Η αγορά εκτυπωτή απαιτεί ως διαδικασία αρκετά περισσότερη σκέψη απ’ ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Κι αυτό καθότι πολλοί συνηθίζουν να εστιάζουν στο κόστος απόκτησης εκτυπωτή, όταν ο παράγοντας που καθορίζει το πόσο συμφέρουσα θα είναι εν τέλει η αγορά τους, είναι το κόστος της εκτύπωσης. Ο στόχος για έναν εκτυπωτή ή ένα πολυμηχάνημα άλλωστε, είναι να καλύψει τις ανάγκες του χρήστη για αρκετά χρόνια, εξοικονομώντας του χρήματα με κάθε σελίδα που εκτυπώνει.

Στην περίπτωση δε μίας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης, τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά, αφού ο μηνιαίος όγκος των σελίδων (ο λεγόμενος κύκλος λειτουργίας) αυξάνεται σημαντικά και άρα το ίδιο συμβαίνει και με το κόστος των αναλωσίμων. Ως εκ τούτου η επιλογή ενός αξιόπιστου εκτυπωτή που σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αναλώσιμα (χαρτί, μελάνια κλπ) θα μειώνει τον χρόνο αλλά και τα χρήματα που απαιτούνται για την κάθε σελίδα, είναι κομβικής σημασίας.

officejet_2.jpg.png.34e090e731a0ae3d76dbdcc12f6e556e.png

HP OfficeJet Pro 9010 All-in-One Printer

Έξυπνες εκτυπώσεις με τη νέα σειρά HP OfficeJet Pro

Σε αυτή την κατεύθυνση (έξυπνη εκτύπωση με την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων) κινούνται οι νέες σειρές εκτυπωτών της HP, OfficeJet Pro 9010 και 9020. Πρόκειται για δύο σειρές με μηχανήματα all-in-one που συνδυάζουν πολλαπλές λειτουργίες, όντας παράλληλα εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις της μοντέρνας επιχείρησης.

Εκτύπωση και σάρωση διπλής όψης γίνονται πλέον αυτόματα, τη στιγμή που το app HP Smart επιτρέπει την εκτέλεση κάθε λειτουργίας (εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής) από το smartphone, τόσο εύκολα όσο και από τον υπολογιστή. Οι συντομεύσεις Smart Tasks κάνουν τη ζωή στο γραφείο ακόμα πιο εύκολη, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και επιτρέποντας στους ανθρώπους μίας εταιρείας να εστιάσουν εκεί που βρίσκεται το ενδιαφέρον.

officejet_3.jpg.png.f7f9dc7fbdacc89bc48079d6b385b3ec.png

HP OfficeJet Pro 9020 All-in-One Printer

 

Οι νέοι Officejet Pro εκτυπωτές συνδέονται σε δίκτυα Wi-Fi, όντας παράλληλα συμβατοί με Wi-Fi Direct και με το AirPrint της Apple. Η ταχύτητα είναι χαρακτηριστικό τους γνώρισμα, αφού η πρώτη σελίδα –σε ασπρόμαυρη εκτύπωση- είναι έτοιμη σε μόλις 9 δευτερόλεπτα. Η σειρά OfficeJet Pro 9010 έχει κύκλο λειτουργίας 25.000 σελίδων, τη στιγμή που αντίστοιχα η σειρά 9020 προορίζεται για βαρύτερη χρήση με κύκλο 30.000 σελίδων, δύο δίσκους τροφοδοσίας και υποστήριξη multitasking.

Επιλέγοντας τα κατάλληλα αναλώσιμα

Αμφότερες οι προτάσεις της HP χαρίζουν κορυφαία ποιότητα σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος εκτύπωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό βέβαια είναι η χρήση όχι μόνο δοχείων με αυθεντικό chip της HP αλλά και του κατάλληλου χαρτιού που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χρώματα, χαρίζοντας premium εμφάνιση στις δημιουργίες σας.

Το Everyday Glossy Photo Paper της HP αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για την εκτύπωση φωτογραφιών και πολύχρωμων εικόνων, αφού διατηρεί το κόστος εκτύπωσης σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα, δίχως όμως να απαιτεί την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα. Έρχεται σε συσκευασία 25 σελίδων μεγέθους Α4 (210 x 297 χιλιοστά).

Είναι πλήρως ανακυκλώσιμο προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον, ενώ στεγνώνει σε πολύ μικρό χρόνο. Αρκούντως γυαλιστερό και κατάλληλο για κάθε inkjet εκτυπωτή, θα αναδείξει στο έπακρο δημιουργίες όπως ημερολόγια, παρουσιάσεις και φωτογραφίες, κάνοντάς τις να φαίνονται ζωηρές και γεμάτες ζωντάνια.
Σούπερ προσφορά για ακόμη πιο συμφέρουσες εκτυπώσεις!

Αν τα παραπάνω μοιάζουν ενδιαφέροντα, τότε η προσφορά που ακολουθεί θα αποτελέσει την τέλεια αφορμή για να επενδύσετε στο πολυμηχάνημα που τόσο καιρό καλοβλέπατε. Η EuroSupplies, Gold Partner της HP, διαθέτει τους OfficeJet Pro 9010 και 9020 τώρα με επιστροφή χρημάτων έως 30€ από την HP και δωρεάν επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια (κατόπιν σχετικής εγγραφής στο site της HP) για να είστε απόλυτα καλυμμένοι σε βάθος χρόνου! ‘Oλα αυτά μαζί με ένα πακέτο χαρτί HP Everyday Glossy Photo Paper για κορυφαίας ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών, παρουσιάσεων και εικόνων!

Μάθετε περισσότερα στο Eurosupplies.gr.

offer.jpg.6d6f0addd04ec4d16f251a68061ad0e4.jpg

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων/ημερομηνία γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο. Σκεφτείτε εξ άλλου πως θα αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα από την πρώτη κιόλας σελίδα!