Τα Χριστούγεννα είναι παραδοσιακά η εποχή των δώρων.

Δώρα πάνε, δώρα έρχονται και μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα, δε χάνουμε την ευκαιρία να χαρίσουμε κάτι και σε εμάς τους ίδιους -σε τελική ανάλυση το αξίζουμε όσο κανείς! Είτε πρόκειται λοιπόν για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε για εσάς τους ίδιους, το απόλυτο δώρο των φετινών Χριστουγέννων είναι ένα: ένα ολοκαίνουριο, ευέλικτο και πανίσχυρο laptop από -ποιον άλλο- τη Huawei!

Γιατί laptop;

Όπως θα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι τους τελευταίους μήνες, το laptop είναι η συσκευή που χρησιμοποιείτε κατά κόρον στην καθημερινότητά σας. Συνδυάζοντας την ισχύ ενός desktop με την ευελιξία μίας φορητής συσκευής, είναι πολύ πιο λειτουργικό και πολύπλευρο από ένα tablet, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τα “θέλω” σας σε κάθε πτυχή της ζωής σας.
Από το streamάρισμα σειρών και ταινιών και το gaming, μέχρι την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την ενημέρωση και βέβαια την καθημερινή εργασία και μάλιστα σε συνθήκες απαιτητικού multitasking, το laptop είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε ό,τι κι αν του… πετάξετε. Ικανό να σας ακολουθήσει στον δρόμο, το ταξίδι ή το γραφείο, θα σας καλύψει απόλυτα είτε βρίσκεστε σε μία αίθουσα συνεδριάσεων, είτε στη ζεστασιά του καναπέ στο σαλόνι.

Και γιατί ειδικά laptop από τη Huawei;

Εδώ είναι που τα πράγματα αποκτούν πραγματικό ενδιαφέρον… Οι φορητοί υπολογιστές της Huawei, βλέπετε, αποτελούν επί του παρόντος τις πλέον θελκτικές προτάσεις της αγοράς. Με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και -το κυριότερο- άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, τα μοντέλα της εταιρείας μπορούν και θα ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση, όσο… φορτωμένη κι αν είναι η καθημερινότητά σας.

Τα MateBook D14 και D15 σαγηνεύουν με το συμπαγές design και το χαμηλό τους βάρος. Με οθόνες IPS FullView 14 και 15 ιντσών αντίστοιχα προσφέρουν κινηματογραφικές εμπειρίες θέασης χάρη στο λεπτό τους πλαίσιο, τη στιγμή που με βάρος 1,38 και 1,53 κιλών, θα σας ακολουθήσουν άκοπα όπου κι αν βρεθείτε. Μέσα τους κρύβουν τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Ryzen 5 3500U τον οποίο πλαισιώνουν άριστο σύστημα ψύξης και μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία που εγγυάται και την ανάλογη αυτονομία. Το σύστημα Huawei Share θα κάνει τη ζεύξη του laptop με το Huawei smartphone σας παιχνίδι ενώ ο φορτιστής USB-C χωράει μέχρι και… στην τσέπη!

Picture1.jpg.7e3ac0820b80cf0c29cf7972153e7f71.jpg

Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν τα MateBook 13 και 14, δύο συσκευές που καθηλώνουν χάρη στην 2K FullView οθόνη τους που διαθέτει λόγο διαστάσεων 3:2 και καλύπτει το 100% του χρωματικού εύρους sRGB, έτσι ώστε να ψυχαγωγείσαι και να εργάζεσαι, βλέποντας τα χρώματα όπως πραγματικά είναι.

Το μεταλλικό τους σώμα τους χαρίζει απλόχερα μία premium αίσθηση στην αφή, ενισχύοντας τη στιβαρότητά τους. Έρχονται δε με τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Ryzen της AMD, υψηλής ταχύτητας PCIe NVMe SSD δίσκο, DDR4 RAM, σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα τύπου Shark Fin 2.0 της Huawei, πλήκτρο ενεργοποίησης με σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και φορτιστή USB-C.

Το MateBook X συστήνεται ως η τέλεια πρόταση για τους δημιουργικούς χρήστες. Σε δύο υπέροχα χρώματα που αναδεικνύουν τον κομψό του μεταλλικό σχεδιασμό, εξαιρετικά ελαφρύ καθώς το βάρος του δεν ξεπερνά το 1 κιλό, μεταφέρεται τόσο εύκολα, όσο και ένα περιοδικό. Η 3K LTPS οθόνη του καταλαμβάνει το 90% της πρόσοψής του και σε συνδυασμό με τα τέσσερα ηχεία, χαρίζουν συναρπαστικές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Picture2.jpg.23bc3b97f22878a6a4df60241e89cf1f.jpg

Την ίδια στιγμή είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i5 10ης γενιάς, 16 GB μνήμης RAM και προηγμένο σύστημα ψύξης χωρίς ανεμιστήρα, ενώ υποστηρίζει Wi-Fi 6 και Huawei Share κάνοντας τη ζωή σας ακόμη πιο εύκολη.

Το MateBook X Pro, τέλος, τελειοποιεί το κόνσεπτ του MateBook X για εκείνους που τα θέλουν όλα δίχως να είναι διατεθειμένοι ακόμα και για την ελάχιστη παραχώρηση. Στις 13,9 ίντσες με οθόνη αφής ανάλυσης 3000x2000 που καταλαμβάνει το 91% της πρόσοψής του και καλύπτει το 100% της χρωματικής γκάμας sRGB, είναι εκπληκτικά ευέλικτο, κάνοντας τη δουλειά να μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι. Κομψό και ελαφρύ, διατίθεται σε τρία μοναδικά χρώματα.

a6l8qd3s9ibbzpdzfnm0.jpg.cea0433370b4001c34a2acab46c13b5b.jpg

Είναι δε εφοδιασμένο με έναν πανίσχυρο Intel Core i7 τελευταίας γενιάς, μπαταρία που εγγυάται 15 ώρες κανονικής εργασίας με μία μόνο φόρτιση, τετραπλά ηχεία και πλήκτρο ενεργοποίησης με σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος για απόλυτη ασφάλεια.

Έξυπνες αγορές για καλές γιορτές

Το επόμενό σας laptop θα είναι από τη Huawei και φέτος τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανική περίοδο για να το αποκτήσετε. Στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Huawei βλέπετε, από τις 14 Δεκεμβρίου τρέχει μια σειρά άκρως εντυπωσιακών προσφορών που περιλαμβάνει την πλειοψηφία της γκάμας φορητών υπολογιστών της εταιρείας, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε για να κάνετε δικό σας έναν τέτοιο σε ασυναγώνιστη τιμή.

Κορυφαία χαρακτηριστικά, ασύγκριτη αισθητική, προηγμένες δυνατότητες και τώρα ακόμα καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;