Πριν από λίγες μέρες μπήκαμε αισίως στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε έναν απολογισμό του πρώτου εξαμήνου, αλλά και για να προγραμματίσετε το επόμενο, ειδικά αν εργάζεστε ή σπουδάζετε. Ενδεχομένως ψάχνετε τον συνδυασμό λογισμικών που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας ή απλά έχετε την διάθεση να αλλάξετε τον υπολογιστή σας και να αναβαθμίσετε το λογισμικό που ήδη χρησιμοποιείτε. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε, το GoDeal24 σας έχει καλυμμένους, καθώς στα πλαίσια των Mid-Year προσφορών μπορείτε να αποκτήσετε διάφορες εφαρμογές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

image.jpeg.2dac5a333012c7685504659b6b5ffa30.jpeg

Ειδικές προσφορές Windows και Office

H Microsoft μπορεί να ανακοίνωσε πρόσφατα την έλευση του αντικαταστάτη του, ωστόσο την δεδομένη χρονική στιγμή το Windows 10 είναι το πιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα με το οποίο μπορείτε να εξοπλίσετε τον υπολογιστή σας και το μόνο που δέχεται τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας. Επιπροσθέτως, οι χρήστες του Windows 10 θα μπορούν σε Windows 11 από το 2022. Ως εκ τούτου, αξίζει να αποκτήσετε από τώρα το Windows 10 Pro στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Έκπτωση 45% σε Windows 10 Home και Parallels Desktop

H home έκδοση του Windows 10 διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 8.76€ στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, ενώ το Parallels Desktop, η hardware visualization εφαρμογή που θα σας επιτρέψει διατίθεται σε εξίσου χαμηλή τιμή. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO45 κατά το checkout.

Έκπτωση 60% στα Windows/Office bundles

Αν θέλετε να συνδυάσετε το Windows 10 με την πανίσχυρη σουίτα Office και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, τότε καλό θα είναι να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές. Πιο συγκεκριμένα, αν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SGO60 κατά το checkout μπορείτε να αποκτήσετε συνδυαστικά τις Professional και Home εκδόσεις του Windows 10 και το Office 2016/2019 με έκπτωση 60% επί της αρχικής τιμής αγοράς.

Νέα προϊόντα σε προσφορά

Όλες οι προσφορές του Mid-Year Sale θα διαρκέσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε βιαστείτε αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.