Η κυριαρχία των ασύρματων ακουστικών είναι πλέον ολοκληρωτική και εδώ που τα λέμε όχι κι άδικα.

Ευέλικτα και αποτελεσματικά, είναι σε θέση να προσαρμοστούν στο lifestyle κάθε χρήστη, καλύπτοντάς τον σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς του. Η μάχη της αγοράς όμως στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει ξεκάθαρο νικητή και αυτός δεν είναι άλλος από τα Huawei FreeBuds 4i, την πρόταση που συνδυάζει τα premium χαρακτηριστικά με την προσιτή τιμή.

Κάντε mute τα πάντα γύρω σας

Ανάμεσα σε όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, το Active Noise Cancellation (ANC) είναι εκείνο που τραβά πρωτίστως την προσοχή. Ο ειδικός αλγόριθμος εξουδετέρωσης θορύβου είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να «σιγάσει» όλους τους ενοχλητικούς ήχους παρασκηνίου που βάζουν φρένο στην παραγωγικότητά σας και δυσκολεύουν τις συνομιλίες σας. Τα παιδιά που παίζουν σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού, ο κόσμος που βρίσκεται τριγύρω σας σε ένα καφέ, οι κόρνες των αυτοκινήτων ενώ είστε στο λεωφορείο και η «βαβούρα» των συναδέλφων στο γραφείο θα αποτελέσουν μεμιάς παρελθόν, επιτρέποντάς σας να συγκεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε.

image.jpeg.b9714f06e10afe928bd03d2463b2b6f6.jpeg

Παράλληλα το Awareness Mode θα διασφαλίσει πως θα έχετε επαφή ανά πάσα στιγμή με το περιβάλλον γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε τα ακουστικά. Πόσες φορές άλλωστε δεν σας έχει τύχει πάνω στη βιασύνη σας να ακούσετε κάποιον, να σας πέσει το ακουστικό κάτω; Με τα Huawei FreeBuds 4i δεν πρόκειται να βρεθείτε ποτέ σε τέτοια θέση, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ένα παρατεταμένο πάτημα του ακουστικού προκειμένου να περάσετε από τη λειτουργία Active Noise Cancellation στο Awareness Mode και τούμπαλιν.

Το σταθερότερο κράτημα ever

Ένας βασικός παράγοντας στα ασύρματα ακουστικά είναι η εφαρμογή τους στο αυτί. Κανείς δεν θέλει εξ άλλου να πρέπει να προσαρμόζει διαρκώς τα ακουστικά στα αυτιά του με τον φόβο μην τυχόν και του πέσουν, έτσι δεν είναι; Με τα FreeBuds 4i όμως η Huawei πέτυχε διάνα. Ελαφριά και ανθεκτικά, έχουν υποβληθεί σε χιλιάδες δοκιμές προκειμένου να επιτευχθεί η τέλεια εργονομία. Θα τα φορέσετε ενώ δουλεύετε, γυμνάζεστε ή απολαμβάνετε το αγαπημένο σας γεύμα κι εκείνα θα παραμείνουν στη θέση τους χωρίς καμία… διορθωτική κίνηση από πλευράς σας.

image.jpeg.fe9c07156feab39227ca2e6d87c02e5e.jpeg

Επιπρόσθετα συνοδεύονται από την ομορφότερη θήκη μεταφοράς και φόρτισης που έχουμε δει ποτέ. Η Huawei εμπνεύστηκε για τον σχεδιασμό της (το οβάλ σχήμα της είναι χαρακτηριστικό) από την παγκοσμίου φήμης ακτή Vik, τη μαύρη παραλία της Ισλανδίας με την απόκοσμη γοητεία της. Ενισχύει δε τη συνολική αυτονομία των ακουστικών ως τις 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής (εναλλακτικά 14 ώρες κλήσης) με το Active Noise Cancellation απενεργοποιημένο ενώ με μόλις 10 λεπτά φόρτισης χαρίζει περί τις τέσσερις ώρες λειτουργίας.

Ακουστικά και θήκη διατίθενται μάλιστα σε δύο χρώματα -λευκό και μαύρο- για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας. Επιπλέον υποστηρίζει σύνδεση με όλα τα android smartphones της αγοράς, αλλά ακόμα και αν είστε κάτοχος iPhone.

Τα προσιτά premium ακουστικά

Ευέλικτα και ανθεκτικά ώστε να σας ακολουθήσουν στις καθημερινές σας «περιπέτειες» στο σπίτι, τον δρόμο, τη βόλτα και το γραφείο. Με τέλειο κράτημα ώστε να μη σας απασχολήσει ποτέ η εφαρμογή τους. Με Active Noise Cancellation που θα σας επιτρέψει να συγκεντρωθείτε σε ό,τι κάνετε και τεχνολογία beamforming για να μεταφέρει με ακρίβεια τη φωνή σας στους συνομιλητές σας. Με απίστευτη αυτονομία και εξαιρετικά απλό έλεγχο. Σε δύο υπέροχα χρώματα και σε ασυναγώνιστη τιμή. Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από ένα σετ ασύρματων ακουστικών;

image.jpeg.3d3ed1a42cd01336fbc9e3f2f525ba0b.jpeg

Κι όμως, η Huawei το προσφέρει! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προπαραγγείλετε τα FreeBuds 4i έως και τις 18 Απριλίου μέσα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei (Cosmote/Γερμανός, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public/MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics, Expert Hellas) και θα πάρετε δώρο το Huawei Band 4, το απόλυτο fitness gadget που χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του (καταγραφή καρδιακών παλμών, μέτρηση SpO2 κ.α.) θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε αποτελεσματικά την κατάσταση του οργανισμού σας. Λοιπόν; Τι περιμένετε;