Βρίσκεται όλη μέρα στον δρόμο, μοιράζοντας τον χρόνο του μεταξύ συσκέψεων με συνεργάτες και πελάτες και επαγγελματικών ταξιδιών.

Επιζητά την ευελιξία και τη λειτουργικότητα, δίχως να είναι διατεθειμένος να κάνει την παραμικρή παραχώρηση σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα. Είναι πολυπράγμων και αρέσκεται να ζει τη ζωή του σε ταχύτατους ρυθμούς. Ο σύγχρονος επαγγελματίας είναι ένας από τους πλέον απαιτητικούς τύπους χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή και παράλληλα εκείνος με τα πιο εξεζητημένα “θέλω”.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μοντέρνων businessmen ανά τον κόσμο και εκμεταλλευόμενη την ασύγκριτη τεχνογνωσία της, η HP παρουσίασε τον Elite Dragonfly. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ευέλικτο φορητό υπολογιστή που υπόσχεται να αλλάξει άρδην την καθημερινότητα του επαγγελματία, καθώς είναι σε θέση να προσαρμοστεί πλήρως στο lifestyle του, προσφέροντάς του μια σειρά από κορυφαίες λειτουργίες και δυνατότητες.

2-σε-1 κι ακόμα περισσότερα

Ο Elite Dragonfly είναι ένας φορητός υπολογιστής x360, από εκείνους που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε 2-σε-1, όντας σχεδιασμένος με γνώμονα τη φορητότητα και την ευελιξία. Το βάρος του δεν ξεπερνά το ένα κιλό, κάτι που σε συνδυασμό με την περιστρεφόμενη κατά 360ο οθόνη αφής των 13 ιντσών καθιστά το σύστημα της HP την ιδανική on the go επιλογή, αφού μεταφέρεται πανεύκολα και είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που βολεύει τον χρήστη.

image.jpeg.5cf7dddb9e7bd6122d840e244f847fcd.jpeg

Πέραν της λειτουργίας του ως τυπικός φορητός υπολογιστής, ο Elite Dragonfly μπορεί να λειτουργήσει ως tablet, επιτρέποντας τη λήψη σημειώσεων με το χέρι ή χρήση γραφίδας, τη στιγμή που οι λειτουργίες tent και multimedia είναι ό,τι πρέπει για την προβολή πολυμέσων και τον διαμοιρασμό περιεχομένου με χαρακτηριστική ευκολία. Το ενιαίο πλαίσιο από μαγνήσιο εξασφαλίζει στον υπολογιστή κορυφαία στιβαρότητα, έτσι ώστε να μεταφέρεται παντού χωρίς κανένα άγχος.

Όσο για το design του, αυτό θα κερδίσει ακόμα και τους πιο… δύσκολους με την πρώτη ματιά. Το βαθύ μπλε χρώμα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την εκπληκτική δουλειά της κοπής ακριβείας διαμαντιού, προσδίδοντας στο σύστημα έναν premium αέρα και αναδεικνύοντας την προσωπικότητα του business χρήστη.

Για την κατασκευή του, έχει χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένο πλαστικό το οποίο μάλιστα αποτελεί προϊόν συγκέντρωσης από ωκεανούς, με τον Elite Dragonfly να βάζει έτσι το δικό του λιθαράκι στην προστασία του πλανήτη. Το πολυτελές φινίρισμα και τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής ολοκληρώνουν το προφίλ μίας εμβληματικής συσκευής που ξέρει πώς να αποτελέσει ένα πραγματικό statement.

Η ιδιωτικότητα σε πρώτο πλάνο

Οι ξεχωριστές δυνατότητες του Elite Dragonfly δεν εξαντλούνται όμως μόνο στον σχεδιασμό και το στυλ του. Ένας φορητός κατάλληλος για εκείνους που μετακινούνται διαρκώς, είναι σε θέση να τους εξασφαλίσει πλήρη ιδιωτικότητα όπου κι αν βρίσκονται –ακόμα κι αν κληθούν να στείλουν ένα email ανάμεσα σε πλήθος κόσμου.

image.png.171df499b1d74084047bfff0003396e3.png

Το  ενσωματωμένο φίλτρο ιδιωτικότητας HP Sure View τρίτης γενιάς θα “θωρακίσει” την οθόνη του φορητού της HP, διασφαλίζοντας πως μόνον ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να δει το περιεχόμενό της. Η δε κάμερα του συστήματος, έρχεται με ειδικό κάλυμμα, έτσι ώστε να μπλοκάρεται η εικόνα της όταν δε χρησιμοποιείται. Το δε σύστημα HP Multi-Factor Authenticate –επίσης τρίτης γενιάς- ενισχύει την ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη, ελέγχοντας την ταυτότητά του με πολλαπλούς τρόπους όπως π.χ. τα δακτυλικά αποτυπώματα και η αναγνώριση προσώπου.

Ο Elite Dragonfly δε σταματά εκεί, καθώς προσφέρει ένα υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητας, χάρη στο οποίο ο χρήστης είναι σε θέση να τον εκμεταλλευτεί με τον τρόπο που εκείνος προτιμά. Είτε στο γραφείο, είτε στον δρόμο, είτε στο σπίτι, ο φορητός υπολογιστής της HP καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του επαγγελματία με υποστήριξη Wi-Fi 6 για κορυφαίες ταχύτητες σύνδεσης, Bluetooth για ασύρματη χρήση περιφερειακών και αξεσουάρ και όλες τις απαραίτητες θύρες που θα κάνουν τη ζωή του ευκολότερη.

image.jpeg.d8fcc009299e89daf18f6aa1e18ddc96.jpeg

Τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη 4K και ο επεξεργαστής όγδοης γενιάς Intel Core vPro (αμφότερα προαιρετικά) θα “απογειώσουν” τις επιδόσεις του συστήματος, ενώ το εξειδικευμένο λογισμικό HP WorkWell θα προσφέρει απλόχερα στον χρήστη συμβουλές που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά του μέσα από την επίτευξη μίας υγιούς ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικού χρόνου.

To HP Elite Dragonfly αναμένεται να διατεθεί στην ελληνική αγορά μέσα στον Νοέμβριο.