Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εκπληκτικές δυνατότητες, τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G έρχονται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, κάνοντας την καθημερινότητά μας ένα «κλικ» πιο όμορφη.

Smartphones με design που μέσα από την απλότητά του αντανακλά τον συνδυασμό της σύγχρονης αισθητικής και του διαχρονικού στυλ, προδιαγραφές που καλύπτουν -και με το παραπάνω- τα «θέλω» ακόμα και του πλέον απαιτητικού χρήστη, μα πάνω απ’ όλα ολιστική προσέγγιση που δε μένει μόνο στα χαρακτηριστικά και τους αριθμούς αλλά επικεντρώνεται στον άνθρωπο, προσφέροντας έτσι μία απολαυστική εμπειρία χρήσης. Αυτή είναι με λίγα λόγια η «ιστορία» των ολοκαίνουριων Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G, δύο συσκευών που υιοθετούν την τελευταία λέξη των τεχνολογικών εξελίξεων με τρόπο τέτοιο που την καθιστά προσιτή στον καθένα.

Μοναδικά… μοναδικά

Ο καιρός που το κινητό ήταν απλά ένα gadget, ένα εργαλείο, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το smartphone πλέον, αποτελεί προέκταση όχι μόνο του χεριού αλλά και της προσωπικότητά μας, ένα πραγματικό status symbol. Στον απαιτητικό αυτό ρόλο, ανταποκρίνονται τέλεια τα Galaxy A53 5G και Galaxy Α33 5G. Με αισθητική που πηγάζει μέσα από την απλότητα του λεπτού και συμμετρικού design τους, έχουν τον τρόπο να τραβούν τα βλέμματα επάνω τους. Η προσέγγιση Ambient Edge ενσωματώνει τους φακούς των καμερών στο υπόλοιπο σώμα με ένα απαλό «σβήσιμο» ενώ το ματ φινίρισμα προσδίδει έναν ακόμα πιο premium αέρα στα δύο μοντέλα. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο στις οθόνες των Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G, τέλος, θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στη δράση, απολαμβάνοντας επιβλητικές εμπειρίες θέασης.

Δείτε τον κόσμο αλλιώς

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη στιγμές. Στιγμές που αποτυπώνουμε για να στείλουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, στιγμές που μοιραζόμαστε με τον ευρύτερο κύκλο μας στα social media, στιγμές που απλά κρατάμε στα ψηφιακά μας άλμπουμ -και παράλληλα χαραγμένες στη μνήμη μας- γιατί… απλά μας αρέσουν. Αυτές τις στιγμές λοιπόν, τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G θα κάνουν πραγματικά αξέχαστες, χάρη στα συστήματα πολλαπλών καμερών που διαθέτουν. Το μεν Galaxy A53 5G έρχεται με κύριο αισθητήρα 64 MP (f/1,8), τον οποίο πλαισιώνουν υπερευρυγώνια κάμερα 12 MP και κάμερες macro και βάθους 5 MP έκαστη. Στο δε Galaxy A33 5G οι αναλύσεις των τεσσάρων καμερών είναι 48 MP (κύρια), 8 MP (υπερευρυγώνια), 5 MP (macro) και 2 MP (βάθους).

world.jpg.89e89017579390481617b50b1f85d637.jpg

Η τεχνολογία VDIS προσδίδει έξτρα λάμψη σε κάθε λήψη, αιχμαλωτίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ χάρη στις λειτουργίες AI του τελευταίας γενιάς επεξεργαστή 5 nm, οι δύο συσκευές είναι σε θέση να χαρίσουν εικόνες εκπληκτικής ποιότητας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Χάρη στην AI εξ΄ άλλου θα έχετε τη δυνατότητα να τελειοποιήσετε τις φωτογραφίες σας, χρησιμοποιώντας φίλτρα και εφέ ή ακόμα αφαιρώντας μέχρι και στοιχεία από το παρασκήνιο. Τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G διαθέτουν κάμερες πρόσοψης 32 MP και 13 MP αντίστοιχα, για τηλεδιασκέψεις με κρυστάλλινη εικόνα και selfies με τα πιο φωτεινά χαμόγελα.

Πανδαισία χρωμάτων και ισχύς

Τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G είναι σχεδιασμένα για να σας ακολουθήσουν παντού 24/7.Οι έξυπνοι αλγόριθμοί τους, προσαρμόζουν τις οθόνες τους στις συνθήκες του περιβάλλοντος, έτσι ώστε το περιεχόμενό τους να είναι πάντα φωτεινό και ευδιάκριτο. Το Galaxy A53 5G έρχεται με οθόνη Super AMOLED FHD+ 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για εξαιρετικά ομαλή εικόνα ό,τι κι αν κάνετε, από την πλοήγηση σε μενού και ιστοσελίδες, μέχρι streaming και gaming. Εξίσου καλά τα καταφέρνει και το Galaxy A33 5G με τη Super AMOLED των 6,4 ιντσών, ανάλυσης FHD+ και ρυθμού ανανέωσης 90 Hz.

colors.jpg.a0f9b9dbc242087a735b95e5ebdda753.jpg

Με το λανσάρισμα των Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G, η σειρά Samsung Galaxy A μπαίνει στην εποχή των 5 nm. Η Samsung, βλέπετε, έχει εφοδιάσει τις δύο συσκευές με το πανίσχυρο SoC, Exynos 1280 το οποίο εγγυάται άψογη απόδοση ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Το ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης εξασφαλίζει πως όσο κι αν τα ζορίσετε, τα δύο smartphones θα παραμείνουν δροσερά, ενώ στην περίπτωση του Galaxy A53 5G, η λειτουργία RAM Plus θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τη μνήμη έως και τα 16 GB για εκείνες τις περιστάσεις που απαιτούν το… κάτι παραπάνω. Η μπαταρία των 5000 mAh προσφέρει αυτονομία που αγγίζει τις δύο μέρες ενώ η ταχεία φόρτιση 25 W, θα τη γεμίσει σε ποσοστό 0-50% μέσα σε μόλις μισή ώρα για να μη χάνετε χρόνο περιμένοντας.

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Είπαμε όμως: τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G δε μένουν μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά φροντίζουν να προσφέρουν μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία χρήσης και το καταφέρνουν μέσω του βασισμένου στο Android 12, One UI 4. Το Galaxy A53 5G μάλιστα έρχεται με εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της Google και τέσσερα χρόνια εξασφαλισμένων ενημερώσεων για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Όσο για το One UI 4, θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη συσκευή στις προτιμήσεις σας, διαλέγοντας για παράδειγμα χρωματική παλέτα, προσφέροντας ευκολότερη πλοήγηση στα μενού, νέα widgets, πρόσθετες επιλογές ιδιωτικού απορρήτου και dark mode σε όλα τα apps κ.α.

ecosystem.jpg.81f3d30563116a4869f031288882d91b.jpg

Κυρίως όμως, επιτρέπει στα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G να ενταχθούν ομαλά στο οικοσύστημα Galaxy προκειμένου να εναλλάσσεστε μεταξύ των οθονών των συμβατών συσκευών σας, να χρησιμοποιείτε τα Galaxy Buds σας ταυτόχρονα με όλες, να μοιράζεστε το πληκτρολόγιο του Galaxy tablet σας και άλλα πολλά που θα κάνουν την καθημερινότητά σας ευκολότερη.

Τα νέα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G είναι εδώ

Τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G κυκλοφορούν ήδη στην ελληνική αγορά προσφέροντας μάλιστα με την αγορά τους, όχι ένα αλλά δύο δώρα και συγκεκριμένα δύο μήνες συνδρομής YouTube Premium* για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις και έξι μήνες συνδρομής στο OneDrive** για να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα του cloud με 100 GB αποθηκευτικού χώρου.

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την εμπειρία τους;

* Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

**Η προσφορά ισχύει από 25.03.2022-31.01.2023 μόνο για αγορές Galaxy Α53 και Α33 για καταναλωτές που δεν έχουν συνδρομή Microsoft 365 ή One Drive τις τελευταίες 90 ημέρες. Μετά το πέρας του εξαμήνου, η συνδρομή μετατρέπεται σε μηνιαία συνδρομή επί πληρωμή σύμφωνα με τους Όρους του Google Play, εκτός εάν γίνει ακύρωση έγκαιρα. Βλ. https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε