Ονειρευόσουν ποτέ μια συσκευή τόσο ευέλικτη που θα μπορούσες να την έχεις παντού μαζί σου, θα λειτουργούσε όπως ο υπολογιστής σου και θα έκανε την καθημερινότητά σου ευκολότερη με απλό κι έξυπνο τρόπο;

Αυτό που ονειρευόσουν λέγεται Huawei MatePad 11 και κατέφθασε, έτοιμο να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου στη σχολή, στη δουλειά, στον ελεύθερο χρόνο σου και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.
Είναι ένας σπάνιος συνδυασμός ισχυρών εξαρτημάτων με ευέλικτο, προηγμένο λογισμικό τα οποία μαζί συνθέτουν ένα εξαιρετικό tablet που δύσκολα θα αφήνεις από τα χέρια σου. Στην πράξη, όμως, πού μπορεί να σε βοηθήσει και με ποιους τρόπους;

Περνάει τα «τεστ» με… άριστα!

Είτε είσαι μαθητής είτε φοιτητής, ένας υπολογιστής είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Για τις ασκήσεις έως τις σημειώσεις σου ή την ανάγκη να πλοηγηθείς στο internet για να βρεις κάποια πληροφορία, οι λόγοι που θα τη χρειαστείς είναι πολλοί κι ενδέχεται να τη χρειάζεσαι δίπλα σου ακόμη κι εκτός σπιτιού. Όλα τα παραπάνω -και πολλά περισσότερα- μπορεί με ευκολία να τα υποστηρίξει το Huawei MatePad 11, καθώς μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές όπως η σουίτα Microsoft Office ή εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο όπως θα έκανες σε έναν υπολογιστή, αλλά σε μια συσκευή άκρως κομψή και φορητή που μπορείς να βάλεις στην τσάντα σου και να πιάσει λιγότερο χώρο από ένα βιβλίο.

matepad11__3.jpg.fefa319de6c50635b35464509113c4bb.jpg

Μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Huawei M-Pencil 2ης γενιάς, τη γραφίδα που σχεδιάστηκε για συσκευές όπως το Huawei MatePad 11 και συνεργάζονται άψογα. Για παράδειγμα, μπορείς να κρατήσεις χειρόγραφες σημειώσεις τις οποίες αργότερα θα μετατρέψεις σε κείμενο για να το επεξεργαστείς όπως θα μπορούσες αν το έγραφες με πληκτρολόγιο. Μπορείς επίσης να σχεδιάσεις με μεγάλη ευκολία και ακρίβεια, καθώς διαθέτει κορυφαία ευαισθησία στην πίεση και τη γωνία χρήσης για να αποτυπώνει στην εντέλεια όσα έχεις στο μυαλό σου, όπως ακριβώς θα έκανες και σε ένα χαρτί με παραδοσιακά εργαλεία. Έτσι, οτιδήποτε κι αν απαιτούν οι ασκήσεις σου, όλα γίνονται απευθείας από το Huawei MatePad 11: από την έρευνα έως τα κείμενα και τα σκίτσα.

Και για χρήση σε μεγάλα διαστήματα, τα μάτια σου δε θα υποφέρουν, καθώς η οθόνη φέρει πιστοποίηση TÜV Rheinland για προστασία ενάντια στο βλαβερό μπλε φως όπως και στο flickering, προκειμένου να χρησιμοποιείς το Huawei MatePad 11 μειώνοντας στο ελάχιστο την καταπόνηση των ματιών σου.

Ένας μικρός υπολογιστής, παντού μαζί σου!

Παρότι tablet, το Huawei MatePad 11 μπορεί εύκολα να «μεταμορφωθεί» σε παραδοσιακό επιτραπέζιο υπολογιστή, αφού υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο ενώ το περιβάλλον χρήστη είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σε βολεύει τόσο όταν το χρησιμοποιείς με την αφή όσο και με ποντίκι/πληκτρολόγιο. Ένα γνώριμο taskbar στην κάτω πλευρά της οθόνης θα φιλοξενεί τις πιο συχνές ή αγαπημένες εφαρμογές σου για να τις έχεις πάντοτε κοντά στον κέρσορα ή το δάχτυλό σου. Και δε χρειάζεται να τις ανοίγεις για να βλέπεις τι συμβαίνει – αφήνοντας τον κέρσορα να αιωρείται από πάνω τους, βλέπεις μια προεπισκόπηση για να κρίνεις αν χρειάζεται να ανοίξεις ή όχι την εφαρμογή.

matepad11__6.jpg.154647b325dce0b577cf8d1ef47db3aa.jpg

Αν θελήσεις να κάνεις πολλά πράγματα στην ίδια εφαρμογή, τότε με το Window Lock θα μπορέσεις να το πετύχεις αρκεί να υποστηρίζεται από το συγκεκριμένο app. Μπορείς επίσης να αξιοποιήσεις χρήσιμες λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να παραμένεις παραγωγικός και οργανωμένος, όπως το Multi-Window που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση έως και 4 εφαρμογών μοιρασμένων στην οθόνη για να παρακολουθείς πάντοτε όσα χρειάζεσαι χωρίς να χάνεις δευτερόλεπτο – μπες σε κλήση με τους συναδέλφους σου, παράλληλα κρατώντας σημειώσεις σε ένα παράθυρο και διαβάζοντας μια παρουσίαση από ένα άλλο παράθυρο.

Όσο βρίσκεσαι σε κλήση, όλοι θα σε ακούνε τέλεια, μιας και το Huawei MatePad 11 διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα που συνεργάζονται για να λαμβάνουν τέλεια τη φωνή σου παράλληλα εξουδετερώνοντας τους μικρούς ήχους του περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα τον εξαιρετικά ποιοτικό ήχο που θα απολαμβάνουν οι συνομιλητές σου. Έχει επίσης συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 για να αξιοποιεί τα νεότερα πρότυπα ασύρματης συνδεσιμότητας σε συμβατά routers κι έτσι θα είναι σε θέση να λειτουργεί με τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες δικτύου – εξαιρετικά σημαντικό «ατού» στην εποχή του internet, όπου συχνά υπάρχει η ανάγκη για ανέβασμα ή κατέβασμα μεγάλων αρχείων.

Κι όσο για τη μπαταρία, αντέχει μια βάρδια και με το παραπάνω, αφού χάρη στην τεχνολογία αυτόματης προσαρμογής ρυθμού ανανέωσης η οθόνη δεν καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από όση χρειάζεται για εφαρμογές που δεν το απαιτούν. Αυτό συνεπάγεται αυτονομία περί των 12 ωρών, νούμερο… «όνειρο» για οποιονδήποτε εργάζεται αρκετές ώρες ή είναι συχνά εκτός σπιτιού/γραφείου και οι συχνές φορτίσεις μπαίνουν εμπόδιο στην καθημερινότητά του.

Ιδανικό για όλες τις χρήσεις!

Πέραν των παραπάνω, το Huawei MatePad 11 είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεται για να ξεχωρίζει στην κατηγορία του ως ένα από τα ποιοτικότερα συνολικά tablets που θα βρεις. Αρχικά, η οθόνη του υποστηρίζει ευρύ φάσμα χρώματος DCI-P3 για να απεικονίζει με άριστη ακρίβεια τα χρώματα, κάνοντας την παρακολούθηση βίντεο, ταινιών και σειρών σκέτη απόλαυση. Παράλληλα, διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, εξομαλύνοντας κάθε κίνηση για να είναι πιο απαλή στο μάτι και τη χρήση. Τα οφέλη μιας τέτοιας οθόνης μπορείς να τα απολαύσεις σε διάφορα σημεία: η απλή περιήγηση στο διαδίκτυο και το scrolling σε σελίδες γίνεται απίστευτα ομαλό, τα παιχνίδια επίσης επωφελούνται της τεχνολογίας για να αποτυπώνουν καλύτερα τις γρήγορες κινήσεις και γενικώς, όλα θα δείχνουν καλύτερα εν κινήσει και δύσκολα θα θέλεις να επιστρέψεις σε μια τυπική οθόνη.

matepad11__4.jpg.f98ef79551e4854b761e08537db4a4ac.jpg

Επιπλέον, διαθέτει τετραπλά ηχεία ρυθμισμένα από την Harman Kardon, τους «μαιτρ» του ήχου που εγγυώνται πεντακάθαρες ψηλές και βαθύ μπάσο που θα εκτιμήσεις τόσο σε μουσική ή ταινίες όσο και σε παιχνίδια. Το «κερασάκι» είναι ο πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 865, ικανός να υποστηρίξει με περισσή ευκολία εφαρμογές γραφείου, σχολής και φυσικά καθημερινές χρήσεις, ενώ «λάμπει» και στο κομμάτι του gaming το οποίο ανεβαίνει επίπεδο: κορυφαίος επεξεργαστής, εξαιρετική οθόνη και ποιοτικός ήχος είναι μια ασυναγώνιστη τριάδα για κάθε gamer.

Όλα αυτά σε ένα tablet με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, απαλό στο κράτημα αλλά ανθεκτικό και κομψό, με premium εμφάνιση και υλικά κατασκευής που το κάνουν μοναδικό ακόμη κι όταν η οθόνη του είναι σβηστή. Για μια ευέλικτη, ποιοτική και έξυπνη λύση σε πολλαπλούς τομείς, το Huawei MatePad 11 αποτελεί μονόδρομο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr