ.λπ., τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας σε ότι αφορά το λογισμικό. Μη ξεχνάτε ότι Godeal24 σας παρέχει 100% αυθεντικό λογισμικό!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναβαθμιστείτε από τα Windows 7 στα Windows 10 ή τα Windows 11. Προς το παρόν, η Microsoft θα κυκλοφορεί ενημερώσεις για τα Windows 10 και Windows 11 προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία για τα εκατομμύρια των χρηστών που τρέχουν κάποια από τις δύο εκδόσεις. Όσον αφορά τις επιδόσεις ασφαλείας, η νέα έκδοση του συστήματος είναι πάντα καλύτερη από την παλιά έκδοση και πολύ ισχυρότερη ! Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας με τις μεγάλες εκπτώσεις από το Godeal24! Εάν ανησυχείτε για την επίλυση προβλημάτων κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Godeal24 24, ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και η οποία θα λύσει τα προβλήματά σας εγκαίρως! Το Godeal24 παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής! Η επικοινωνία με την εταιρεία μπορεί να γίνει μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Πώς να ενεργοποιήσετε το κλειδί του Microsoft Office 2021 Professional Plus:

  1. Κατεβάστε το αρχείο χρησιμοποιώντας τον επίσημο σύνδεσμο λήψης.
  2. Κάνετε Unzip το αρχείο με λογισμικό όπως το WinZip.
  3. Κάντε κλικ στο Settings Launcher στον φάκελο που αποσυμπιέσαμε.
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.
  5. Εκτελέστε οποιαδήποτε εφαρμογή του Office και χρησιμοποιήστε το κλειδί που αγοράσατε για να ενεργοποιήσετε το Microsoft Office 2021 Professional Plus.