Τα Windows 11 είναι πλέον διαθέσιμα εδώ και μερικές μέρες και αρκετοί φαίνεται πως είχαμε μία πρώτη εμπειρία με το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Microsoft.

Παράλληλα, τα Windows 10 είναι φθηνότερα από πριν, επομένως εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή επιλογή να αποκτήσετε γνήσια Windows 10 keys και να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, δωρεάν. Εάν διαθέτετε Windows 10 λοιπόν αλλά δεν έχετε λάβει την ειδοποίηση δωρεάν ενημέρωσης, τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε απευθείας σε χαμηλή τιμή στο Godeal24.

Με τον ερχομό του Halloween στις ΗΠΑ κυρίως αλλά και εδώ, το GoDeal24.com φέρνει δυνατές εκπτώσεις για περιορισμένο χρόνο. Κατά τη διάρκεια της προσφοράς, μπορείτε να λάβετε έκπτωση έως και 60% για την απόκτηση κλειδιών άδειας χρήσης λογισμικού που διατίθενται προς πώληση, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νεότερων προϊόντων όπως τα Windows 11, το Office 2021 κ.α. Εάν σκοπεύετε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11, οι φίλοι μας στο Godeal24 έχουν μια προσφορά όπου ένα κλειδί OEM των Windows 10 Pro κοστίζει ΜΟΛΙΣ 5,65 € μετά την έκπτωση (για αγορά ΔΥΟ κλειδιών στα 11.30€).

image.jpeg.506a44650d96dede655e8a5a97fb24ca.jpeg

Το κατάστημα GoDeal24.com το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

Super Sale προσφορές – windows 10 keys με τον κωδικό: SGO45

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

Έκπτωση 60% σε λοιπά Windows+Office bundles, με το κουπόνι: SGO60

Επιπλέον προσφορές σε ΝΕΑ προϊόντα με το κουπόνι: SGO60

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας Macbook με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια ;

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες.

Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected]