Εκδρομές, τρέξιμο, βόλτες, παραλία κι οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς – μπορείς να το φανταστείς χωρίς μουσική;

Με το HUAWEI Sound Joy κάθε σου στιγμή εκτός σπιτιού γίνεται φανταστική, «ντύνοντας» με ποιοτικό ήχο κάθε σου δραστηριότητα. Τόσο από άποψη αυτονομίας όσο και αντοχής, δε θα χρειαστεί να το αποχωρίζεσαι ποτέ και κάθε σου εξόρμηση θα έχει… άλλο αέρα.

Δυνατός, ποιοτικός ήχος με την υπογραφή της Devialet!

Τι γίνεται όταν η εγγύηση ποιότητας της HUAWEI συναντά την τεχνογνωσία της Devialet; Ένα εκπληκτικό φορητό ηχείο «γεννιέται». Το HUAWEI Sound Joy είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας HUAWEI και Devialet, μιας γαλλικής εταιρείας που ειδικεύεται στον ήχο, οπότε συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους κατασκεύασαν ένα μοναδικό φορητό ηχείο με κομψό σχεδιασμό, φινίρισμα υφάσματος και ένα πανέμορφο δαχτυλίδι LED στην κορυφή.

Το HUAWEI Sound Joy είναι ήδη διαθέσιμο, σε δύο εκπληκτικά χρώματα: Obsidian Black και Spruce Green. Μια κλασική, λιτή επιλογή είναι το πάντοτε επίκαιρο και διαχρονικό μαύρο που ταιριάζει παντού και πάντα. Αν όμως θέλεις κάτι διακριτικό και πιο ασυνήθιστο, τότε το πράσινο είναι αυτό που ψάχνεις, αναδεικνύοντας την ομορφιά της υφασμάτινης επένδυσης και του κυλινδρικού σχήματος χωρίς να είναι έντονο.

image.jpeg.19593311b3870fdda9865dbd9a3208bd.jpeg

Όσον αφορά στον ήχο, αξιοποιεί την παγκοσμίως γνωστή τεχνολογία SAM της Devialet για να εκμηδενίσει την παραμόρφωση. Ενσωματώνοντας δύο ηχεία -ένα πλήρους εύρους κι ένα tweeter- αλλά και δύο passive radiators, καταφέρνει να προσφέρει ήχο που καλύπτει όλο το ηχητικό φάσμα και παράλληλα είναι «καθαρός» από παραμόρφωση, παρά το ισχυρό μπάσο που παρέχει και την υψηλή ένταση που μπορεί να φτάσει. Για εσένα, αυτά σημαίνουν άψογη ποιότητα ήχου που ίσως δεν περίμενες από ένα φορητό ηχείο και πόσω μάλλον του μεγέθους του.

Απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική με τρόπο που δεν την έχεις ξαναζήσει, με πλούσιο ήχο που φέρνει πιο κοντά εσένα και την παρέα σου στην παραλία, γεμίζει τα κενά στο camping, παίρνεις μαζί σου ακόμη και στην πισίνα ή τοποθετείς στο ποδήλατο για να ακούς όσο βολτάρεις. Σε κάθε περίπτωση, το HUAWEI Sound Joy θα είναι εκεί για εσένα.

Όσο παίζει η μουσική, το φωτεινό δαχτυλίδι αναβοσβήνει ρυθμικά με χρώματα, προσφέροντας παιχνιδιάρικη όψη στο ηχείο, το οποίο μάλιστα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και για κλήσεις. Εξοπλίζεται με πολλαπλά μικρόφωνα για να σε ακούει εύκολα και να μεταφέρει τη φωνή σου με ευκρίνεια στους συνομιλητές σου.

Μπαταρία και προστασία… παντός καιρού!

Νιώθεις την ανάγκη να είσαι συνέχεια έξω ή περνάς το καλοκαίρι σου σε μια παραλία πρωί-βράδυ; Μήπως κάθε σαββατοκύριακο είναι μια καλή ευκαιρία για εκδρομή στο βουνό ή μια τεράστια βόλτα με το ποδήλατο;

Τότε το HUAWEI Sound Joy είναι ο ιδανικός σου σύμμαχος για αυτά κι ακόμη περισσότερα σενάρια. Όταν βρίσκεσαι στο camping, στην παραλία, στο βουνό, στην πεζοπορία ή οπουδήποτε απαιτεί να λείψεις από το σπίτι για ώρες, τότε σίγουρα χρειάζεσαι αξιόπιστη μπαταρία που θα σου χαρίσει πολλές ώρες αυτονομίας.

Μια τέτοια, τεράστια μπαταρία ενσωματώνει το HUAWEI Sound Joy. Συγκεκριμένα, μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 8,800mAh που υπόσχεται έως και 26 ώρες λειτουργίας μονάχα με μια φόρτιση, που πρακτικά σημαίνει πάνω από μια ημέρα συνεχόμενης αναπαραγωγής… ή, κάπως πιο ρεαλιστικά, αρκετές ημέρες που περιλαμβάνουν πολλές ώρες χρήσης.

Όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, με μόλις δέκα λεπτά… στην πρίζα, κερδίζεις μια ώρα αναπαραγωγής σε περιστάσεις έκτακτης ανάγκης. Όταν δεν βιάζεσαι, μια πλήρης φόρτιση κρατάει μόλις τρεις ώρες, το οποίο δεδομένης της μπαταρίας, παραμένει πολύ χαμηλό νούμερο – χάρη στην ταχεία φόρτιση 40W που υποστηρίζει η συσκευή.

image.jpeg.7450ec71b71f6fb3ad5b63b10035e5bb.jpeg

Πέραν αυτών, η αυτονομία από μόνη της δεν είναι το παν, καθώς σε όλες σου τις εξορμήσεις οι πιθανότητες λένε πως κάτι θα συναντήσεις, από βροχή έως άμμο και σκόνη, ανάλογα την τοποθεσία και το είδος της δραστηριότητας. Για να μην ανησυχείς, το HUAWEI Sound Joy διαθέτει πιστοποίηση IP67 που το καθιστά ανθεκτικό ενάντια σε νερό και σκόνη, άρα μπορείς να το χρησιμοποιείς άφοβα στην παραλία, στη θήκη του ποδηλάτου σου, ακόμη και περπατώντας μέσα στη βροχή. Αν απολαμβάνεις το camping σου, για παράδειγμα, γιατί να στερηθείς τη μουσική λόγω του καιρού ή της φύσης; Πάρε το ηχείο σου μαζί οπουδήποτε χωρίς να ανησυχήσεις στιγμή για τις κακουχίες – τα έχει όλα υπό έλεγχο!

Συνέχισε το μουσικό σου ταξίδι, εύκολα!

Αν θέλεις να απολαύσεις πραγματικό στερεοφωνικό ήχο, τότε μπορείς να συνδυάσεις δύο HUAWEI Sound Joy με τον πιο απλό τρόπο. Η λειτουργία Shake Stereo Link Up συνδέει τα δύο ηχεία μεταξύ τους και τα χρησιμοποιεί ως δύο μέρη σε ένα στερεοφωνικό σύστημα, για να έχεις πραγματικά στερεοφωνικό ήχο με όλα τα οφέλη που προσφέρει ένα τόσο ποιοτικό ηχείο – δηλαδή άριστο ήχο από κάθε άποψη.

Χρησιμοποιώντας ένα HUAWEI smartwatch μπορείς εύκολα να ελέγξεις τη ροή της μουσικής, προσπερνώντας τραγούδια ή αλλάζοντας την ένταση απευθείας από το ρολόι στον καρπό σου χάρη στο HUAWEI Watch Control.

image.jpeg.12f4bd0b89f3b1ff381513f887078a76.jpeg

Με το Automatic Discovery, η σύνδεση του ηχείου με συσκευές όπως laptops, smartphones και tablets γίνεται πανεύκολα, απλώς φέρνοντας το ηχείο κοντά τους κι ύστερα επιβεβαιώνοντας το μήνυμα από την οθόνη της συσκευής-πηγής. Για κινητά με Android, η λειτουργία One-Touch Transfer επιτρέπει να μεταφέρεται η μουσική από το smartphone στο ηχείο τόσο απλά, όσο το να αγγίξεις το κινητό πάνω στο ηχείο, το οποίο χάρη στο NFC άμεσα κι εύκολα θα το αναγνωρίσει.

Τα μικρόφωνά του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δίνεις φωνητικές εντολές στο voice assistant του κινητού σου, για να χειρίζεσαι έξυπνες συσκευές εντός ή εκτός σπιτιού, να χειρίζεσαι τη μουσική με τη φωνή κι οτιδήποτε άλλο θα έκανες με το voice assistant αν μιλούσες απευθείας στο κινητό σου.

Οπότε μπορείς να έχεις το HUAWEI Sound Joy στο σπίτι ή το γραφείο σου, να το χρησιμοποιείς ως μέρος του έξυπνου οικοσυστήματός σου, για κλήσεις και μουσική κι όταν χρειάζεται να φύγεις, απλώς το παίρνεις μαζί σου και συνεχίζεις τη μέρα σου. Αν συνδέσεις δύο HUAWEI Sound Joy μαζί, μπορείς να δώσεις δυνατό και ποιοτικό στερεοφωνικό ήχο στο laptop ή την τηλεόρασή σου, έχοντας την ευελιξία να τα αποσυνδέσεις και να τα πάρεις μαζί σου ανά πάσα στιγμή.

Η διασκέδαση μπορεί να είναι μέρος της καθημρινότητάς μας παρέα με το HUAWEI Sound Joy, δείτε εδώ μοναδικές στιγμές που μπορεί να προσφέρει το νέο ηχείο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα (πατώντας εδώ) ή τα παρακάτω links: Facebook: HUAWEImobileGR και Instagram: HUAWEImobilegr.