Η νέα μας επίσκεψη στο Official Store της Lenovo στο The Mall Athens γίνεται και πάλι με αφορμή την οικογένεια laptop ThinkPad X1 Family.

Με προτάσεις για κάθε διαφορετικό προφίλ χρήστη, η σειρά ThinkPad X1 ξεχωρίζει όχι μόνο για το φοβερό σχεδιασμό και τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την αντοχή της, κάτι σημαντικό για εταιρική χρήση.

Υποστηρίζοντας τα στρατιωτικά πρότυπα αλλά και με αυξημένη ασφάλεια εξαιτίας της πλατφόρμας ThinkShield,  τα  ThinkPad X1 διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά όπως δυνατότητα σύνδεσης με 5G δίκτυα, οθόνες με αναλογία 16:10, IR κάμερα για λειτουργία Windows Hello αλλά και επεξεργαστή Intel που στηρίζεται στην πλατφόρμα EVO.

Αυτή τη φορά ρίχνουμε μια ματιά σε 2 από τα 6 μοντέλα που συνθέτουν την οικογένεια ThinkPad X1, το ThinkPad X1 Yoga 6ης γενιάς καθώς και το  ThinkPad X1 Titanium Yoga. Περισσότερα για το ThinkPad X1 fold, το απόλυτα καινοτόμο laptop με αναδιπλούμενη οθόνη που ολοκληρώνει την οικογένεια ThinkPad X1, μπορείς να δεις στο hands-on που είχαμε μόλις κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα αλλά και ολόκληρη τη σειρά X1 μπορείς να τα δεις συγκεντρωμένα με μια επίσκεψη στο Official Store της Lenovo στο The Mall Athens.