Ακόμα και κατά τη διάρκεια μίας τόσο ιδιαίτερης χρονιάς όπως η φετινή, οι μέρες των εορτών δε χάνουν τη μαγεία τους.

Όσο για το πώς θα κάνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρούμενα, η απάντηση δε θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Ένα χαμόγελο κι ένα δώρο αρκούν για να κάνουν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο όμορφα κι αν για το πρώτο δε χρειάζεται ιδιαίτερη βοήθεια, είμαστε εδώ με τις προτάσεις μας για το δεύτερο.

Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei είναι εδώ, περιλαμβάνοντας κορυφαία smartphones, laptops, tablets, smartwatches και αξεσουάρ σε αχτύπητες τιμές. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να διαλέξετε τα κατάλληλα δώρα, χωρίς να “υποφέρει” το πορτοφόλι σας. Τι λέτε, πάμε να δούμε όλα όσα ξεχωρίσαμε;

Δώρα για μεγάλους

Συσκευές ικανές να ανταπεξέλθουν σε ένα απαιτητικό lifestyle. Προϊόντα πρακτικά αλλά και καλαίσθητα, λειτουργικά και ευέλικτα. Αν υπάρχει κάτι που οι μεγάλοι εκτιμούν χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι η δυνατότητα μίας συσκευής να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής και τους ρυθμούς της πολυάσχολης καθημερινότητάς τους, γι’ αυτό τα δώρα που θα τους κάνετε οφείλουν να είναι σε θέση να ακολουθήσουν το πρόγραμμά τους.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα κορυφαίο smartphone που έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε ό,τι κι αν του ζητήσει ο χρήστης όπως το P40 Pro; Μία πραγματική ναυαρχίδα με κορυφαία κάμερα, μοντέρνο design και εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, που θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πλέον απαιτητικού χρήστη. Για κάτι πιο προσιτό, μπορείτε να πάτε σε ένα εκ των P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021 και P Smart S -όλα τους έρχονται με άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά και άκρως εντυπωσιακή ισχύ.

GR_Xmas_Smartphones_Horizontal_KV.jpg.2aa14cac2dc83ac383321d014242f881.jpg

Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό πάντως, υπάρχει πάντα και η λύση του smartwatch -και ευτυχώς για ‘σας, η Huawei έχει τα καλύτερα. Τα Watch GT2 και Watch GT2e αποτελούν δύο εκ των κορυφαίων wearables της αγοράς, έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθούν όχι απλά τη φυσική κατάσταση αλλά και την υγεία του χρήστη 24/7, προσφέροντάς του χρήσιμες πληροφορίες και κίνητρα ώστε να υιοθετήσει σταδιακά έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Δώρα για εκείνον

Απαιτητικός και συνάμα επιλεκτικός. Λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας, ο άνδρας θέλει να έχει εκείνος το πάνω χέρι, κάτι που ισχύει και σε ό,τι αφορά τις συσκευές του. Οι απαιτήσεις του συγκεκριμένες: λειτουργικότητα, ταχύτητα, ισχύς. Λάτρης του multitasking, είναι συνηθισμένος να βρίσκεται πίσω από μία οθόνη -που πολύ πιθανόν να είναι και η ίδια- τόσο στο σπίτι, όσο και στο γραφείο.
Με βάση τα παραπάνω, το laptop αποτελεί την ιδανική πρόταση δώρου για εκείνον. Αν μιλάμε για τον απαιτητικό επαγγελματία που δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο, τότε το πανίσχυρο Matebook X Pro είναι ιδανικό. Εξίσου εξαιρετικές επιλογές είναι και τα Matebook D14 και Matebook 13, δύο συστήματα φτιαγμένα για καθημερινή λύση και άνετη μεταφορά. Για κάτι ακόμα πιο ευέλικτο, μπορείτε να δείτε και το MatePad Pro, ένα υβριδικό σύστημα laptop/tablet που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε καταστάσεις εργασίας, streaming και gaming.

216534535_huawei24_11.20206565_Final.jpg.1347bc42956933dc46dc5998bd3945a0.jpg

Σε περίπτωση που προτιμάτε κάτι εναλλακτικό, τότε το smartwatch φαντάζει και πάλι ως η τέλεια επιλογή, με το Watch GT2 Pro να παίζει… χωρίς αντίπαλο. Αντικείμενο πόθου για κάθε λάτρη της άσκησης και της γυμναστικής, είναι αδιάβροχο και σε θέση να καταγράψει πάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει GPS και προσφέρει λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου, καρδιακών παλμών και κορεσμού οξυγόνου αίματος μεταξύ άλλων.

Δώρα για εκείνη

Το στυλ και η κομψότητα αποτελούν βασικά κριτήρια στην επιλογή του δώρου της. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχει και απαιτήσεις όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες, απλά δε διανοείται ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα gadgets της δε θα συμβαδίζουν με το γούστο της. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ αισθητικής και δυνατοτήτων, όμως όταν τα καταφέρετε, να είστε σίγουροι ότι θα αξίζει τον κόπο.

Εδώ, εν αντιθέσει με τις δύο άλλες κατηγορίες, το ρολόι αποτελεί βασική επιλογή. Αξεσουάρ που ακολουθεί τη γυναίκα παντού, οφείλει να ταιριάζει με την εμφάνισή της σε κάθε περίσταση. Το Watch Fit είναι η πρώτη μας επιλογή, αφού η παραλληλόγραμμη οθόνη του, του προσδίδει κλασσική γοητεία. Διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης, καταγράφει καρδιακούς παλμούς, στρες και κορεσμό οξυγόνου ενώ παρακολουθεί και τον γυναικείο τίτλο. Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε το σχεδιασμένο ειδικά για γυναικείο κοινό GT2 Female σε λευκό και χρυσό χρώμα, με τις έξυπνες λειτουργίες και την απαράμιλλη αισθητική.

2027650586_huawei24_11.20206878_Final_v2.jpg.0733d3fef117f5eacf95818f5f9f04f5.jpg

Αν πάλι ψάχνετε για κάτι σε smartphone, τότε δε θα μπορούσατε να βρείτε κάτι καλύτερο από τα P40 Lite και P40 Lite E. Με εκπληκτικών δυνατοτήτων κάμερες, είναι τέλεια για τη γυναίκα που λατρεύει τη φωτογραφία και αρέσκεται να εκφράζεται μέσα απ’ αυτή. Κομψά και συμπαγή, διαθέτουν οθόνη 6,4 και με συμμάχους το μικρό βάρος και τα μοναδικά  τους χρώματα, μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Δώρα για μικρούς

Ποιος είπε ότι τα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα στην τεχνολογία; Αυτό που ίσως να μην έχετε υπ’ όψιν σας, είναι πως οι μικρότεροι σε ηλικία καταναλωτές είναι και οι πιο απαιτητικοί. Τα παιδιά έχουν την τάση να μιμούνται τους μεγάλους, ωστόσο δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν τις συσκευές που προορίζονται για εκείνους. Ως εκ τούτου, σε τέτοιες περιπτώσεις καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάτι πιο ευέλικτο και φιλικό προς αυτά.

Εδώ θα πάμε με την πρόταση του tablet. Συσκευή που μπορούν να πάρουν μαζί παντού, προσφέρει άνετη χρήση μέσω της οθόνης αφής και πληθώρα χρήσεων (από streaming βίντεο μέχρι gaming). Το MatePad συνδυάζει τη μεγάλη οθόνη με το χαμηλό βάρος (490 γραμμάρια μόλις) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, εκπαιδευτικό εργαλείο και τηλεόραση. Για premium εμπειρίες θέασης υπάρχει το MatePad T10S με ήχο από τη Harman Kardon ενώ, τέλος, τα MatePad T3 και T5 συνιστούν λύσεις που θα καλύψουν τα “θέλω” ολόκληρης της οικογένειας.

huawei_06585_Final.jpg.df843bfdfc7d71264610cc632814dca0.jpg

Για τα ελαφρώς μεγαλύτερα παιδιά, στο παιχνίδι μπαίνει και η λύση του smartphone με τα Y5P και Y6P να είναι οι προτιμήσεις μας. Αμφότερα θα αποτελέσουν τα ιδανικά πρώτα smartphones: συσκευές ευέλικτες και budget με λειτουργίες όμως που παραπέμπουν σε mid-range προτάσεις. Είναι ό,τι πρέπει για gaming, επικοινωνία, σερφάρισμα στο internet, streaming και χρήση social media, τη στιγμή που η στιβαρή κατασκευή τους, εγγυάται πως θα αντέξουν τη σκληρή, καθημερινή χρήση.

Χριστούγεννα σημαίνει χαρά, δώρα, Huawei

Φέτος τις γιορτές επιλέξτε τα δώρα που ταιριάζουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και απολαύστε τα Χριστούγεννα παρέα με εκείνους που κάνουν τη ζωή σας ξεχωριστή. Όσο δύσκολη κι αν ήταν για όλους μας η φετινή χρονιά, φροντίστε ώστε η τελευταία της γεύση να είναι ό,τι πιο γλυκό δοκιμάσατε ως τώρα.

Καλές γιορτές!