Στο άκουσμα ενός “lite” μοντέλου, αυτό που –μάλλον φυσιολογικά και αναμενόμενα- βάζει κάποιος κατά νου, είναι μια πιο προσιτή από κάθε άποψη έκδοση του… κανονικού smartphone.

Στην περίπτωση του P30 lite ωστόσο, τα πράγματα διαφέρουν αφού η συσκευή της Huawei αποτελεί την εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα.

Το Huawei P30 lite δεν έχει την ανάγκη να συγκριθεί με το P30 αφού αποτελεί το ίδιο μια συσκευή-ορόσημο που έρχεται να επαναπροσδιορίσει με απόλυτη επιτυχία τα στάνταρ της mid-range κατηγορίας. Ενσωματώνοντας λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς να βρει σε μία ναυαρχίδα και όχι σε ένα μοντέλο κάτω από το “φράγμα” των €400, αποτελεί επί του παρόντος τη συσκευή που είναι σε θέση –περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη- να αλλάξει την καθημερινότητα του χρήστη.

Πώς όμως θα το κάνει αυτό;

Κορυφαία χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή

FullView οθόνη, εντυπωσιακή τεχνητή νοημοσύνη, τριπλή κάμερα 48 MP, chipset τελευταίας γενιάς, γυάλινη επιφάνεια: το Huawei P30 lite είναι γεμάτο premium χαρακτηριστικά και δυνατότητες που θα περίμενε κανείς να συναντήσει σε ναυαρχίδα –και μάλιστα όλα αυτά σε τιμή που το κατατάσσει στη mid-range κατηγορία!

702965308_HuaweiP30Lite_1.jpg.0f015e75773ede45d66bbdd32011a984.jpg

Ο καταναλωτής που επιλέγει το P30 lite, υιοθετεί ένα σύγχρονο lifestyle σε υψηλούς ρυθμούς, κινείται συνέχεια, ταξιδεύει πολύ, είναι πολυπράγμων και έχει εκλεπτυσμένο στυλ. Αρέσκεται να βρίσκεται στο προσκήνιο και είναι τύπος εξωστρεφής, από εκείνους που δε διστάζουν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Οι προδιαγραφές του P30 lite καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες και τα θέλω του –η δε προηγμένη κάμερά του, του επιτρέπει να αποτυπώνει κάθε του στιγμή σε τέλεια ποιότητα, μέρα και νύχτα.

Όχι κάμερα….κάμερες

Μιλήσαμε για την κάμερα; Το P30 lite έρχεται με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη μεσαία κατηγορία. Η κεντρική κάμερα έχει τεράστια ανάλυση 48MP επιτρέποντας λήψεις με απίστευτη λεπτομέρεια, ενώ δε λείπει άλλη μια δυνατότητα που συναντάμε σε πολύ πιο ακριβές συσκευές, αυτή των υπερευρυγώνιων λήψεων με την κάμερα των 8MP η οποία «βλέπει» ότι και το ανθρώπινο μάτι.

587182932_HuaweiP30Lite_2.jpg.1fe2d19b11dec0c9775c451ea0b37e14.jpg

Ακόμα, το κύριο σύστημα καμερών του P30 lite είναι βελτιστοποιημένο για λήψεις bokeh, ή αλλιώς λήψεις όπου το παρασκήνιο θολώνει, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τη δυνατότητα οπτικού zoom 2x που φέρνει τα πάντα πιο κοντά χωρίς καμία αλλοίωση στη φωτογραφία. Για τις seflies σας, η συσκευή έρχεται με αισθητήρα 24MP για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Η τεχνητή νοημοσύνη του P30 lite αυξάνει κατακόρυφα την επεξεργαστική του ισχύ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στην επεξεργασία εικόνας και βίντεο. Καθώς η AI ενσωματώνεται ολοένα και περισσότερο στην κάμερα, η Huawei βρίσκει τον τρόπο να προσφέρει στο κοινό εντυπωσιακότερες εμπειρίες φωτογραφίας.

Εκμεταλλευόμενη την τεχνητή νοημοσύνη, η κάμερα της συσκευής είναι σε θέση να αναγνωρίσει 22 κατηγορίες και περισσότερες από 500 σκηνές, συμπεριλαμβανομένων πορτρέτων, ουρανού, χιονιού και νύχτας. Επιπρόσθετα, το P30 lite διαθέτει σταθεροποίηση εικόνας με χρήση τεχνητής νοημοσύνης για υπέροχη ποιότητα εικόνων τη νύχτα δίχως την ανάγκη τριπόδου –λύνοντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη φωτογραφία.
Ανεξαρτήτως φωτισμού, το Huawei P30 lite συντροφεύει τον χρήστη στην αναζήτηση της τέλειας λήψης!

Η πιο άνετη εμπειρία χρήσης που είχατε ποτέ

Το EMUI, το περιβάλλον χρήστη της Huawei, πλαισιώνει ιδανικά το Android 9.0 Pie που τρέχει το P30 lite, προσφέροντας έτσι μια άρτια και εξαιρετικά άνετη εμπειρία χρήσης. Διαθέτει μια σειρά προηγμένων λειτουργιών και δυνατοτήτων που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας (το AI Travel Assistant που θα παίξει τον ρόλο του ξεναγού σε κάθε σας ταξίδι, είναι μία εξ αυτών επί παραδείγματι), διασφαλίζοντας πως η συσκευή θα συνεχίσει να αποκρίνεται με την ίδια, εκπληκτική ταχύτητα σε βάθος χρόνου.

1813046332_HuaweiP30Lite_3.jpg.65c9bc037970e5cdf7c45624a7ef28c5.jpg

Αναλύοντας τον τρόπο που χρησιμοποιείτε οι ίδιοι το P30 lite, η τεχνητή του νοημοσύνη προβλέπει την ανάγκη πόρων της συσκευής κατά τη διάρκεια της ημέρας, προγραμματίζοντας την εκτέλεση εφαρμογών και διεργασιών στο παρασκήνιο. Χάρη σε αυτή, θα απολαύσεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια σε υψηλές ταχύτητες και με υπέροχα γραφικά και θα εναλλάσσεσαι μεταξύ των πλέον απαιτητικών εφαρμογών σε χρόνο-μηδέν, εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά σου.

Εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα

Το P30 lite κυκλοφορεί σε λευκό, μαύρο και ένα υπέροχο ιριδίζον χρώμα που τραβά τα βλέμματα και μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Η Huawei βρήκε τον τρόπο να καινοτομήσει σε έναν τομέα που κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να εξερευνήσει, παρουσιάζοντας μία νέα τεχνολογία, χάρη στην οποία η συσκευή μετατρέπεται σε… μάγο, ικανό να ελέγξει απόλυτα το φως και τη σκιά! Κάθε ακτίνα φωτός, αντανακλάται μέσω της τρισδιάστατης, γυάλινης επιφάνειας του P30 lite σε κάθε γωνία του δωματίου, κάνοντας το smartphone να λάμπει!

Το λιτό του design αποτυπώνει την αίσθηση του στυλ της Huawei. Χάρη στο νάνο-οπτικό έγχρωμο φινίρισμα εννέα στρώσεων, το P30 lite εκπέμπει μία εκθαμβωτική λάμψη που αλλάζει ανάλογα με τον φωτισμό. Ένα smartphone που απευθύνεται στην παγκόσμια ελίτ των φίλων του στυλ, το Huawei P30 lite αγγίζει την τελειότητα και από πλευράς αισθητικής, τολμώντας να καινοτομήσει ακόμα και στα δύσκολα. Ο σχεδιασμός με τη FullView οθόνη να καταλαμβάνει το 84,1% της πρόσοψής του, του προσδίδει τέλος έναν ακόμα πιο έντονο high-end αέρα.

1178496018_HuaweiP30Lite_4.jpg.7a96018be9bc6de88baedebac1ffdc1d.jpg

Ανεβάζει τη θερμοκρασία εν όψει καλοκαιριού

Αν ένα premium lifestyle με φινέτσα και στυλ δε σας αφήνει αδιάφορους ή αν απλά δεν αντέχετε τη μετριότητα, τότε το Huawei P30 lite αποτελεί την τέλεια επιλογή στην ιδανική τιμή. Όντας κάτι παραπάνω από απλώς μία συσκευή της σειράς P, έρχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά και σπουδαίες δυνατότητες, κερδίζοντας κατά κράτος τον ανταγωνισμό και ανεβάζοντας τον πήχη στην κατηγορία του.

Φέτος το καλοκαίρι, όλοι έχουν δικαίωμα στην εμπειρία χρήσης ενός flagship μοντέλου. Φροντίζει γι’ αυτό η Huawei!